Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

KULLANICI ADI / BAT / KÜRDEKİ GÜNÜ
1. pnrcoskun / 28 ocak / 15 günlük kür TAMAM

2. vesdeniz / 25 ocak / 15 günlük kür TAMAM

3. kuzey32 / 7 şubat / 15 günlük TAMAM

4. simalbebek / 27 ocak / 15 günlük kür TAMAM

5. İREMCAKAR / 10 şubat / 15 günlük kür TAMAM

6. Pirelideve / 5 Şubat / 7.günü

7. mkr / 16 şubat / 5.günü

8. sevdicegum / 1şubat / 15 günlük kür TAMAM

9. elanaz86 / 15 şubat / kürün 6. günü

10. okulum / 25 şubat / 10 şubatta başlayacak

11. hayr_hayr

12. absimisia

13. nirakf / ? / 5.günü

14. yosuniii

15. 41zeynep

16. ulev32

17. eakgull

18.

19.

20. aso_86 / HAMİLEEEEE :D

NOT: ADINI, KÜRDEKİ GÜNÜNÜ VE BAT INI YANLIŞ YAZDIKLARIM VEYA YAZMADIKLARIM LÜTFEN DÜZELTSİN. SAYFALARI HER GÜN TAKİP EDEMİYORUM. YARDIM EDİN KIIIZZZZ :D

:)vesdenizim ne kalabalık olmuş burası valla ben hayatta takip edemem ama kürü bitip regl olanları başlıycakları tarihleri yazmak lazım önceden sana yardımcı olmaya çalışıyordum ama bu beni aşar bencede herkez imece usulü bu listede herkez hergün tarihleri takvime göre düzenleyip kopyalamalı yoksa sende başa çıkamazsın canım bu arada adet olmuşsun sağlık olsun canım bendede hep olcakmışım gibi belirtiler var bakalım artık bekliyorum

Kuru defa uyguluyoruz ama bende kist oldugu icin 3.4.ay yine 1.2.kur gibi mi uygulamam gerekiyor.uzun sure kullaninca rahim kalinligini arttiriyomus ne yapmaliyim bilginiz var mi kurun devami konusunda.

Vesdeniz batim 28Şubat küre 5şubatta başlayacagm inşaAllah. Düzeltebilir misin. :) şimdiden tesekkur ederim

KULLANICI ADI / BAT / KÜRDEKİ GÜNÜ
1. pnrcoskun / ikinci kür ?

2. vesdeniz / ikinci kür?

3. kuzey32 / 7 şubat / 15 günlük TAMAM

4. simalbebek / ikinci kür?

5. İREMCAKAR / 10 şubat / 15 günlük kür TAMAM

6. Pirelideve / 5 Şubat / 7.günü

7. mkr / 16 şubat / 5.günü

8. sevdicegum / 1şubat / 15 günlük kür TAMAM

9. elanaz86 / 15 şubat / kürün 6. günü

10. okulum / 25 şubat / 10 şubatta başlayacak

11. hayr_hayr /28 şubat / 5 şubatta başlayacak

12. absimisia

13. nirakf / ? / 5.günü

14. yosuniii

15. 41zeynep

16. ulev32

17. eakgull

18.

19.

20. aso_86 / HAMİLEEEEE :D

Kuru defa uyguluyoruz ama bende kist oldugu icin 3.4.ay yine 1.2.kur gibi mi uygulamam gerekiyor.uzun sure kullaninca rahim kalinligini arttiriyomus ne yapmaliyim bilginiz var mi kurun devami konusunda.

dur ben bi bakayım canım ama bildiğim kadarıyla ikinci aynen 3. son on gün olcak galiba senin hem belkim 3 e gerek kalmaz inşallahhh:))

Anlamadim tatlim 2.kur tamam 10 gun kala.ee 3.kur adet bittikten 7 gun sonra mi :s

sen niye 3. kürü düşünüyorsun canım belki bu ay kalcan kısmetse hedeflerini hayallerini kısa mesafede tut :)) ama eğer 3. de olcaksa bildiğim kadarıyla oda son 10 gün bu şekilde 4 ay uygulanabiliyor ilk kür sadece 15 gün inşallah gerek kalmaz 3 e canım :)

sen niye 3. kürü düşünüyorsun canım belki bu ay kalcan kısmetse hedeflerini hayallerini kısa mesafede tut :)) ama eğer 3. de olcaksa bildiğim kadarıyla oda son 10 gün bu şekilde 4 ay uygulanabiliyor ilk kür sadece 15 gün inşallah gerek kalmaz 3 e canım :)

Insallah dedigin gibi gerek kalmaz canim.sogan kurune cok inaniyorum iyice temizlesin bisey kalmasin istiyorum ondan bu hevesim.

