Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Evet doğru söylüyorsun. Allah oncelikle hayirli saglikli salih evlat versin. Cnm evde ona değişik giyiniyorum suslenmeye calisiyorum. Elimde olsa da dusunmesem ama kafamda hep acaba hamilemiyim bu ay oldumu? Ya devletteki doktora gidince bu kadar yipranmadin o zaman düzenli oluyordum simdi çok düzensiz fiili duada çok önemli fiili duayi yapmamiz gerek ki Rabbim'de nasip etsin.

Afedersin dun kendi istedi yorgunluk tan yine olmadii inan cabaladim ama ne yalan soyliyim kendimi veremedim morel olarak iyi değilim. Olmadi sabah namaza kaldirirken banyo yapmam gerek diyince çok fena oldum. Düşünsene beraber olmadik. Ama biliyorsun erkeklerde boyle bir durum oluyor . bugün olsa da ben istemiyorum sp.r.lerin hareketli olması lazim gün asiri olmasi lazim. Soğudum iyce . birde tüp bebek diyor ne tüp bebeği ya yine boyle yipranacaksam hic gitmiyim daha iyi.

Buda benim imtihanim hic çocuğu olmayan insanlarda var. Bizim yine umidimiz var umitte cok guzel birsey.Rabbim'e isyan etmek istemiyorum isyanlarim şekvalarim olmuştur Rabbim affetsin.

Dua ile...
Buradaki kizlara ve bana dua eder misin

Anladım mehlikacım inşallah bu senin için geçici bir süreçtir, zaman zaman herkes yaşıyor ben güçlü bir şekilde atlatıp rahatlayacağına inanıyorum ama senden benim tek isteğim sakın isyan etme olur mu, 'niye' deme asla..!! Bir de olumsuzu tekrar etme kendine, istemesen bile bunu çok dillendirme özellikle eşine ve kendini şımart bol bol tatlımm :)) en kıymetli sensin:)
Tabiki ediyorum etmez miyim. İnanalım, isteyelim biz Rabbim geri çevirmez inşallah.

Peki nasıl yapcam onu ? Bi anlatır mısınız ?? Ama göğüs ağrım dışında hiç bir belirti yok :/

Benim de gögsüm agriyordu. İdrara cok cikiyormusunuz?

Bu kür 15gün sürecek. Adetinin 7.gününde başla.

Sabah akşam aç karina iceceksin. 10 15dk sonra yemege başlarsin.

1.5su bardagi içme suyunu kaynat. Çesme suyu olmayacak.

Kaynadiktan sonra bildigimiz yemeklik 1tane soganin diş kabuklarini soy ve 4e böl kaynattigin suyun icine at.

Kapagi kapat orta ateste 5dk kaynamaya devam ettir.

Süren dolunca ocagi kapat ve ilimaya birak. Muhakkak ilik içeceksin.

Sabahta aksamda ayri ayri uygulayacaksin. Toplamda 30 sogan bu kür için muhakkak pazardan al :)

naffi gözden kaçmış olabilir. sorunun neydi canım?

Nerdesiniz kizlar ya ne sen ne pinar kimse ortalarda yok ne haldesiniz sen nasilsin vesdeniz bana bu metforminler cok yaradi gecen ay tam 28 gun adet oldum kismetse pazartesi adetim gelecek mi diye dusunuyorum hayirlisi sen naptn polikistik overin gecti mi..

evet canım ben de en son 7 ocakta adet görmustum 2 martta hamıle oldugumu öğrendım.Leke geldı bende de ama tuvalet kağıdına gelıyordu sadece.Ama herkeste farklı oluyor.

Canım yazını dönüp dönüp okuyorum... 12mart adet tarihimdi olmadı ve düzenli olurum normalde. Bugün akşam önce pembe,biriki saat sonra kırmızı-kahverengi (az) akıntı geldi peçeteye. Adetimin sonlarında olur bunlar.
Bu arada dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı acaba geç döllenme mi diyorum. :) ne dersin?

