Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KULLANICI ADI / BAT / KÜRDEKİ GÜNÜ
1. pnrcoskun / 28 ocak / 15 günlük kür TAMAM
2. vesdeniz / 25 ocak / 15 günlük kür TAMAM
3. kuzey32 / 7 şubat / 15 günlük TAMAM
4. simalbebek / 27 ocak / 15 günlük kür TAMAM
5. İREMCAKAR / 10 şubat / 15 günlük kür TAMAM
6. Pirelideve / 5 Şubat / 7.günü
7. mkr / 16 şubat / 5.günü
8. sevdicegum / 1şubat / 15 günlük kür TAMAM
9. elanaz86 / 15 şubat / kürün 6. günü
10. okulum / 25 şubat / 10 şubatta başlayacak
11. hayr_hayr
12. absimisia
13. nirakf / ? / 5.günü
14. yosuniii
15. 41zeynep
16. ulev32
17. eakgull
18.
19.
20. aso_86 / HAMİLEEEEE
NOT: ADINI, KÜRDEKİ GÜNÜNÜ VE BAT INI YANLIŞ YAZDIKLARIM VEYA YAZMADIKLARIM LÜTFEN DÜZELTSİN. SAYFALARI HER GÜN TAKİP EDEMİYORUM. YARDIM EDİN KIIIZZZZ![]()
Vesdeniz batim 28Şubat küre 5şubatta başlayacagm inşaAllah. Düzeltebilir misin. :) şimdiden tesekkur ederim
Kuru defa uyguluyoruz ama bende kist oldugu icin 3.4.ay yine 1.2.kur gibi mi uygulamam gerekiyor.uzun sure kullaninca rahim kalinligini arttiriyomus ne yapmaliyim bilginiz var mi kurun devami konusunda.
Kuru defa uyguluyoruz ama bende kist oldugu icin 3.4.ay yine 1.2.kur gibi mi uygulamam gerekiyor.uzun sure kullaninca rahim kalinligini arttiriyomus ne yapmaliyim bilginiz var mi kurun devami konusunda.
dur ben bi bakayım canım ama bildiğim kadarıyla ikinci aynen 3. son on gün olcak galiba senin hem belkim 3 e gerek kalmaz inşallahhh:))
Hep iki kur anlatmis saracoglu devamini bilemedim canim ya.(
yok canım sende aynı başlıycan son 10 gün
Anlamadim tatlim 2.kur tamam 10 gun kala.ee 3.kur adet bittikten 7 gun sonra mi :s
sen niye 3. kürü düşünüyorsun canım belki bu ay kalcan kısmetse hedeflerini hayallerini kısa mesafede tut :)) ama eğer 3. de olcaksa bildiğim kadarıyla oda son 10 gün bu şekilde 4 ay uygulanabiliyor ilk kür sadece 15 gün inşallah gerek kalmaz 3 e canım :)
Insallah dedigin gibi gerek kalmaz canim.sogan kurune cok inaniyorum iyice temizlesin bisey kalmasin istiyorum ondan bu hevesim.
:)vesdenizim ne kalabalık olmuş burası valla ben hayatta takip edemem ama kürü bitip regl olanları başlıycakları tarihleri yazmak lazım önceden sana yardımcı olmaya çalışıyordum ama bu beni aşar bencede herkez imece usulü bu listede herkez hergün tarihleri takvime göre düzenleyip kopyalamalı yoksa sende başa çıkamazsın canım bu arada adet olmuşsun sağlık olsun canım bendede hep olcakmışım gibi belirtiler var bakalım artık bekliyorum
Insallah dedigin gibi gerek kalmaz canim.sogan kurune cok inaniyorum iyice temizlesin bisey kalmasin istiyorum ondan bu hevesim.
kuzeycim yaaa sorma ben de takip edemem. arkadaşlara her liste yapışımda kendiniz kopyala-yapıştır yöntemiyle kendinizi ekleyin veya düzeltme yapın diyorum ama beni duyan yokevet canım oldum ve bir yandan da sevindim, çünkü kanda negatif çıkmıştı ve adet gecikmesi insanı rahatsız ediyor biliyorsun, iki gündür çıldırıyordum sinirden, bazen böyle depresif geçiyor nedense
![]()
senin belirtilerine benzer çok belirti okudum forumda ben, bu durumu yaşayıp hamilelik müjdesini veren bir çok arkadaş olmuş burda. o yüzden sakın ümidini yitirme ve bolca dua et. inşaAllah müjdeler olsunnn diye gelirsin
bu arada yarım saattir çörekotu öğütüyorum kız kolum koptu. yarın başlıyorum bal-tarçın-çörekotu macunuma, hadi şifalar olsunn![]()
Vesdeniz metformin pcolularda insulin direncini kirip kisirligi ortadan kaldiran bir ilac bana ise yaradigini dusunuyorum cunku yuzumde sayamadim kadar sivilcem vardi ama cok sukur kurudu hepsi bide kilo almani englliyoo denemendr fayda var cnm sende mi pcolusun
dualarım hepimiz için canım bende çok inanıyorum bu küre senin kistin var allahın izniyle belkide bu ay yok olmuştur bu seferde bebişin gelir inşallah bende 7 sinde adet olursam gidicem doktora sen gitmiycekmisin belki yok olmuştur adetin 2. günü çağırıyor beni hep doktorum yada 3. gün
ah kıyamam kız yakın olsak gelirdim ben sana yardıma:) bol yumurtaların olsun inşallah :)) inşallah canım inşallah zaten kırmızıları görene kadar ümidimi kaybetmiycem :)) evet adet gecikmesi çok zor hele bizler için daha zor haklısın canım ne kadar negatifte olsa bi ümit oluyor tabi yaptığı stres ve sinir cabası valla özlüyorum bazen korunduğum günleri kaç gündür slikonlu gibi göğüsler enteresan olan çok erken şiştiler ama kasık ağrım uzun zamandır var biliyosun sanki damarlar çatlıycak tıkalı gibi zonkluyo adet olmadan bir gün önce yaşadığım şeyler bunlar soğan küründen olabilir belki yada hamileyimdir inşallah:)) hayırlısı bu arada bu liste işi zor bence herkez arada bi tarihlerini yazsın en iyisi bir iki kişi takip etmesiyle olmaz yeniler katılıyor ve ben her sayfayı okuyamayabiliyorum