Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım evet görmemiştim yazını. sayfayı eskisi kadar okuyamıyorum. başka topiklere transfer oldum :)
kuzum şifa olur inşaAllah iyi gelir de ardından bebişin gelir.
saraçoğlu öyle adet günü, yumurtlama günü tarih vermiyor. evet 21 gün uygulama 7 gün ara 21 gün uygulama. şeklinde. 9 gün varsa sen adete 2 gün kala tekrar başlayacaksın o halde. zaten adet döneminde yumurtalıklar yenileniyor yeni yumurtalar filizlenmeye başlıyor ya. :) iyi de olur hani. bir rahatsızlık filan vermediyse başla bence 7 gün sonra. yapmışken tamamla. bunu da yarım bıraktım deme sonra. çünkü ben soğanı bir dönem daha uygulayacaktım. tam o dönemlerde rahatsızlandım ve kürüm kaldı. sonra da hayıta başladım ama keşke soğancığımla ayrılmasaydım , tamamlayamadım diye hayıflanıyorum şimdi. sen tamamla bence.

Tamam sogani nasil on beşe tamamladiysam bunu da tamamliyim peki gebelik varsa birşey olmaz demi? Bu kuru de çok düzenli yaptim aksatmadim elh eşimin havuç suyunu da hic aksatmadim. ins doktorlara gerek kalmadan Rabbim in emanetlerini kavusuruz.

üzülme inş vardır bir hayir. Eşine keçi boynuzu kurumu yapiyordun.bebem nisan yağmurunu mutlaka biriktir çok sifali

Kaplari koydum balkona çok sifali daha önce bir arkadaşda buraya yazdi biliyorsunuz.

Elenaz okulum burcucum87 secido hayr hayr kuzey nerelerdediniz ?
:-(

Son düzenleme:
Tamam sogani nasil on beşe tamamladiysam bunu da tamamliyim peki gebelik varsa birşey olmaz demi? Bu kuru de çok düzenli yaptim aksatmadim elh eşimin havuç suyunu da hic aksatmadim. ins doktorlara gerek kalmadan Rabbim in emanetlerini kavusuruz.

üzülme inş vardır bir hayir. Eşine keçi boynuzu kurumu yapiyordun.bebem nisan yağmurunu mutlaka biriktir çok sifali

yok canım olmaz Allahın izniyle. faydası bile olur. süt yapıyor, kan yapıyor incir. :) hem gebelik varsa senin çok gecikmeden çıkar, adetlerin düzenli ya.
eşime bir süre evet keçiboynuzu yaptık bir süre de E vitamini ve Çinko kullandı. şimdi bişey içmiyor. zaten ben eline vermezsem vitamini bile içmiyordu da. :) neyse... hayırlısı canım. nisan yağmurunu nasıl toplayacağız ki. burda son günlerde azcık yağıyor ama gece yağıyor. :30:

Evrakcu senin reglin sekiz nisandi nerelerdesin ne durumdasin?uhubbike seninde 16 nisandi demi? Regline daha var senide göremiyorum artik.

Kaplari koydum balkona çok sifali daha önce bir arkadaşda buraya yazdi biliyorsunuz.

Elenaz okulum burcucum87 secido hayr hayr kuzey nerelerdediniz ?
:-(

canım toz kir olmuyor mu öyle açık alanda ? benim oturduğum yerde rüzgar çok oluyor, çok toz oluyor. nasıl içeceğiz onu. :31:

evet canım yumurta çatladıgını öğrenmek içinmiş.ama ben bişe anlamadım pazartesiden beri yapıyorum hep çift çizgi çıkıyor. normalde yumurtlama günü bi kez çift çizgi çıkması lazım kafam karıştı.

gizemciğim merhaba. kayıtsız kalamadım yazına. :) canım çift çizgi derken nasıl yani, her ikisi de aynı koyulukta mı?
ovulasyon testleri gebelik testinden farklı. gebelik testlerinde silik de olsa pozitif sayılıyor ya hani. işte ovulasyon testinde öyle değil. çünkü bu testler LH seviyesini ölçüyor. ve vücudumuzda her zaman olan bir hormon LH. bir tek yumurtlama zamanında pik yapıyor, artıyor yani. o zaman da o testlerde her iki çizgi de kopkoyu görünüyor. silik olunca negatif yani. bence sen her gün yaptığın testleri yanyana koy. ikinci çizgi koyulaşmaya başlayınca yumurtacık da yaklaşıyor demektir. :)

Allah razi olsun banada abimin hanimi mesajj olarak demişti özellikle nisan yağmuru çok onemli dedi. Bi ablada bana dediki yagmur suyuna esim okudu ve o ay hamile kaldim bu abla bana mart yagmurundan biriktirmiş beş kilo bir verdi birde ayri bir şişede verdi kizlar nisan yagmurundan mutlaka biriktirin balkonunuza kablari koyun.
Dua çok önemli dua dua dua...

Bir miktar Yağmur suyuna
70 Fatiha- 70 Ayetel Kürsi- 70 ihlas - 70 Felak -70 Nas oku
7 gün jç Kim sudan hanımına içirip cima ederse AIlahin izni ile o kadın hamile kalır.
HayıZdan yıkandıktan sonra arapça yaz ( besmele - Meryem Suresi 19-21-22 Yasin Suresi 82-83 Ayetlerini yazıp Zemzem Suyuna koy kağıdın yazıları çıkana kadar beklet iç.
Başka bir tarif Meryem Suresi 5-15 Ayetlerini yaz yine zemzem Suyuna koy iç.

Bendekide boyle kopyaliyim dedim .

