Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bu soğan kürü bu kadar etkilimi yaaa.... adet gecikmesi oldu bende ilk defa şimdi başlasammı acaba. Adetimide beklesem mi???

lekelenmem oldu adetime 4 5 gün vardı. zaten dr a gitcektim randevu almıştım ertesi gün gittim çocuk düşünüyoruz olmuyor vs anlattım ancak dün leke gelfi kahve rengi dedim neyse tetkik muayene ce çok sertti muayene si ben dedim varsada gitmiştir:KK43: dr a dedim gebelik yokmu şimdi için rahat etsin bakalım dedi beta hcg 90 çıktı panik oldu muayenesi nde yumurtalıklarıma karnıma nasıl bastırmıştı anlatamam kalçamı masadan kaldırdım o acıyla smear aldı spançla böyle içerde bişeyler yaptı bak kan diyede gösterdi yara varmış güya allaha havale ettim ben onu.... lekelenmen olmuş dedi progesteron verdi hamileymişim ama 2 gün sonra değer düştü artık muayenesi ndenmi oldu bilmiyorum sonrada adet le attım:KK43:(
Canım şimdi sen yazınca aklıma geldi bende ikinci düşüğümde smear aldırdım... ki dr kesin hamileyim dedim inanmadı. Daha sonra 7. Haftada düşük yaptım..... sanırım kullandıklRı jel vs etkiliyor... geçmiş olsun canım. İmşallah yeniden bebişin olurrr

yaptınmı canım sen yoksa yenimi başllıycan küre.pko lu olanlar özellikle yapsınlar diye okudum bi başlık ta:KK66:
Canım benim ömrümde ilk adet gecikmem. Oyüzden tahlil yapmadı... eşimde burda değil. Haftayaya y
Bende giidyorum yanına olmadı orda başlım onada bir keçi boynuzu... ardından incir kürü. İnşallah olur. Kim uyguladım demişse hamile kalmış ilk yazılarda:))

lekelenmem oldu adetime 4 5 gün vardı. zaten dr a gitcektim randevu almıştım ertesi gün gittim çocuk düşünüyoruz olmuyor vs anlattım ancak dün leke gelfi kahve rengi dedim neyse tetkik muayene ce çok sertti muayene si ben dedim varsada gitmiştir:KK43: dr a dedim gebelik yokmu şimdi için rahat etsin bakalım dedi beta hcg 90 çıktı panik oldu muayenesi nde yumurtalıklarıma karnıma nasıl bastırmıştı anlatamam kalçamı masadan kaldırdım o acıyla smear aldı spançla böyle içerde bişeyler yaptı bak kan diyede gösterdi yara varmış güya allaha havale ettim ben onu.... lekelenmen olmuş dedi progesteron verdi hamileymişim ama 2 gün sonra değer düştü artık muayenesi ndenmi oldu bilmiyorum sonrada adet le attım:KK43:(
çook geçmiş olsun canım :( inşallah yakında meleğinle unutursun bu kötü anıları :cry:

çok üzüldüm canım rabbim birdaha nasip eder inşallah.üzülme yine olur.kalbini ferah tut:KK66:

bende bugün hastalandım.o kadar canım sıkkın ki anlatamam.dua okurken bile 3,5 ay önceki kürtajım aklıma geliyor ettiğim dualara bile kendimi veremiyorum.çok üzülüyorum cook.:110::KK43::KK61::KK61::KK61:

sağolun kızlar bir süre vicdan azabı çektim dr ada sor dum yaptığınız muayenedenmi oldu böyle diye alakası yok dedi ama tabi öyle diycek sadece farkında olduğumu bilsin diye dedim ama bir gram payı varsa allah a havale ettim.şimdiki aklım olsa kalkardım masa dan ne yapıyorsun derim.o yüzden artık çok temkinliyim.görümcemde benim gibi bir olay yaşadı oda o zaman düşük yapmış:( o yüzden dikkatli olun
birde bana diyorki ilişki yasak pozitif çıkınca demekki etkiliyor böyle şeyler sen ilişkiden beter ettin ya beni o gün o masada allah kahretsinki nefret ettim bak yine aklıma geldi:KK42:

kızlar merhaba
benim 13 aydır bebeğim olmuyor.şubat ayında ilk defa soğan kürü denemeyi düşünüyorum ama birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı dr gittim 3 tane kist, yumurtalıklarda ödem, iltihap ve idrar yolu iltihabım çıktı.
çok ağrım var.5 tane iğne ve ilaç verdi dr.

