Hayirlisi olsun canim ins yazarsin yarin sonuclari ins bisycik yoktur tek cikolata kisti olmasinProgestaron ve tarlusal kullandım bakalım yarin kan vereceğim yine
Progestaron ve tarlusal kullandım bakalım yarin kan vereceğim yine
Cok guzel ozamn dert etme sukret bisey olmadgna herseyi yoluna birak bunu kendim yapamiyorum ama sana diorum bak Rabbim tez zamanda hamis biraksin ins bizleri :)Yok olsa derdi doktor birsey i hallediyorum başka birşey çıkıyor inşallah hic birşey yoldur doktor iiii dedi en son gittiğim de herşeye hormon için kan vereceğim doktorun iii inceliyor ondan çok git gele devam hastaneye
Cok guzel ozamn dert etme sukret bisey olmadgna herseyi yoluna birak bunu kendim yapamiyorum ama sana diorum bak Rabbim tez zamanda hamis biraksin ins bizleri :)
Ben hic icemedim ki icemedim kokusundan dolayı icsem komalık olurum herhalde :)Ben bugun basladim aslinda yarin baslicaktim ama birgun bile bekleyemedim sogan suyu ici bi ćare olur die bana kötu gelmedi belkide ilkkez ictiğim icin
canım çok soğutma ılıktan hafif kaynar içecekmişin çok soğunca içimi zor oluyoSoğan suyunu ben icemiyorum midem.alt üst oluyor
Canm ben saraçoglunun videolrini izledim adet bitimi 2 gun sonra baslayin dio ilk ay onbes gun bidahaki uc ay adete on gun kala 5 yada 7 gün icin die anlatiyorduKizlar ben sogan kürü uyguladim cuma gunu bitti.bazi yerlerde adetine 7vya 5gun ksla tekrar icip ardindan incir kuru yapin yaziyo kafam karisti simdi ben napayim adetime 5gun var
Ben bir gun sonra basladim merak ettim meragima icebilirmiyim nasil gercekten ise yararmi die sabah ictim isteyim suan eve gidince kosup hemen sogan kuru yapicam yemek hazirlarken :)Canm ben saraçoglunun videolrini izledim adet bitimi 2 gun sonra baslayin dio ilk ay onbes gun bidahaki uc ay adete on gun kala 5 yada 7 gün icin die anlatiyordu
Ben bir gun sonra basladim merak ettim meragima icebilirmiyim nasil gercekten ise yararmi die sabah ictim isteyim suan eve gidince kosup hemen sogan kuru yapicam yemek hazirlarken :)
Rabia doktora gitcektn bugun gittinmiAyni durum bende de var bende çarşamba baslicam inşallah olumlu olur
Rabia doktora gitcektn bugun gittinmi
Sıkma canini bisy cikmaz Allahin iznyleArkadaş izin aldım hastaneye geldim hoca gitmiş ya bende de ne sans var
Sıkma canini bisy cikmaz Allahin iznyle
amin canim inan ki hepsini bende yasiorm isyerinde bari kafan dagilio aksam eve gidiorm düsün dusün bunalim devam edioSağol canım da elimde değil çok bunaldim :-( Rabbim kimseyi bu duruma sokmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?