Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yok olsa derdi doktor birsey i hallediyorum başka birşey çıkıyor inşallah hic birşey yoldur doktor iiii dedi en son gittiğim de herşeye hormon için kan vereceğim doktorun iii inceliyor ondan çok git gele devam hastaneye

Cok guzel ozamn dert etme sukret bisey olmadgna herseyi yoluna birak bunu kendim yapamiyorum ama sana diorum bak Rabbim tez zamanda hamis biraksin ins bizleri :)

Cok guzel ozamn dert etme sukret bisey olmadgna herseyi yoluna birak bunu kendim yapamiyorum ama sana diorum bak Rabbim tez zamanda hamis biraksin ins bizleri :)

Aynen öyle iiii anlarsın ne kadar takma desek de olmuyo iste sıkıntı yapıyoruz kendimize inşallah hayirlisiyla olur bebislerimiz

Kizlar iki gundur iciorum bugunhic agrimiyan cikolata kistim hareketlndi sabahitr oturup kalkerken kendini belli edio sogan suyundanmi bilemedm neden bole oldu bugun

Kizlar ben sogan kürü uyguladim cuma gunu bitti.bazi yerlerde adetine 7vya 5gun ksla tekrar icip ardindan incir kuru yapin yaziyo kafam karisti simdi ben napayim adetime 5gun var

Kizlar ben sogan kürü uyguladim cuma gunu bitti.bazi yerlerde adetine 7vya 5gun ksla tekrar icip ardindan incir kuru yapin yaziyo kafam karisti simdi ben napayim adetime 5gun var
Canm ben saraçoglunun videolrini izledim adet bitimi 2 gun sonra baslayin dio ilk ay onbes gun bidahaki uc ay adete on gun kala 5 yada 7 gün icin die anlatiyordu

Canm ben saraçoglunun videolrini izledim adet bitimi 2 gun sonra baslayin dio ilk ay onbes gun bidahaki uc ay adete on gun kala 5 yada 7 gün icin die anlatiyordu
Ben bir gun sonra basladim merak ettim meragima icebilirmiyim nasil gercekten ise yararmi die sabah ictim isteyim suan eve gidince kosup hemen sogan kuru yapicam yemek hazirlarken :)

1.5 yıldır bebek istiyoruz olmuyor bende H hasankeyf arkadaşımızdan ilham aldım yaptım adete 10 gün kaldı bekliyorum bakalım inşallah bende de olumlu sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…