Insallah dedigin gibi gerek kalmaz canim.sogan kurune cok inaniyorum iyice temizlesin bisey kalmasin istiyorum ondan bu hevesim.

dualarım hepimiz için canım bende çok inanıyorum bu küre senin kistin var allahın izniyle belkide bu ay yok olmuştur bu seferde bebişin gelir inşallah bende 7 sinde adet olursam gidicem doktora sen gitmiycekmisin belki yok olmuştur adetin 2. günü çağırıyor beni hep doktorum yada 3. gün

:)vesdenizim ne kalabalık olmuş burası valla ben hayatta takip edemem ama kürü bitip regl olanları başlıycakları tarihleri yazmak lazım önceden sana yardımcı olmaya çalışıyordum ama bu beni aşar bencede herkez imece usulü bu listede herkez hergün tarihleri takvime göre düzenleyip kopyalamalı yoksa sende başa çıkamazsın canım bu arada adet olmuşsun sağlık olsun canım bendede hep olcakmışım gibi belirtiler var bakalım artık bekliyorum

kuzeycim yaaa sorma ben de takip edemem. arkadaşlara her liste yapışımda kendiniz kopyala-yapıştır yöntemiyle kendinizi ekleyin veya düzeltme yapın diyorum ama beni duyan yok :1: evet canım oldum ve bir yandan da sevindim, çünkü kanda negatif çıkmıştı ve adet gecikmesi insanı rahatsız ediyor biliyorsun, iki gündür çıldırıyordum sinirden, bazen böyle depresif geçiyor nedense :27: :37:
senin belirtilerine benzer çok belirti okudum forumda ben, bu durumu yaşayıp hamilelik müjdesini veren bir çok arkadaş olmuş burda. o yüzden sakın ümidini yitirme ve bolca dua et. inşaAllah müjdeler olsunnn diye gelirsin :16:
bu arada yarım saattir çörekotu öğütüyorum kız kolum koptu. yarın başlıyorum bal-tarçın-çörekotu macunuma, hadi şifalar olsunn :9:

canım evet inşaAllah gerek kalmaz ama biz yine de bilelim: soğan kürü özellikle kist problemi olanlarda 3-4 adet dönemi boyunca ilki 15 gün diğerleri adete 10 gün kala başlanıp 10 gün uygulanıyor :34:

kuzeycim yaaa sorma ben de takip edemem. arkadaşlara her liste yapışımda kendiniz kopyala-yapıştır yöntemiyle kendinizi ekleyin veya düzeltme yapın diyorum ama beni duyan yok :1: evet canım oldum ve bir yandan da sevindim, çünkü kanda negatif çıkmıştı ve adet gecikmesi insanı rahatsız ediyor biliyorsun, iki gündür çıldırıyordum sinirden, bazen böyle depresif geçiyor nedense :27: :37:
senin belirtilerine benzer çok belirti okudum forumda ben, bu durumu yaşayıp hamilelik müjdesini veren bir çok arkadaş olmuş burda. o yüzden sakın ümidini yitirme ve bolca dua et. inşaAllah müjdeler olsunnn diye gelirsin :16:
bu arada yarım saattir çörekotu öğütüyorum kız kolum koptu. yarın başlıyorum bal-tarçın-çörekotu macunuma, hadi şifalar olsunn :9:

ah kıyamam kız yakın olsak gelirdim ben sana yardıma:) bol yumurtaların olsun inşallah :)) inşallah canım inşallah zaten kırmızıları görene kadar ümidimi kaybetmiycem :)) evet adet gecikmesi çok zor hele bizler için daha zor haklısın canım ne kadar negatifte olsa bi ümit oluyor tabi yaptığı stres ve sinir cabası valla özlüyorum bazen korunduğum günleri kaç gündür slikonlu gibi göğüsler enteresan olan çok erken şiştiler ama kasık ağrım uzun zamandır var biliyosun sanki damarlar çatlıycak tıkalı gibi zonkluyo adet olmadan bir gün önce yaşadığım şeyler bunlar soğan küründen olabilir belki yada hamileyimdir inşallah:)) hayırlısı bu arada bu liste işi zor bence herkez arada bi tarihlerini yazsın en iyisi bir iki kişi takip etmesiyle olmaz yeniler katılıyor ve ben her sayfayı okuyamayabiliyorum

