canım evet görmemiştim yazını. sayfayı eskisi kadar okuyamıyorum. başka topiklere transfer oldum :)
kuzum şifa olur inşaAllah iyi gelir de ardından bebişin gelir.
saraçoğlu öyle adet günü, yumurtlama günü tarih vermiyor. evet 21 gün uygulama 7 gün ara 21 gün uygulama. şeklinde. 9 gün varsa sen adete 2 gün kala tekrar başlayacaksın o halde. zaten adet döneminde yumurtalıklar yenileniyor yeni yumurtalar filizlenmeye başlıyor ya. :) iyi de olur hani. bir rahatsızlık filan vermediyse başla bence 7 gün sonra. yapmışken tamamla. bunu da yarım bıraktım deme sonra. çünkü ben soğanı bir dönem daha uygulayacaktım. tam o dönemlerde rahatsızlandım ve kürüm kaldı. sonra da hayıta başladım ama keşke soğancığımla ayrılmasaydım , tamamlayamadım diye hayıflanıyorum şimdi. sen tamamla bence.
Tamam sogani nasil on beşe tamamladiysam bunu da tamamliyim peki gebelik varsa birşey olmaz demi? Bu kuru de çok düzenli yaptim aksatmadim elh eşimin havuç suyunu da hic aksatmadim. ins doktorlara gerek kalmadan Rabbim in emanetlerini kavusuruz.
üzülme inş vardır bir hayir. Eşine keçi boynuzu kurumu yapiyordun.bebem nisan yağmurunu mutlaka biriktir çok sifali