sorum şu: adetime 6 gün var.ilaçlarla beraber soğan kürü uygulasam bir sorun olur mu? adetten sonra tekrar cagırdı dr.

birde adetten sonra gebe kalabilmek için tekrar bi 15 gün soğan kürü yapabilir miyim?
6 ayda bir uygulanıyor heralde? o yuzden kafam karıstı
yardım ederseniz çok sevinirim

kızlar merhaba
benim 13 aydır bebeğim olmuyor.şubat ayında ilk defa soğan kürü denemeyi düşünüyorum ama birkaç gündür kasıklarımda ağrı vardı dr gittim 3 tane kist, yumurtalıklarda ödem, iltihap ve idrar yolu iltihabım çıktı.
çok ağrım var.5 tane iğne ve ilaç verdi dr.

sorum şu: adetime 6 gün var.ilaçlarla beraber soğan kürü uygulasam bir sorun olur mu? adetten sonra tekrar cagırdı dr.

birde adetten sonra gebe kalabilmek için tekrar bi 15 gün soğan kürü yapabilir miyim?
6 ayda bir uygulanıyor heralde? o yuzden kafam karıstı
yardım ederseniz çok sevinirim
cnm hem ilaç hem soğan kürü sana ağır gelebilir bence ilaçlarını kullan tedavini bitir akabinde soğan kürüne başla bence en sağlıklı bu olur geçmiş olsun sitres yapma

SELAM... BENDE SOĞAN KÜRÜNÜN MUCİZESİNİ YAŞAYANLARDANIM..PAYLAŞMAK İSTEDİM.. BEN ŞANSLIYIM ÇÜNKÜ 5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR..KIZIMDAN ÖNCEDE 2 KERE BOŞ GEBELİK YAŞADIM MALESEF..ANCAK ÜÇ HAMİLELİĞİMDE DENEDİĞİMİZ AY HAMİLE KALDIM...HİÇ SORUNSUZ HEMDE..ARDINDAN 4 YIL ARA VERDİK 1 YILDIRDA KIZIMIZA KARDEŞ İSTİYORDUK AMA MALESEF HAMİLE KALAMADIM ..SORUNUM OLDUĞUNU DÜŞÜNMEDİĞİMDEN DOKTORADA GİTMEDİM..NASILSA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM..TOPİĞİ GÖRDÜM SAYFA SAYFA OKUDUM DENEMEYE KARAR VERDİM..2014 ARALIKTA REGLİME BİKAÇ GÜN VARKEN BAŞLADIM ANCAK ŞEHİR DIŞINA ÇIKTIM BEN DÖNDÜM EŞİM ÇIKTI DERKEN SADECE 4 GÜN YAPIP BIRAKTIM..O AY GÜNLERİDE HEP KAÇIRDIK ..3 OCAKTA REGL OLDUM BENİM ÇOK KISA SÜRER ZATEN 7 OCAKTA KÜRE TEKRAR BAŞLADIM..AYNEN SÖYLENDİĞİ GİBİ UYGULADIM ÇALIŞTIĞIM İÇİN AKŞAM VE GECE YAPTIM HEP AYNI SAATLERE DENK GELDİ ANTİBİYOTİK KULLANIYORMUŞUM GİBİ ...15 GÜN BİTTİ DÜN BOGAZ AĞRISI ŞİKAYETİYLE DOKTORA GİTTİM GEBELİKTENDE ŞÜPHELENDİĞİMİ SÖYLEDİM BHCG DE BAKALIM O ZAMAN DEDİ. VE 1 SAAT SONRA SONUÇ 12 ÇOK YENİ 1-2 HAFTALIK AMA HAMİLELİK VAR GİBİ İLAÇ FALAN HİÇBİŞİY VEREMEM DOĞAL YOLLARLA İYİLEŞMEYE ÇALIŞIN 2 GÜN SONRA TEKRAR GELİN DEDİ UÇTUKK TABİ NE FARANJİTİM KALDI NEDE BAŞKA BİRŞEYİM...ŞİMDİ BU HAMİLELEİĞİM NASIL İLERLER ONU BİLEMİYORUM TABİ AMA SONUÇTA KÜRÜN CİDDİ BİR ETKİSİ VAR .İLK 10 GÜN SEVMEDEN İÇTİM SONRAKİ 5 GÜN MAHVETTİ BENİ TADI NEDENSE AMA YİNEDE TAMAMLADIM ...SİZLERDE YAPIN BAYANLAR DENEYİN BELKİ ARALIKTAKİ O 4 GÜNLÜK KÜRLE BİLE GÜNLERİ KAÇIRMASAYDIK HAMİLE KALACAKTIM BİLMİYORUM AMA BU MUCİZEVİ BİŞİY ....UMARIM İSTEYEN HERKES KISA ZAMANDA MELEĞİNİ KUCAĞINA ALIR:))))))

