Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hasankeyf arkadasimiz sizin yorumlari okudukca sanki bende ne yasadiginizi yasamis gibi oldum tuyleriM diken diken yemine derim))) cook sevindim sogan kurune bende mutlaka basliyirum, bende pkos hastasiyim hamile kalamiyorum doktorlar LH hormonumun yuksek oldugundan soyluyorlar. Acaba bendede ise yararmi bende sizin gibi sevinirmiyi
?((( eger olursan bemde paylasicam Inshallah sizinle

Acana sizde ne gibi problem vardi? Pkos varmiydi?

Cnm benim bi arkadasimda gobegini kaldirdi senin gibi sonra soğan kuru icti simdi hamile sen bunu nerde yaptirdin bende gitmek istiyorum da

Canim yuksek LH icin hayot togumu okumustum biyerde vede fshi duzgun seviyye indirmek icin vede hormon duzenlemek icin testere disli aslan pencesi kullanin diyo saracoglu bende 2 haftadir gunde bir defa iciyorum (bak bugun icmeyi unuttum yorum yazarken aklima geldi).

Canm benim uzulme Allahm sifa verir insallh doktordn doktra degsyo belki oncki gttn dktr iyi degldi ondn goremdi vardr herserde bi hayr
Sanirim gormedi bi onceki doktorum. Zararin neresinden donersek kardir simdiki aklim olsa hic korunmazdim evlendikten sonra ama herseyde bir hayir vardir Allah buyuktur.

Bende su an onu yasiyorum ya kuyruk sokumum ve kasiklarimda bi agri var kistten mi acaba diyorum bilemedim.
Doktora gittinmi? Bence bi git istersen bende doktor et parcasi var rahiminde dedi onu aldircam yoksa dusuge sebep oluomus ve hamile kalmayi zorlastirabilir dedi doktor. Herseyin basi saglik gercekten

Cnm ne bilim esim dediğimi yapmıyor hep bn cabaloyorum bnlede tek olmazki
9gun ictim sogan suyunu cok zordu ilk baslar ama ictim calistigim icin aksmlari icebildim suan 2gundur biraktim ama sanki heryerden sogan kokusu geliyor hergun hemde artik her okokuyu aldigimda guluyorum kendime mart 9da adet olmam gerek hayirlisi artik gelismeleri bildirrim klomen bende 6cm kist yapmisti uc ay kullandim olmadi bakalim umut soganda

Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum soğan kürü nü denemek istiyorum olumlu sonuçlar alan varmı doktorun plokistik över sendromu var dedi ama adet duzensizligim yok anlamadım

Slm arkadaşlar ben yeni üye oldum soğan kürü nü denemek istiyorum olumlu sonuçlar alan varmı doktorun plokistik över sendromu var dedi ama adet duzensizligim yok anlamadım
bende de yok canım tıkır tıkır adetimi görüyorum pcosun dedi nedir o dedim şaşırdım kaldım 5 ay önce öğrendim kilo tetiklermiş mutlaka kilo ver dedi 15 kilo verdim 5 aydır ,soğan suyu içtim bu ay Allah tan umut kesilmez

Bilmiyorum ki kaç cm olduğunu yumurtalığın da küçük küçük kistler var dedi ama hocaya soru sorulmuyo pek 5aydir gidiyorum simdi bi sıkıntı yok ama olmuyo soğan suyunu denicem adetimin bitmesini bekliyorum kafam karıştı ama edetin 7gunu mu başlasam bitiminden 7gun sonra mi herkes birşey diyor

Cikolata kistimi peki onu soyledimi kac yasindasin dene bakalim ben daha once amelyt gecirdim ozman bekardim simdi evliyim suan ama yine tekrarladi hamile kalmaya calisiorum moral sifir kucukse onlemini al hemen evliysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…