Kednme soz verdim dün dusunmicem die hatta buraya da yazmicam bakmicam die sabah yine actim baktimamin canim inan ki hepsini bende yasiorm isyerinde bari kafan dagilio aksam eve gidiorm düsün dusün bunalim devam edio
:)))Kednme soz verdim dün dusunmicem die hatta buraya da yazmicam bakmicam die sabah yine actim baktim
Hangi sehirdesin canim senBenim de çikolata kist im var 2009 dan beri şimdi evliyim çocuk istiyorum. Benim kist 5 cm civarı seyretti hep 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım kist sabit kaldı 1 yıldır kullanmıyorum aynı yine. Çok doktor ameliyat ta dedi ama çok iyi bir doktor buldum tekrar çıkar yine ameliyat ve bu süreç devam eder ben kontrol altında tutma taraftarıyım dedi. Ama şimdi bir doktor a gittim tüp bebek uzmanına git dedi direk kalbim çıktı o an. 21 Mart bat. Sonra test leri yaptıricam. Bir yandan da bu sabah soğan kürü ne başlıyorum sonra da incir. Allahım yanımda olsun bende elimden ne gelirse yapıyorum umut
Sakarya canım:)))
Hangi sehirdesin canim sen
:)))
Hangi sehirdesin canim sen
Hayirlisi olsun canim insSakarya canım
Benim de çikolata kist im var 2009 dan beri şimdi evliyim çocuk istiyorum. Benim kist 5 cm civarı seyretti hep 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım kist sabit kaldı 1 yıldır kullanmıyorum aynı yine. Çok doktor ameliyat ta dedi ama çok iyi bir doktor buldum tekrar çıkar yine ameliyat ve bu süreç devam eder ben kontrol altında tutma taraftarıyım dedi. Ama şimdi bir doktor a gittim tüp bebek uzmanına git dedi direk kalbim çıktı o an. 21 Mart bat. Sonra test leri yaptıricam. Bir yandan da bu sabah soğan kürü ne başlıyorum sonra da incir. Allahım yanımda olsun bende elimden ne gelirse yapıyorum umut
Canim gecmis olsun ayni sorun bende de vardi ayni seyleri banada soylediler benimki ani buyumeyle alindi kistim sonra tekrar olustu hayit ve isirgan otuyla yok oldu birdahada olusmadi sukurler olsun sanada tavsiye ederim hayit ve isirganiBenim de çikolata kist im var 2009 dan beri şimdi evliyim çocuk istiyorum. Benim kist 5 cm civarı seyretti hep 3 yıl doğum kontrol hapı kullandım kist sabit kaldı 1 yıldır kullanmıyorum aynı yine. Çok doktor ameliyat ta dedi ama çok iyi bir doktor buldum tekrar çıkar yine ameliyat ve bu süreç devam eder ben kontrol altında tutma taraftarıyım dedi. Ama şimdi bir doktor a gittim tüp bebek uzmanına git dedi direk kalbim çıktı o an. 21 Mart bat. Sonra test leri yaptıricam. Bir yandan da bu sabah soğan kürü ne başlıyorum sonra da incir. Allahım yanımda olsun bende elimden ne gelirse yapıyorum umut
Kaç sene kaldı sende kist canım. Ve ne kadardıCanim gecmis olsun ayni sorun bende de vardi ayni seyleri banada soylediler benimki ani buyumeyle alindi kistim sonra tekrar olustu hayit ve isirgan otuyla yok oldu birdahada olusmadi sukurler olsun sanada tavsiye ederim hayit ve isirgani
6 sene oldu ameliyat olali 6-7 ay kaldi bende hep ayni boydaysi son ay da ani buyume olunca apartopar ameliyata girdim 5 m civaridi ve amelittan sonra gordum kistimi cogalmisda uc tane cikardi doktor cikolataya benziyordu sacakli buyuk biseydiKaç sene kaldı sende kist canım. Ve ne kadardı
Benim yıllardır var 7 sene önce 3,5 tu öğrendiğim de 2 yıl sonra gittim 5 ti ve hep öyle kaldı 3 sene doğum kontrol kullandım. Bir yıldır bıraktım ama hala 5 cm.6 sene oldu ameliyat olali 6-7 ay kaldi bende hep ayni boydaysi son ay da ani buyume olunca apartopar ameliyata girdim 5 m civaridi ve amelittan sonra gordum kistimi cogalmisda uc tane cikardi doktor cikolataya benziyordu sacakli buyuk biseydi
Banada verdiler dogum kontrol bi ise yaramadi gebeligede engel oluyo diye duydum kapali ameliyatti ameliyattan sonra bir kez olustu sabah hayit aksamda isirgan ictim ertesi ay kontrola gittim sukur yok olmusdu bir dahada olmadi 6 senede bir kere olustuBenim yıllardır var 7 sene önce 3,5 tu öğrendiğim de 2 yıl sonra gittim 5 ti ve hep öyle kaldı 3 sene doğum kontrol kullandım. Bir yıldır bıraktım ama hala 5 cm.
Bu otları nerden aldın canımBanada verdiler dogum kontrol bi ise yaramadi gebeligede engel oluyo diye duydum kapali ameliyatti ameliyattan sonra bir kez olustu sabah hayit aksamda isirgan ictim ertesi ay kontrola gittim sukur yok olmusdu bir dahada olmadi 6 senede bir kere olustu
Aktarlarda canim bende aktarda calisiyorum hayiti havanda dovupde kullan sabah hayit aksam isirgan icersin bu ay bende sogan suyuna baslicam gelecek ayda incireBu otları nerden aldın canım
Çok iyi oldu söylediğin canım aktar dan alayım bende onları. Herşeyden umut etmek gerekAktarlarda canim bende aktarda calisiyorum hayiti havanda dovupde kullan sabah hayit aksam isirgan icersin bu ay bende sogan suyuna baslicam gelecek ayda incire
Aynen canim gecen ay yakiyi kullandim ise yaramadi bu ayda sogan suyunu denicemÇok iyi oldu söylediğin canım aktar dan alayım bende onları. Herşeyden umut etmek gerek
Adetliyim bende . Adetin bitincemi basladinSoğan ve incir çok önerilen yöntemler zaten. Şimdi soğan ın ilk günü benim. Senin dediğin otları da alicam bugün
Evet adet bitince 7 gün içinde diyorlar. Ben 5. Gün başladımAdetliyim bende . Adetin bitincemi basladin
Ben adet biter bitmez baslayayim diyorum 15 gun sabah aksam icicem allah nasip ederse sen kac gun devam edeceksinEvet adet bitince 7 gün içinde diyorlar. Ben 5. Gün başladım
15 gün yapıp ertesi gün incir e başlamayı düşünüyorumBen adet biter bitmez baslayayim diyorum 15 gun sabah aksam icicem allah nasip ederse sen kac gun devam edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?