Bende sogan kuru iciyirum bugun 5ci gunum insallah bende ise yarar sizin yazdiklarinizi okuyunca umut oldunuz ben uc ay klomen ve catlama ignesi oldum ama bu ay ara verdim cunku normalde 28 gunde bir adet olurken son klomen ve catlama ignesinde adetim 31. gunde oldum hamileyim sannettim ama sonra husrana ugradim ve karar verdim klomen ve catkama ignesi kullanmamaya simdi bu kuru yapiyorum sadece hakkimizda hayirlisi olsun.

SELAM... BENDE SOĞAN KÜRÜNÜN MUCİZESİNİ YAŞAYANLARDANIM..PAYLAŞMAK İSTEDİM.. BEN ŞANSLIYIM ÇÜNKÜ 5 YAŞINDA BİR KIZIM VAR..KIZIMDAN ÖNCEDE 2 KERE BOŞ GEBELİK YAŞADIM MALESEF..ANCAK ÜÇ HAMİLELİĞİMDE DENEDİĞİMİZ AY HAMİLE KALDIM...HİÇ SORUNSUZ HEMDE..ARDINDAN 4 YIL ARA VERDİK 1 YILDIRDA KIZIMIZA KARDEŞ İSTİYORDUK AMA MALESEF HAMİLE KALAMADIM ..SORUNUM OLDUĞUNU DÜŞÜNMEDİĞİMDEN DOKTORADA GİTMEDİM..NASILSA OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORDUM..TOPİĞİ GÖRDÜM SAYFA SAYFA OKUDUM DENEMEYE KARAR VERDİM..2014 ARALIKTA REGLİME BİKAÇ GÜN VARKEN BAŞLADIM ANCAK ŞEHİR DIŞINA ÇIKTIM BEN DÖNDÜM EŞİM ÇIKTI DERKEN SADECE 4 GÜN YAPIP BIRAKTIM..O AY GÜNLERİDE HEP KAÇIRDIK ..3 OCAKTA REGL OLDUM BENİM ÇOK KISA SÜRER ZATEN 7 OCAKTA KÜRE TEKRAR BAŞLADIM..AYNEN SÖYLENDİĞİ GİBİ UYGULADIM ÇALIŞTIĞIM İÇİN AKŞAM VE GECE YAPTIM HEP AYNI SAATLERE DENK GELDİ ANTİBİYOTİK KULLANIYORMUŞUM GİBİ ...15 GÜN BİTTİ DÜN BOGAZ AĞRISI ŞİKAYETİYLE DOKTORA GİTTİM GEBELİKTENDE ŞÜPHELENDİĞİMİ SÖYLEDİM BHCG DE BAKALIM O ZAMAN DEDİ. VE 1 SAAT SONRA SONUÇ 12 ÇOK YENİ 1-2 HAFTALIK AMA HAMİLELİK VAR GİBİ İLAÇ FALAN HİÇBİŞİY VEREMEM DOĞAL YOLLARLA İYİLEŞMEYE ÇALIŞIN 2 GÜN SONRA TEKRAR GELİN DEDİ UÇTUKK TABİ NE FARANJİTİM KALDI NEDE BAŞKA BİRŞEYİM...ŞİMDİ BU HAMİLELEİĞİM NASIL İLERLER ONU BİLEMİYORUM TABİ AMA SONUÇTA KÜRÜN CİDDİ BİR ETKİSİ VAR .İLK 10 GÜN SEVMEDEN İÇTİM SONRAKİ 5 GÜN MAHVETTİ BENİ TADI NEDENSE AMA YİNEDE TAMAMLADIM ...SİZLERDE YAPIN BAYANLAR DENEYİN BELKİ ARALIKTAKİ O 4 GÜNLÜK KÜRLE BİLE GÜNLERİ KAÇIRMASAYDIK HAMİLE KALACAKTIM BİLMİYORUM AMA BU MUCİZEVİ BİŞİY ....UMARIM İSTEYEN HERKES KISA ZAMANDA MELEĞİNİ KUCAĞINA ALIR:))))))
canım paylaştığın için teşekkür ederim

