Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğru söylüyorsun. Allah oncelikle hayirli saglikli salih evlat versin. Cnm evde ona değişik giyiniyorum suslenmeye calisiyorum. Elimde olsa da dusunmesem ama kafamda hep acaba hamilemiyim bu ay oldumu? Ya devletteki doktora gidince bu kadar yipranmadin o zaman düzenli oluyordum simdi çok düzensiz fiili duada çok önemli fiili duayi yapmamiz gerek ki Rabbim'de nasip etsin.
Afedersin dun kendi istedi yorgunluk tan yine olmadii inan cabaladim ama ne yalan soyliyim kendimi veremedim morel olarak iyi değilim. Olmadi sabah namaza kaldirirken banyo yapmam gerek diyince çok fena oldum. Düşünsene beraber olmadik. Ama biliyorsun erkeklerde boyle bir durum oluyor . bugün olsa da ben istemiyorum sp.r.lerin hareketli olması lazim gün asiri olmasi lazim. Soğudum iyce . birde tüp bebek diyor ne tüp bebeği ya yine boyle yipranacaksam hic gitmiyim daha iyi.
Buda benim imtihanim hic çocuğu olmayan insanlarda var. Bizim yine umidimiz var umitte cok guzel birsey.Rabbim'e isyan etmek istemiyorum isyanlarim şekvalarim olmuştur Rabbim affetsin.
Dua ile...
Buradaki kizlara ve bana dua eder misin
Canim bazen gec dollenebiliyor.ben ilk gebeligimde ilk ayda kistle kaldim kalinmicak die bisey yok yaniİyide canim olsa 15 gun once cikmazmiydi sadece solda kist var dedi kistle nasil bebek olsunki![]()
Peki nasıl yapcam onu ? Bi anlatır mısınız ?? Ama göğüs ağrım dışında hiç bir belirti yok :/
İyide canim olsa 15 gun once cikmazmiydi sadece solda kist var dedi kistle nasil bebek olsunki![]()
Peki nasıl yapcam onu ? Bi anlatır mısınız ?? Ama göğüs ağrım dışında hiç bir belirti yok :/
naffi gözden kaçmış olabilir. sorunun neydi canım?
evet canım ben de en son 7 ocakta adet görmustum 2 martta hamıle oldugumu öğrendım.Leke geldı bende de ama tuvalet kağıdına gelıyordu sadece.Ama herkeste farklı oluyor.
Öylemi. tamam arttiririm canim teşekkür ederim. Bu arada iştahim 2gundur kapali. Bişey yemek istemiyorum. Hep yatmak uyumak istiyorum ama ev işleri çok nankör,bitmiyor :/ özellikle mutfak isleri. Sanirim eşimde hastalandi gibi ama bana belli etmemeye çalisiyor. Ben anladim durumundan. Anlayacagn kuzum, eşimde hasta,benimde hastadan farkim yok :/ kör topal ilerlıyoruz sükür.
Hahaha :) valla ben düşüncesinde bile böleyim işte mide bulantılarımda başladı bu arada:) kuşum keşke demeseydim yakın olsak ben yapıverirdim sana..
Evet tek defada olanlar var, bir de evli olmayıp hamile kalıyorlar falan, sanki onlar yastık koyup bellerine ayaklarını havada makas mı yapıyorlar bahane işte her şey vaktini bekliyor. Aynen en iyisi oluruna bırakmak canım.
(Adet olsan da olmasan da 10 güne tamamlayacaksın)
Canlarim guzeller guzeli arkadaslarimmmm herbirinizi cook ozledim :)
Nasilsiniz nasil gidiyo hayat ?
Neler olmus bitmis buralarda son geldigim gunden teker teker okuycam simdi :)
Nolmus buraya sistemmi deisti ? Gecmis sayfalar cikmiyo bnde![]()
Canım yazını dönüp dönüp okuyorum... 12mart adet tarihimdi olmadı ve düzenli olurum normalde. Bugün akşam önce pembe,biriki saat sonra kırmızı-kahverengi (az) akıntı geldi peçeteye. Adetimin sonlarında olur bunlar.
Bu arada dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı acaba geç döllenme mi diyorum. :) ne dersin?
... vee tecrübeli diğer arkadaşlar sizce nedir durum umutlanmasam mı?
bitanesin düşünmen yetti gerçekten..:) yemiş kadar oldum :)
canım ne cesaret dimi yaa valla zaman çoookk değiştii.. biz ergenlik döneminde bile öpüşünce hamile kalınıyo sanıyodukşimdi her şey çok değiştiii... haklısın oluruna bırakmak lazım. ben artık o kadar yastık makas filan uğraşmıyrm yaa olacağı varsa her türlü olur. bu aralar rahat takılıyrm. biraz öyle bekliyoruz sonra kalkıp duşa giriyorum. ona rağmen sabahleyin farkediyorum ki içimde kalanlar olmuş çok sonradan akmış. mesela daha önceki seferler 1 saat popom havada yatardım kalkınca ne var ne yok inerdi. velhasıl onu içinde tutmak önemli değil. zaten olacağı varsa 5 dk içinde canlılar tüplere ulaşırlar. boşverdim biraz
bi de böyle deniyorum. biraz her şeyi döktüm ortaya :-D amaann hepimizin bildiği şeyler. ben öyle yapıyorum 5-6 dk snra kalkıyrm. hem kendimi kasmamış da oluyorum. senin bat ne zaman? yakın dimi?
Canım yazını dönüp dönüp okuyorum... 12mart adet tarihimdi olmadı ve düzenli olurum normalde. Bugün akşam önce pembe,biriki saat sonra kırmızı-kahverengi (az) akıntı geldi peçeteye. Adetimin sonlarında olur bunlar.
Bu arada dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı acaba geç döllenme mi diyorum. :) ne dersin?
... vee tecrübeli diğer arkadaşlar sizce nedir durum umutlanmasam mı?
cancağızım seni üzmek istemem ama benim de son adetim öyle oldu ;( ilk gün çok az pembemsi ve 2. gün yoğun. ben de erken gebelik testi yapmştım negatifti. hatta 4 gün gecikmiştim. ama inşallahhh bebiş vardır.
:))) canım sen de mi o dönemlerdensin ben afedersin spermi ne zannettiğimi söylesem bu site çöker kahrından:)))
Aynen katılıyorum sana ben de makası yastığı bırakcam, rahat davrancam inşallah.Bat 12 marttı geçti ve bu akşam pembe-kahve akıntım geldi peçeteye hiç olmaz bunlar..hayırlısı bakalım uyuyamadım bekliyorum :)
Sen de durum nedir? Yapcan mı ikinci kürü, ne zaman başlarsın?