Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cnm öyle olmuyor bende yeni başladım sabah akşam bu bardak icecen benim arkadaşım 21 gün iç dedi burda 15 gün diyorlar ama bn 21 gün icecen bakalım artik

Sabah çok erken kalkıp yapmam lazım öyleyse benm 1 defa yumurta catlamadigi için kiste dönüştü 3aydir ara kanama yasiyom yumurtlama gününde içindekileri temizler diye düşünüyorum. Inşallah kürü eksiksiz yapabilir im

canm bn adetın 7. günü başladım düzenli olarak 14 gün uyguladım

Mrb kızlar ilk deneme olumsuz . Önümüzdeki ay soğan kürü denemek isyiyorum çalıştığım için 2 ogyn yapamam sadece akşam icsem olur mu . Hiç bu şekilde deneyip fayda gören var mi
akşam içten gelince iç bir de yatmadan önce iç 15 gün.ben öyle yapmıştım.rahat oluyor..

Kizlar bu ay sogan kuru uyguladim.adetimin 24.gunundeyim.atesim 37 sizce ne ola bilir?ayrica gogusumun alt ve yan kisimlarinda hassasiyyet var.

Ben adet oldum kızlar bu benim imtihanim herhalde birşeyi çok istersin olmaz ya öyle işte yinede hayırlısı diyorum vardır Rabbimin bir bildiği ama uzulmuyorda değilim

Adetin bittikten 7 gün sonra sabah akşam içilecek

merhaba kizlar. bu sogan kurunu merak ettim dogrusu. bu ayda reglim gelirse basliycam bakalim. ayin 18 ile 24 u yumurtlama gunlerimdi. iyi degerlendirdik. yalniz benim dikkatimi ceken 26 sinda gogus ve kasik agrilarim basladi. sol yumurtalikta batma oluyor. hic bu kadar erken baslamazdi. umarim kotu bisey degildir. umarim umut ettigim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…