- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
evet diğer ay kalanda oluyormuş hamile hemen o ay kalanda bakalımbenim arkadas iki ay yapdi kuru ve ikinci ayin sonu hamile kaldi.her kesde farkli etki yapiyor qaliba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet diğer ay kalanda oluyormuş hamile hemen o ay kalanda bakalımbenim arkadas iki ay yapdi kuru ve ikinci ayin sonu hamile kaldi.her kesde farkli etki yapiyor qaliba
aaa evet buda var benim annnemde öyle dedi dün bana yazık bebek olsun istiyor da artık amam ben stres yaparım diye rahat ol sağlıklı olsun rahat ol bekle diyor canım beniiimmmmm annnemmmmmmmmm . bende senin gibi olayım annnemmmmm. annelik çok güzel olsa gerek annemi deli gibi seviyorummmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkbir yerde okumusdum adet gecikmesi bazen rahmin bebek icin hazirlandigina isaret ede bilir.annem de bana hamile kalmadan once hic yasamadigi adet gecikmesi yasamis ve bir sonraki ay ben olmusum
Allah sağlıcakla kavuştursun bebişini. Peki nasıl yaptın hazırlanması vs.ne zaman başladın içmeye ve kaç gün içtin?Benim adetlerim bildim bileli duzensizdir bazen 4 ay arayla bile oldugum olmustur.sogan kurunu yaptim ilk dememden sora adetlerim duzene girdi ve 5 ay gecmeden hamile kaldim suan 2 aylik hamileyim kullandigin zaman hemen ise yaramiyo olabilir ama hamile kalmaya vucudu hazirlio ve daha kolay hamile kaliyorsun cocuk isteyen herkeze tavsiye ederim
Cevap için teşekkürler canım. Peki bu hamileliği mi kolaylaştırıyormuş?Kızlar şöyle uygulanıyor. iki su bardağı klorsuz suyu kaynatıyorsun. Kaynayınca içine kabuklarını soyup 4 ya da 5 e böldüğün orta boy beyaz soğanı koyup 5 dakika kaynatıyorsun. sonra dinlendirip sabah akşam yemeklerden 10 dakika önce içiyorsun.
Adetin 7. gün başlanması ve 15 gün aralıksız uygulanması tavsiye ediliyor.
bunu uyguladıktan sonra ikinci ay adetinin 10 gün öncesinde bir tur daha uygulamakta fayda var deniyor.
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin ben adetimin 3 günü başlamıstim 15 gün sabah akşam yemeklerden yarim saat önce ictim canimAllah sağlıcakla kavuştursun bebişini. Peki nasıl yaptın hazırlanması vs.ne zaman başladın içmeye ve kaç gün içtin?
Ben ilk dememde olmadi adetmerimi duzenledi ve 5 ay gecmeden hamile kaldim bazilarinda ilk demede hamile kaliyor Allah im isteyen herkeze wersinnnÇatlama öncesi yumurtalari n boyutunu etkiliyor sanirim ama zayiflamak için vb şeylerde de tavsiye ediliyor diye duydum sadece. 3 senedir bebeğim olmuyor tedavide uygulandi ama sonuç alinamadi bu şekilde hamile kalan var mi peki?
Amin canım bende çok istiyorum bir bebişim olsun. Sonraki ay tekrar içtin mi bu kürü peki? Bir de tarifini yazabilir misin rica etsem?Teşekkür ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin ben adetimin 3 günü başlamıstim 15 gün sabah akşam yemeklerden yarim saat önce ictim canim
bu kür rahmi temizliyor. miyon ya da akıntı şikayetleri varsa iltihaplardan. tertemiz bir rahimde bebeğim tutunması kolaylaşıyor :)Cevap için teşekkürler canım. Peki bu hamileliği mi kolaylaştırıyormuş?
İnşallah canım ya. Bende akıntı vardı. 8 gün kullandım. Bir değişme olmadığı için işe yaramuyor diye içmeyi bıraktımbu kür rahmi temizliyor. miyon ya da akıntı şikayetleri varsa iltihaplardan. tertemiz bir rahimde bebeğim tutunması kolaylaşıyor :)
yani bu kürle hamile kalanlar çok. inş bize de şifa olur.
sadece 15 gün içtim..1 adet sogani(rengi acik kahverengi olmasi gerekiyor.mor yada beyaz olmuyor) 4 de bölup 1 bucuk iki bardak suyun icinde 5 dakika kaynatiyoruz.ilikdiktan sonra sabah yemekten yarim saat once ic aksamda aynisini taze olarak yapman gerek canimAmin canım bende çok istiyorum bir bebişim olsun. Sonraki ay tekrar içtin mi bu kürü peki? Bir de tarifini yazabilir misin rica etsem?