Acana sizde ne gibi problem vardi? Pkos varmiydi?kuzenim ve bu kürle hamile kalan birçok kişi adetin 7.günü başlamış ayrıca adetten 1 hafta sonra başlanırsa ki bu 14.güne denk geliyo yumurtlaması erken olanlar nasıl kaliteli yumurtaya sahip olacak ve gelişecek.bende bir sitede okumuştum saraçoğlu adetliyken bile soğan kürünün içilebileceğini ama etkili olması açısından adetin bittiği gün başlanılmasının daha iyi olduğunu söylemişti.zaten adetin 7.günü başlanıp 15 gün içilirse adetin 21.günü bitiyor bittikten bir hafta kadar ya da 10 gün sonra gebelik yoksa adet olunuyor
Cnm benim bi arkadasimda gobegini kaldirdi senin gibi sonra soğan kuru icti simdi hamile sen bunu nerde yaptirdin bende gitmek istiyorum daMeraba. Kizlar sizlerle paylasmak istedigim bisey var oncelikle sogan kurunu denedim sadece adet gunumu duzenledi her neyse asil konuya geceyim bizim.mah te yasli bir teyze varmis eagim cekiyomus namini baya salmis cicugu olmayanlar hep oraya gidip rahmini cekyirip o ay hamile kaliyolarmis aslinda benim aplamla arkadasimda oyle hamis kaldilar gecen hafta bende gittim karnimin uzerine coktur nasil dim degisik yerlerini sag tarafuna coturunce feci sekilde canim acidi yani rahmim sag tarafa kaymis agir kaldirmaktan yumruk gibi olmus kadin o kadar iyi biliyoki her deddimi kendi anlatti yarim saat ugrasti zeytin yagi ile kadinin yanina gitmeden once karnimin alt tarafi ta gibi sertti nasil cektirdim yumasacik oldu on bes gun agir kaldirma iliski sirasinda belinin altina yastik koy dedi bakalim hayirlisi bu ay icimde bir umut var yani demek istedigim boyle tanidiklarii.z varsa baktira bilirsiniz bazilari diyo sacma sapan soyle boyle ama herkes faydasini gordu darisi basima insallah bir hafta oldu daha varsa belli olmaz olursa sizinle paylisacagim insallah
benimde akintim var adetimin 2.gunu sogan kurune basladim 8gun ictim bakalim hayirlisi artik bide cok batma ve kramp var kasiktaBende akinti artisi olmustu canim ama daha erken biraz daha bekle faydasini goreceksin ins
Canim yuksek LH icin hayot togumu okumustum biyerde vede fshi duzgun seviyye indirmek icin vede hormon duzenlemek icin testere disli aslan pencesi kullanin diyo saracoglu bende 2 haftadir gunde bir defa iciyorum (bak bugun icmeyi unuttum yorum yazarken aklima geldi).Hasankeyf arkadasimiz sizin yorumlari okudukca sanki bende ne yasadiginizi yasamis gibi oldum tuyleriM diken diken yemine derim))) cook sevindim sogan kurune bende mutlaka basliyirum, bende pkos hastasiyim hamile kalamiyorum doktorlar LH hormonumun yuksek oldugundan soyluyorlar. Acaba bendede ise yararmi bende sizin gibi sevinirmiyi
?((( eger olursan bemde paylasicam Inshallah sizinle
Sanirim gormedi bi onceki doktorum. Zararin neresinden donersek kardir simdiki aklim olsa hic korunmazdim evlendikten sonra ama herseyde bir hayir vardir Allah buyuktur.Canm benim uzulme Allahm sifa verir insallh doktordn doktra degsyo belki oncki gttn dktr iyi degldi ondn goremdi vardr herserde bi hayr
Doktora gittinmi? Bence bi git istersen bende doktor et parcasi var rahiminde dedi onu aldircam yoksa dusuge sebep oluomus ve hamile kalmayi zorlastirabilir dedi doktor. Herseyin basi saglik gercektenBende su an onu yasiyorum ya kuyruk sokumum ve kasiklarimda bi agri var kistten mi acaba diyorum bilemedim.
9gun ictim sogan suyunu cok zordu ilk baslar ama ictim calistigim icin aksmlari icebildim suan 2gundur biraktim ama sanki heryerden sogan kokusu geliyor hergun hemde artik her okokuyu aldigimda guluyorum kendime mart 9da adet olmam gerek hayirlisi artik gelismeleri bildirrim klomen bende 6cm kist yapmisti uc ay kullandim olmadi bakalim umut sogandaCnm ne bilim esim dediğimi yapmıyor hep bn cabaloyorum bnlede tek olmazki
canım sn düzenli içtin mi soğan kürünü bat ne zaman var mı bi değişiklikEvet dün bitti bugün basladim birde kullandığım ilaçlardan dolayı kist oluşmuş hem onu da yok eder heralde
Kac cm poliskistk overin canimSlm arkadaşlar ben yeni üye oldum soğan kürü nü denemek istiyorum olumlu sonuçlar alan varmı doktorun plokistik över sendromu var dedi ama adet duzensizligim yok anlamadım
bende de yok canım tıkır tıkır adetimi görüyorum pcosun dedi nedir o dedim şaşırdım kaldım 5 ay önce öğrendim kilo tetiklermiş mutlaka kilo ver dedi 15 kilo verdim 5 aydır ,soğan suyu içtim bu ay Allah tan umut kesilmezSlm arkadaşlar ben yeni üye oldum soğan kürü nü denemek istiyorum olumlu sonuçlar alan varmı doktorun plokistik över sendromu var dedi ama adet duzensizligim yok anlamadım
Ben bugun basladim aslinda yarin baslicaktim ama birgun bile bekleyemedim sogan suyu ici bi ćare olur die bana kötu gelmedi belkide ilkkez ictiğim icinSoğan suyunu ben icemiyorum midem.alt üst oluyor
Cikolata kistimi peki onu soyledimi kac yasindasin dene bakalim ben daha once amelyt gecirdim ozman bekardim simdi evliyim suan ama yine tekrarladi hamile kalmaya calisiorum moral sifir kucukse onlemini al hemen evliysenBilmiyorum ki kaç cm olduğunu yumurtalığın da küçük küçük kistler var dedi ama hocaya soru sorulmuyo pek 5aydir gidiyorum simdi bi sıkıntı yok ama olmuyo soğan suyunu denicem adetimin bitmesini bekliyorum kafam karıştı ama edetin 7gunu mu başlasam bitiminden 7gun sonra mi herkes birşey diyor
Cikolata kistimi peki onu soyledimi kac yasindasin dene bakalim ben daha once amelyt gecirdim ozman bekardim simdi evliyim suan ama yine tekrarladi hamile kalmaya calisiorum moral sifir kucukse onlemini al hemen evliysen[/
25yasindayim canım evliyim çikolata kisti ne demedi ama bilmiyorum hic gecikmem ne olmaz nadir 2.3gun oynar adet Günlerim gidiyorum doktora AllahKimseyi hastaneye düşürmesini git gel çok yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?