Şükür gaziyi buldum nisandayiz diye alinti yaptim kislar dua dua dua. İnş hepimize şifa olur

canım toz kir olmuyor mu öyle açık alanda ? benim oturduğum yerde rüzgar çok oluyor, çok toz oluyor. nasıl içeceğiz onu. :31:

Canim ben çok önce koydum kaplar toz olmuş tabi yağmur suyu hic dolmamis bugün güzelce yikadim tekrar koydum. Bugun rüzgar burada da çoktu simdi durdu sende öyle yap bak nisandayiz değerlendirelim o arkadasin yazdigi yaziyi alinti yapimmi hem görmeyenler de okurlar.

Resulullah s.a.v buyurdular ki;
Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-
u Hakka yemin ederim ki, çocuğu olmayan
bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, ü
Tealanın izni ile hanımı hamile kalır
Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan
hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için)
yeterlidir İçen kimsenin balgamını keser
Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller
kendisine isabet etmez Bel ağrısından, karın
ağrısından, şikayeti kalmaz Alaca
hastalığından korkmaz Göğüs ağrısı çekmez
Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden
çıkar gider Kendini çok beğenmek, hased,
kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi
manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan
her fani (geçici) olanlar için ü Tealanın izni
ile fayda vericidir Tefsir-i Kebir (Kuran-ı
Kerim Tefsiri)'den Kaynak
Cebrail as Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o
ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına
hiç ihtiyacı kalmaz
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber
ver,Ya Rasulullah dediler,
Rasulullah (sav):
Nisan yağmurunu alınız (toplayınız) Ona; 70
defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70
defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini,
70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-
hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ
havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm)
okuyunuz Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah
akşam birer bardak içiniz Beni hak Peygamber
olarak gönderen
Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, Cebrâil
Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin,
cesedinden, damarından, sinirinden,
etlerinden, o
kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u
Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet
verir ben uyguladım,bir yakınımın
boynunda bir şişlik çıkmıştı,hem içirdik hemde
şişliğin üzerine sürdük..
ALLAH cc. izniyle kayboldu gitti .

Daha önce bu yazi gönderilmişti. Tekrar alinti yapmak istedim.Gormeyenlere duyrulur- :-) malum nisan ayindayiz.

Bendeki tarifte bir onceki sayfad abimin hanimi göndermişti bende 70 tanede ayetel kursu diyor. Bir önceki sayfadan bakabilirsiniz inş.

Son düzenleme:
Canim ben çok önce koydum kaplar toz olmuş tabi yağmur suyu hic dolmamis bugün güzelce yikadim tekrar koydum. Bugun rüzgar burada da çoktu simdi durdu sende öyle yap bak nisandayiz değerlendirelim o arkadasin yazdigi yaziyi alinti yapimmi hem görmeyenler de okurlar.

denerim ama dolacağını sanmıyorum canım. toz kir içinde kalır muhtemelen. Hayırlısı bakalım. Kullanacaklara şifa olsun ne diyelim... :)

:9: tamam kuzum. deneyeceğim. Rabbimiz şifa versin aklımızı da bedenimize de :) :16:

Simdi burada yağmur var. Birikmisler biraz az içtim tadi değişik gibi. Yağmura rahmet deniyor. Dolan kaplari bardaga bosaltip ictim.

tekrar normal su ile kaplari calkaladim.

Ya bi abla mart yağmurunu biriktirmiş ya bana. esim daha okuyamadi diğer sureleri okumuş yetmiş ayetel kursu duruyordu bugün Allah in izni ile okudum dibine toz inmiş ama içerim toz yağmur suyunun dibinde:-)

Simdi burada yağmur var. Birikmisler biraz az içtim tadi değişik gibi. Yağmura rahmet deniyor. Dolan kaplari bardaga bosaltip ictim.

Ya bi abla mart yağmurunu biriktirmiş ya bana. esim daha okuyamadi diğer sureleri okumuş yetmiş ayetel kursu duruyordu bugün Allah in izni ile okudum dibine toz inmiş ama içerim toz yağmur suyunun dibinde:-)

:) iyi yapmışsın canım. elbette rahmet. afiyet şifa olsun inşaAllah.

Offf ya canım çok sıkkın,beklemek çok zor.aklımdan hiç çıkmıyor.regli tarihi tarihi geçmiş arkadaşlar yokmu.neler yaşıyorsunuz, diğer aylardan farklı bi belirtiniz varmı.

Kizlar ya bugun benim 3. Gunum ocaktan beri regl olmadim ilaclar ignelerlede olmadim yumurtam catlamadigi icin kis oluyor ictigim gunden beri goguslerim sisti yanlari bile cok aciyor ve cok uykum geliyor sizdede boyle bir etkisi oldumu:44:

Ama 20 nisanda basliyor o yinede olsun rahmet herbir damlasini melekler indiyor insallah sifa ve vesile olur

Kizlar ya bugun benim 3. Gunum ocaktan beri regl olmadim ilaclar ignelerlede olmadim yumurtam catlamadigi icin kis oluyor ictigim gunden beri goguslerim sisti yanlari bile cok aciyor ve cok uykum geliyor sizdede boyle bir etkisi oldumu:44:

Bana yardim edecek yokmu:43::14:

canım ya seni gözlemliyorum da bir süredir. epey olmuş adet olmayalı :53: e doktor başka öneride bulunmuyor mu, adet olman için yani. bak benim eltimde de öyle olmuştu. hatta neredeyse adetten kesilmişti kadıncağız. iğnelerle ilaçlarla dahi olmuyordu. sonra doğum kontrol hapına başladı ama bu sefer git gide adeti azaldı ve en son nerdeyse hiç olmadı aylarca.sonra başka doktora gitti, bir hap vermiş onunla oluyyorum diyor. bence sen başka bir doktora daha görün. en azından kist oluşmasına çözüm bulmalılar.

Back
X