Cnm öyle olmuyor bende yeni başladım sabah akşam bu bardak icecen benim arkadaşım 21 gün iç dedi burda 15 gün diyorlar ama bn 21 gün icecen bakalım artik
Cnm zaten kise bire bir diyorlarSabah çok erken kalkıp yapmam lazım öyleyse benm 1 defa yumurta catlamadigi için kiste dönüştü 3aydir ara kanama yasiyom yumurtlama gününde içindekileri temizler diye düşünüyorum. Inşallah kürü eksiksiz yapabilir im
canm bn adetın 7. günü başladım düzenli olarak 14 gün uyguladımBebisin hayırlı olsn cnmcm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende soğan kürü denemelre ilk basladgmz dönemde yapmstm ertesi ay kimyasal gebelk yaşadım.şimdi yeniden yapmayi düşünüyrm.3 ay falan gecti.Sen ne zaman baslamstn kürü yapmaya.bi arkadsm adetin 2 3 .günü baslamsti o ay hamile kaldi.12.mi 14.gün mü ne başladı hatrlamiorm şimdi o da hemen hamile kaldı o ay.bende 10.gün baslamstm kafama göre biraz.9 gün yapmstm.sen hangi gün baslamstn ve kaç gün icmistn
canm bn adetın 7. günü başladım düzenli olarak 14 gün uyguladım
akşam içten gelince iç bir de yatmadan önce iç 15 gün.ben öyle yapmıştım.rahat oluyor..Mrb kızlar ilk deneme olumsuz . Önümüzdeki ay soğan kürü denemek isyiyorum çalıştığım için 2 ogyn yapamam sadece akşam icsem olur mu . Hiç bu şekilde deneyip fayda gören var mi
15 gün içmen gerekiyor saraçoğlu öyle diyor.21 gün değil.o incir kürü için.Cnm öyle olmuyor bende yeni başladım sabah akşam bu bardak icecen benim arkadaşım 21 gün iç dedi burda 15 gün diyorlar ama bn 21 gün icecen bakalım artik
ateşinin yüksek olması bi ihtimal olabilir cnm ama gögüs hassasiyeti herkesde oluyo zatenKizlar bu ay sogan kuru uyguladim.adetimin 24.gunundeyim.atesim 37 sizce ne ola bilir?ayrica gogusumun alt ve yan kisimlarinda hassasiyyet var.
Hadi insAllah bakalimateşinin yüksek olması bi ihtimal olabilir cnm ama gögüs hassasiyeti herkesde oluyo zaten
Adetin bittikten 7 gün sonra sabah akşam içilecekkızlar daha ccok yeniyim soğan kürüne ne zaman baslamak lazım ben nisan ayı gibi doğum kontrol ilacını bırakmayı düşünüorumn ama pko var o yuzden soğan kürünü hem bebek hem de pko için kullanmak ıstiyorum nasıl baslamalı kacncı gün vve ne sıklıkla içmeli deneyimleriniz için teşkkürler
Evrt canımCanm sende sqan kuru uyglamstn demi
Nasıl kullandın? Adet dongun nr kadar?Ne guzel iste sevinmen lazim Ben adet olamadim ilk kez 50 gunun uzerine cikti adetim vede hala olmadim. Acaba soganlarin boyunumu tutturamadim kullanirken anlamadim kiii
adet bittikten 7 gün sonra başlanıyor.15 gün içiliyoradetin 7 günü başlanıp 14 gün mü içilecek ?
çok teşekkür ederim :)adet bittikten 7 gün sonra başlanıyor.15 gün içiliyor
Her seyin hayirliso canim benim uzulme(Ben adet oldum kızlar bu benim imtihanim herhalde birşeyi çok istersin olmaz ya öyle işte yinede hayırlısı diyorum vardır Rabbimin bir bildiği ama uzulmuyorda değilim
15 gun icilecek cnmadetin 7 günü başlanıp 14 gün mü içilecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?