... vee tecrübeli diğer arkadaşlar sizce nedir durum umutlanmasam mı?

Son düzenleme:
Canlarim guzeller guzeli arkadaslarimmmm herbirinizi cook ozledim :)
Nasilsiniz nasil gidiyo hayat ?
Neler olmus bitmis buralarda son geldigim gunden teker teker okuycam simdi :)

Öylemi. tamam arttiririm canim teşekkür ederim. Bu arada iştahim 2gundur kapali. Bişey yemek istemiyorum. Hep yatmak uyumak istiyorum ama ev işleri çok nankör,bitmiyor :/ özellikle mutfak isleri. Sanirim eşimde hastalandi gibi ama bana belli etmemeye çalisiyor. Ben anladim durumundan. Anlayacagn kuzum, eşimde hasta,benimde hastadan farkim yok :/ kör topal ilerlıyoruz sükür.

rica ederim tatlımm ben ne zaman az su içsem gece el ve ayaklarım yanar. bi de sen hamilesin bu durum sende 2 katı.. bol sıvı tüket şekerim.. bırak ev işlerini. sen yaptıkça çıkar emin ol.. bnm de düzen temizlik saplantım var. ama biraz da boşvermek lazım. bu zamanlarını güzel değerlendir. hamileliğin tadını çıkar. kendini iyi hissettiğin anda çık gez kocanla. doğumdan sonra eşinle birbirinize zaman ayıramicaksınız. sonrasında da ikiye bölünecek vaktiniz. en iyisi sen beni dinle kuzum :34: çevremde çocuk sahibi olanlar bana bu öğütlerde bulunuyolar..:)(:

Hahaha :) valla ben düşüncesinde bile böleyim işte mide bulantılarımda başladı bu arada:) kuşum keşke demeseydim yakın olsak ben yapıverirdim sana..
Evet tek defada olanlar var, bir de evli olmayıp hamile kalıyorlar falan, sanki onlar yastık koyup bellerine ayaklarını havada makas mı yapıyorlar bahane işte her şey vaktini bekliyor. Aynen en iyisi oluruna bırakmak canım.
(Adet olsan da olmasan da 10 güne tamamlayacaksın)

bitanesin düşünmen yetti gerçekten..:) yemiş kadar oldum :)
canım ne cesaret dimi yaa valla zaman çoookk değiştii.. biz ergenlik döneminde bile öpüşünce hamile kalınıyo sanıyoduk :52: şimdi her şey çok değiştiii... haklısın oluruna bırakmak lazım. ben artık o kadar yastık makas filan uğraşmıyrm yaa olacağı varsa her türlü olur. bu aralar rahat takılıyrm. biraz öyle bekliyoruz sonra kalkıp duşa giriyorum. ona rağmen sabahleyin farkediyorum ki içimde kalanlar olmuş çok sonradan akmış. mesela daha önceki seferler 1 saat popom havada yatardım kalkınca ne var ne yok inerdi. velhasıl onu içinde tutmak önemli değil. zaten olacağı varsa 5 dk içinde canlılar tüplere ulaşırlar. boşverdim biraz;) bi de böyle deniyorum. biraz her şeyi döktüm ortaya :-D amaann hepimizin bildiği şeyler. ben öyle yapıyorum 5-6 dk snra kalkıyrm. hem kendimi kasmamış da oluyorum. senin bat ne zaman? yakın dimi?

Canlarim guzeller guzeli arkadaslarimmmm herbirinizi cook ozledim :)
Nasilsiniz nasil gidiyo hayat ?
Neler olmus bitmis buralarda son geldigim gunden teker teker okuycam simdi :)

minnoşum hoşgeldinnnn :)(: emin ol sen de çoookk özlendin.. 2 hamişimiz var. ben dr a gittim ve her şeyimin normal olduğunu öğrendim.(test, ultrason vs.) ve normal yollardan denemeye devam dedi 1 yıl dolana kadar.. sen ne yaptın??? klomene başlamıştın???

