Adet döngüm tamamen düzensiz normalde 30 günde falan oluyordum ama soğan kürü uyguladıktan sonra tamamen gecikmem oldu. Soğanı sabah akşam aç karna içtim aynı saraçoğlu nün dediği gibi. Soğanlar fazlamı büyüktü acaba anlamadımNasıl kullandın? Adet dongun nr kadar?
Cnm bende 4 gündür kulaniyom bana tok dedi arkadaşım sabah ise gitigim için aç iciyom akşam tokAdet döngüm tamamen düzensiz normalde 30 günde falan oluyordum ama soğan kürü uyguladıktan sonra tamamen gecikmem oldu. Soğanı sabah akşam aç karna içtim aynı saraçoğlu nün dediği gibi. Soğanlar fazlamı büyüktü acaba anlamadım
Rabbim sifa versin canim insaAllah faydasini gorursun. Banada dua etCnm bende 4 gündür kulaniyom bana tok dedi arkadaşım sabah ise gitigim için aç iciyom akşam tok
Cnm bende yeni başladım soğan suyunda 4 gündür iciyom tok ic dedi bana arkadaşım sabah erken ise gitigim için ac içiyorum akşamda tokAdet döngüm tamamen düzensiz normalde 30 günde falan oluyordum ama soğan kürü uyguladıktan sonra tamamen gecikmem oldu. Soğanı sabah akşam aç karna içtim aynı saraçoğlu nün dediği gibi. Soğanlar fazlamı büyüktü acaba anlamadım
Saol cnm allah razı olsunRabbim sifa versin canim insaAllah faydasini gorursun. Banada dua et
Soğan suyunu 15 gün içmem gerekiyordu moralim bozuldu 10 gün içtim biraktim şimdi adet oldum bitince 10 gün daha iciliyormus oylede icecegim bir de ovulasyon testi alacağım yarın inşAllah işe yarar hayırlısiyla umidimizin olması gerek Sağol cevap verdiğin için canmHer seyin hayirliso canim benim uzulme(
Psikolojik sanirum canim benimde anca kurun sonuna dogru akintilarim su gibi geldi kur bittikten sonrada devam etti bi sure. Ama bendede adet baaayaaa gecikti dun dr gittim bugun kan tahlili yapicak haftaya randvu verdi. Ben testere disli aslan percesi uygulayip 10 gun daha sogan yapmayi dusunuyorum insaAllah ise yarar.Benim icimi kuruttu resmen yahic akintim falan yok. Gebelik de olmadi. Duzenli adetimin duzenini bozdu uyguladigim ay adet gecikmesi yasadim. Genel olarak sevmedim bu kuru
Psikolojik sanirum canim benimde anca kurun sonuna dogru akintilarim su gibi geldi kur bittikten sonrada devam etti bi sure. Ama bendede adet baaayaaa gecikti dun dr gittim bugun kan tahlili yapicak haftaya randvu verdi. Ben testere disli aslan percesi uygulayip 10 gun daha sogan yapmayi dusunuyorum insaAllah ise yarar.
Cnm hatrladn mi ayni gun doktora gitcktk noldu ne dedi doktrPsikolojik sanirum canim benimde anca kurun sonuna dogru akintilarim su gibi geldi kur bittikten sonrada devam etti bi sure. Ama bendede adet baaayaaa gecikti dun dr gittim bugun kan tahlili yapicak haftaya randvu verdi. Ben testere disli aslan percesi uygulayip 10 gun daha sogan yapmayi dusunuyorum insaAllah ise yarar.
Soğan kürü kullandığı ay hamile kalan çok fazla belki bebiş geliyordur :)Merhaba bayanlar ilk defa bu ay soğan kürü kullandım ama sadece 10 gün kullanabildim adetine 5 gün var normalde sancım olur ve hemen üstüne hasta olurum ama şuan ara ara sancılarım oluyor midemde bulantı değil ama kaynaşma acıma oluyor gögüslerimdede ağrı var sizce nedir bu ?
Ahh canım keşkee İNŞALLAH o kadar çok istiyorum ki hiç bi sorun yok ama bu stres varya çok fenaSoğan kürü kullandığı ay hamile kalan çok fazla belki bebiş geliyordur :)
İnşallah cnm tez zamanda hayırlısıyla gelirler bebişler bende geçen ay kullandım soğan kürü bu ayda klomen kullandım beklemedeyim ne zamandır istiosunuz bebekAhh canım keşkee İNŞALLAH o kadar çok istiyorum ki hiç bi sorun yok ama bu stres varya çok fena
7 aydır filan canımİnşallah cnm tez zamanda hayırlısıyla gelirler bebişler bende geçen ay kullandım soğan kürü bu ayda klomen kullandım beklemedeyim ne zamandır istiosunuz bebek
Canm ise qtmeden sabah icsen olmaz mi insAllah faydasni qorursun :)kızlar bugun 7. gunum sogan suyu kaynattım ama tadı cok kötü geldi(( ben caliştigim için gunde bi defa aksamları içme sansım olacak , umarım faydası olur
Evet evet hatirladim. Adetli oldugum icin muayene etmedi ama kan tahlili yapmami soyledi. Persembeye tekrar randevu verdi. Sana ne dedi?Cnm hatrladn mi ayni gun doktora gitcktk noldu ne dedi doktr
InsaAllah bebis vardirMerhaba bayanlar ilk defa bu ay soğan kürü kullandım ama sadece 10 gün kullanabildim adetine 5 gün var normalde sancım olur ve hemen üstüne hasta olurum ama şuan ara ara sancılarım oluyor midemde bulantı değil ama kaynaşma acıma oluyor gögüslerimdede ağrı var sizce nedir bu ?
akşam yemekten önce ve yatmadan önce 2 kere içebilirsiniz.ben öyle yapmıştım.kızlar bugun 7. gunum sogan suyu kaynattım ama tadı cok kötü geldi(( ben caliştigim için gunde bi defa aksamları içme sansım olacak , umarım faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?