Vesdeniz metformin pcolularda insulin direncini kirip kisirligi ortadan kaldiran bir ilac bana ise yaradigini dusunuyorum cunku yuzumde sayamadim kadar sivilcem vardi ama cok sukur kurudu hepsi bide kilo almani englliyoo denemendr fayda var cnm sende mi pcolusun

evet yaa hatta pko ile evlendikten sonra tanıştım çok ilginç.çünkü bekarken de gitmiştim yumurtalıkların rahmin gayet sağlıklı demişti doktor. hala seviyorum o kadını, ne pozitifti :)) bebek istediğimizin 4. ayıydı. dedik bi kontrole gidelim. ay kadın bi yandan muayene ediyor bi yandan mırıldanıyordu: hmmm pko, normal yolla gebelik çok zor diye. başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. :5: çünkü ben hiç adet gecikmesi, tüylenme, sivilcelenme, kilo gibi problemler yaşamamıştım ama işte hormonlarda sorun olması ve yumurtalıkların inci gibi küçük yumurtalarla dolu olması yeterli tanı için. :27: o gün bu gündür araştırıyorum ve hiç de ilaçla tedavi taraftarı değilim. tabii Allah muhtaç etmesin, o da gerekli belki bir yerden sonra. neticede fsh değerim 6nın altında. yani yumurta rezervim mükemmel gözüküyor, referanslara göre.
geçen ay ilk kez yumurta takibi yaptırdım, ki 15 aydır istiyoruz, yumurtam gelişti ama gebelik oluşmadı. ki tüm hormon tahlillerimi kadın doğumcum değil, endokrin uzmanı yapmıştı. ve insülin direncin sınırda gebelik oluşmazsa öbür ay gel hap yazalım demişti. hiç içimden gelmedi nedense. oysa ki dra güvenmiştim. endokrin doktoruna yani. ama bir kaç ay soğan kürümü uygulayayım, bir de bu ay bal-tarçın-çörek otuna başlıyorum. hayırlısı bakalım. olmazsa tabii yine hastane yolu görünecek. inşaAllah hiçbirimiz için gerek kalmaz. Allah "ol" dedikten sonra, hepsi bahane. her halükarda şükürler olsun , hamd u senalar olsun Rahman olan Allah'a :16:

Son düzenleme:
az önce bir sayfada okudum sizinlede paylaşmak istedim
Hamile Kalmak İçin Her Türlü Kürü - İlacı Deneyenler..

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Hunâlike deâ zekeriyyâ rabbeh(rabbehu), kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi).

RABBİ HEPLİ MİNESSALİHİN...RABBİM bana saliherden evlat bagışla... RABBİYESİR VELA TUASSİR RABBİ TEMMİM Bİ''L HAYR'' RABBİM! kolaylaştır zorlaştırma, RABBİM hayırla sonuçlandır... AMİNNNNNNN

(Ali İmran Suresi 38. Ayet)

dualarım hepimiz için canım bende çok inanıyorum bu küre senin kistin var allahın izniyle belkide bu ay yok olmuştur bu seferde bebişin gelir inşallah bende 7 sinde adet olursam gidicem doktora sen gitmiycekmisin belki yok olmuştur adetin 2. günü çağırıyor beni hep doktorum yada 3. gün

Iki kur yapicam oyle gitmeyi dusunuyorum canim.yoksa moralim bozulur.

ah kıyamam kız yakın olsak gelirdim ben sana yardıma:) bol yumurtaların olsun inşallah :)) inşallah canım inşallah zaten kırmızıları görene kadar ümidimi kaybetmiycem :)) evet adet gecikmesi çok zor hele bizler için daha zor haklısın canım ne kadar negatifte olsa bi ümit oluyor tabi yaptığı stres ve sinir cabası valla özlüyorum bazen korunduğum günleri kaç gündür slikonlu gibi göğüsler enteresan olan çok erken şiştiler ama kasık ağrım uzun zamandır var biliyosun sanki damarlar çatlıycak tıkalı gibi zonkluyo adet olmadan bir gün önce yaşadığım şeyler bunlar soğan küründen olabilir belki yada hamileyimdir inşallah:)) hayırlısı bu arada bu liste işi zor bence herkez arada bi tarihlerini yazsın en iyisi bir iki kişi takip etmesiyle olmaz yeniler katılıyor ve ben her sayfayı okuyamayabiliyorum

canım benim sağ ol yaa yardım etmiş kadar oldun :1: inşaAllah. bir tane sağlıklı gelişsin yeter. rezerv önemli biliyorsun, yaşım küçük malum, azalmasın rezervim :9: ay canım valla ben oldum, bu kez senin yerine heyecanla beklemeye başladım, inşaAllah müjdeni alırız da bir koca göbekli daha katılr aramıza :1:
evet liste konusunda da valla ben de her gün giremem çünkü şimdi tatil, işler yoğunlaşınca daha zor. o yüzden girdiğim her gün ilk sayfaya listeye kendinizi ekleyinn, güncelleyinn diye haykıracağımm :9:

Back
X