Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

incir kürü soğan bittikten hemen sonra mı yapılmalı ve sogan kürü bittikten sonra adet olunuyo zaten o dönemde de incir kürüne devam ediliyo mu aceba

incir kürü soğan bittikten hemen sonra mı yapılmalı ve sogan kürü bittikten sonra adet olunuyo zaten o dönemde de incir kürüne devam ediliyo mu aceba
Evetzaten soğan bittikten sonra öteki adete kadar kullanmıyoruz. O yüzden o aradaki sürede incir yapılıyor genelde. Adetki.iken de incir yapılıyor sakıncası yok. Zaten 21 gün sürdüğü için mutlaka denk geliyor

bende soğan denedim bazen aksattığım yada 1 defa yaptığım oldu 2 yada 3 üne kadar içecem bakalım bile cyclo progynova kullandım hormon düzenliyerek adet olmayı sağlıyo o da yarın bitiyo onu kullanan en geç 1 haftada adet oluyomuş bide yumurta gelişip çatlattıran inofolik var ondan kullandım bakalım adet olmak istemiyorum inşallah hamile olurum yaaa zaman geçmiyo sanki Rabbim herkese versin inşallah

Klomene verdi canım onu kullacagim hormonlar iii çıktı bugün baslicam klomene ama acaba soğan kurunu de yapsam bi akıntı olur mu ki acaba
Degerlerin guzel cikmis kistinde kucuk klomen yumrta catlatmak icinmis deme bilgim yok ama o zmn soğan kürunu deneme bence klomeni kullan ben olsaydim oyle yaprdim

Sogan suyunu uc gundur iciorm kizlar uc gundur agrimayan kasiklarim agrimaya basldi bu suyu icince boyle olan varmiydiki

Sogan suyunu uc gundur iciorm kizlar uc gundur agrimayan kasiklarim agrimaya basldi bu suyu icince boyle olan varmiydiki
Çok varmış tatlım hatta kahverengi akıntı da geliyormuş çoğu kişi de. Temizleniyor etki ediyor falan diyorlar bunun için de

Ben 9gun ıctım adetın ıkıncı gunu bsladım yumurtlama gunumden 4gun önce akımtım başladı bır hafta sureklı akıntı oldu şuan adetıme 6gun var kramplr agrı çok fazla ve rahım kısmında ıgnelenme batmalar var test ıcın erken dıye düşünüyorum mecbur beklıycem

Aynen batmalar kramplar ucgundur var akintim cok hafir ama kahverengi lekelenme falan yok cok mersi cnm

Aynen batmalar kramplar ucgundur var akintim cok hafir ama kahverengi lekelenme falan yok cok mersi cnm
Bendede kahverengı akıntı olmadı normal akıntı tarzında geldı 8gun fln var hassas testlerden aldım negatıf umudum saazaldı ama beklıycem gecıkmeyı hayırlısı. Dıyorum

Kızlar bat tarıhıne 7 veya 8gunum kaldı ben dayanamayıp hassas test aldım a ldıktan sonra ustunu okudum adete 4gın kala %99dogru sonuç yazıyodu benım beklenen adetım 10u sızce guvenmelımıyım teste morelım acayıpbozuldu

Cunku sogan kurude yapmıştım ne bılıyım umutlandım gene galıba

Ben geçen ay o kadar umutlandim ki erken olurdum geç olmazdım. 4 gün gecikti ve sürekli kasık ağrısı kahverengi. Akıntı sonunda kan testi yaptım negatif çıkınca çok üzüldüm bu sefer ne olursa olsun 1 hafta beklemeyi düşünüyorum.
Zaten çikolata kistim var adet olunca test yapılacak kötü birsey çıkacak diye kalbim atıyor

Benimde 5 gun gecince cok umtlanmistim ama test yapmmstm ztn en az 10 gunu gecsin dedi doktor bana gecikmesi 7 gun bike normalmis cunku onun uzerine doktora gittim kalamazsin ztn zor kistlerin var dedi iyiden yikilmistim gecen haftam kabus gibiydi

Benimde 5 gun gecince cok umtlanmistim ama test yapmmstm ztn en az 10 gunu gecsin dedi doktor bana gecikmesi 7 gun bike normalmis cunku onun uzerine doktora gittim kalamazsin ztn zor kistlerin var dedi iyiden yikilmistim gecen haftam kabus gibiydi
Bu kist ler beni öldürüyor ya. Karşıma çıkmasın dan bıktım. Bu ay hamile kalmazsam bende yüzleşmek zorunda kalacağım sanırım doktor ve tahlillerle

Bu ay sonunda bende gidicem baska bir doktora daha ücuncu doktor olucak bakalim nasil bir tedavi yontemi izlicek merak ediorz esimle imm bence sizde gidin vakt kaybetmeden belki kolaylastirici bisylr verrler kalmak icin yumurtaliklarla ilgli

Bu ay sonunda bende gidicem baska bir doktora daha ücuncu doktor olucak bakalim nasil bir tedavi yontemi izlicek merak ediorz esimle imm bence sizde gidin vakt kaybetmeden belki kolaylastirici bisylr verrler kalmak icin yumurtaliklarla ilgli
Benden önce test istediler test sonucuna göre allah korusun kötü olursa gidicem doktoru bile ayarladim. Bu ay ki adeti bekliyorum tahlil için ama çok korkuyorum

Canm ne zaman ne gunler yaptin anlatsana incir yaptinmi sogandan kac ay sonra kaldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…