:KK15::KK54::nazar::anneadayı:B
gerçekten tewekkürler paylaştığın için bizede umut oluyor böyle şeyler :) bu arada kızlar naber nasılsınız? Kim kaçıncı gününde ? Ben 8 günü tamamladım allahın izniyle sona ersinde beklemeye geçelim

:KK15::KK54::nazar::anneadayı:B

gerçekten tewekkürler paylaştığın için bizede umut oluyor böyle şeyler :) bu arada kızlar naber nasılsınız? Kim kaçıncı gününde ? Ben 8 günü tamamladım allahın izniyle sona ersinde beklemeye geçelim

ben beklemedeyim canlar adetim 2 gün geçti ama ben 10 12 gün sonra dr a gitcem varsada direk görürüm beklerken stres oluyor insan yoksada adet olurum zaten ...allahım inşallah yavrum benimle dir ilk soğan kürü yapışım yapmamak için direnenlerdendim ...ya bu ay tutarsa soğan suyu düşürür se diye.. ama bu ay herşeyi bırakıp dedim yapcam 1 ay daha beklerim ne olcak dedim kaç ay kaybettim her ay umudumdu bu ay dedim pas geçecem dinlenme ayım dedim başladım ama ben 10 gün yapabildim:(
inşallah işe yaramıştır

kızlar bu küre tam olarak ne zaman başlıyoruz ve nasıl yapıyoruz? farklı yorumlar yapılmış çünkü kafam karıştı

A
ben beklemedeyim canlar adetim 2 gün geçti ama ben 10 12 gün sonra dr a gitcem varsada direk görürüm beklerken stres oluyor insan yoksada adet olurum zaten ...allahım inşallah yavrum benimle dir ilk soğan kürü yapışım yapmamak için direnenlerdendim ...ya bu ay tutarsa soğan suyu düşürür se diye.. ama bu ay herşeyi bırakıp dedim yapcam 1 ay daha beklerim ne olcak dedim kaç ay kaybettim her ay umudumdu bu ay dedim pas geçecem dinlenme ayım dedim başladım ama ben 10 gün yapabildim:KK43:
inşallah işe yaramıştır
ayy canım stres yapma hamişsindir inşAllah test yapmadınmı ? Soğan kürü girmişse îşin îçine mutlaka hamişsindir ya ne haberler aldık burda neden buzamana kadar bekledin keşke daha önceden yapsaydın ))))) bak bir yıl çalışmış arkadaş dîger topîkte sadece geçen ay 7 gün soğan kürü yapmış adet olmuş bu ay şimdi hamiş rabbim bizede nasip etsin înş sende stres yapma canım geçmişse mutlaka hamişsindir pozitiv düşün ☺️

kızlar bu küre tam olarak ne zaman başlıyoruz ve nasıl yapıyoruz? farklı yorumlar yapılmış çünkü kafam karıştı
Bak canım sonuç alanların bir çoğu adetin yedinci günü başlayıp 15 gün yapmîş eger ki bu ay adet olunursa diger ay adete 10 gün kala 7-8 gün yine îçiliyor

Back
X