Canım yazını dönüp dönüp okuyorum... 12mart adet tarihimdi olmadı ve düzenli olurum normalde. Bugün akşam önce pembe,biriki saat sonra kırmızı-kahverengi (az) akıntı geldi peçeteye. Adetimin sonlarında olur bunlar.
Bu arada dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı acaba geç döllenme mi diyorum. :) ne dersin?

cancağızım seni üzmek istemem ama benim de son adetim öyle oldu ;( ilk gün çok az pembemsi ve 2. gün yoğun. ben de erken gebelik testi yapmştım negatifti. hatta 4 gün gecikmiştim. ama inşallahhh bebiş vardır.

bitanesin düşünmen yetti gerçekten..:) yemiş kadar oldum :)
canım ne cesaret dimi yaa valla zaman çoookk değiştii.. biz ergenlik döneminde bile öpüşünce hamile kalınıyo sanıyoduk :52: şimdi her şey çok değiştiii... haklısın oluruna bırakmak lazım. ben artık o kadar yastık makas filan uğraşmıyrm yaa olacağı varsa her türlü olur. bu aralar rahat takılıyrm. biraz öyle bekliyoruz sonra kalkıp duşa giriyorum. ona rağmen sabahleyin farkediyorum ki içimde kalanlar olmuş çok sonradan akmış. mesela daha önceki seferler 1 saat popom havada yatardım kalkınca ne var ne yok inerdi. velhasıl onu içinde tutmak önemli değil. zaten olacağı varsa 5 dk içinde canlılar tüplere ulaşırlar. boşverdim biraz;) bi de böyle deniyorum. biraz her şeyi döktüm ortaya :-D amaann hepimizin bildiği şeyler. ben öyle yapıyorum 5-6 dk snra kalkıyrm. hem kendimi kasmamış da oluyorum. senin bat ne zaman? yakın dimi?

:))) canım sen de mi o dönemlerdensin ben afedersin spermi ne zannettiğimi söylesem bu site çöker kahrından:)))

Aynen katılıyorum sana ben de makası yastığı bırakcam, rahat davrancam inşallah.Bat 12 marttı geçti ve bu akşam pembe-kahve akıntım geldi peçeteye hiç olmaz bunlar..hayırlısı bakalım uyuyamadım bekliyorum :)
Sen de durum nedir? Yapcan mı ikinci kürü, ne zaman başlarsın?

cancağızım seni üzmek istemem ama benim de son adetim öyle oldu ;( ilk gün çok az pembemsi ve 2. gün yoğun. ben de erken gebelik testi yapmştım negatifti. hatta 4 gün gecikmiştim. ama inşallahhh bebiş vardır.

:((yaaa Kendimi olumsuza hazırlıyorum aslında ama üzülürüm yine de.. Hayırlısı...

:))) canım sen de mi o dönemlerdensin ben afedersin spermi ne zannettiğimi söylesem bu site çöker kahrından:)))

Aynen katılıyorum sana ben de makası yastığı bırakcam, rahat davrancam inşallah.Bat 12 marttı geçti ve bu akşam pembe-kahve akıntım geldi peçeteye hiç olmaz bunlar..hayırlısı bakalım uyuyamadım bekliyorum :)
Sen de durum nedir? Yapcan mı ikinci kürü, ne zaman başlarsın?

aynen kuzucum ben o dönemlerden kaldım ;) biraz o konularda hala eski kafalıyım :) ama biraz da yetişme tarzı.. ne zannediyodun söyle söyleee :)(: ben de bi 5-6 gün sonra 2. küre başlamayı düşünüyorum canım. daha adetime çook var ;-( ay sonu ya da nisan başı.

Back
X