Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bir yerde okumusdum adet gecikmesi bazen rahmin bebek icin hazirlandigina isaret ede bilir.annem de bana hamile kalmadan once hic yasamadigi adet gecikmesi yasamis ve bir sonraki ay ben olmusum
aaa evet buda var benim annnemde öyle dedi dün bana yazık bebek olsun istiyor da artık amam ben stres yaparım diye rahat ol sağlıklı olsun rahat ol bekle diyor canım beniiimmmmm annnemmmmmmmmm . bende senin gibi olayım annnemmmmm. annelik çok güzel olsa gerek annemi deli gibi seviyorummmmmmmmm çokkkkkkkkkkkk

Benimde 4 gun gecikme oldu doktora gittim3. Gunu hormon testi yapti degerlerim normal yumurtaliklarimda temiz pazartesi rahim filmi cekilecek bakalim

selam arkadaşlar. ben de ilk defa soğan kürünü uygulayacağım . 7. gün başlamak gerekiyormuş. tam da 7. gün bi tatil planlamıştık eşimle evde olmayacağım 3 gün. yapamayacağım. 3 gün geç başlasam ve 15 gün yapsam sizce olur mu?

Bence birsey olmaz. Bende 8. gününde yapmistim. Suan bes gün oluyor yapali. Benim akintim kötü kokuyordu, tamamen o kötü kokuyu yok etti sogan kürü. Suan akintim yok, Ibrahim Saracoglu akintinin fazla olacagini yaziyor oysa. Dün sol yumurtaligimda agri oldu ve zaten solda kücük kistlerim var, PCOluyum. Ben sogan kürünü adetim düzelsin diye uyguluyorum. Bakalim 15 gün yaptiktan sonra nasil olacak :KK64:
Ama oyle agri hissetmiyorum, bilmiyorum bana faydasi oluyormu o_O

Kızlar merhaba. Herkes bişey söylüyor. Her yerde farklı şeyler yazıyor. Benim akıntım var hem de hamile kalmak istiyorum. Bu soğan kürünü nasıl yapacağım? Ne zaman ve ne kadar kullanacağım? Lütfen yardımcı olur musunuz bana?

Benim adetlerim bildim bileli duzensizdir bazen 4 ay arayla bile oldugum olmustur.sogan kurunu yaptim ilk dememden sora adetlerim duzene girdi ve 5 ay gecmeden hamile kaldim suan 2 aylik hamileyim kullandigin zaman hemen ise yaramiyo olabilir ama hamile kalmaya vucudu hazirlio ve daha kolay hamile kaliyorsun cocuk isteyen herkeze tavsiye ederim

Benim adetlerim bildim bileli duzensizdir bazen 4 ay arayla bile oldugum olmustur.sogan kurunu yaptim ilk dememden sora adetlerim duzene girdi ve 5 ay gecmeden hamile kaldim suan 2 aylik hamileyim kullandigin zaman hemen ise yaramiyo olabilir ama hamile kalmaya vucudu hazirlio ve daha kolay hamile kaliyorsun cocuk isteyen herkeze tavsiye ederim
Allah sağlıcakla kavuştursun bebişini. Peki nasıl yaptın hazırlanması vs.ne zaman başladın içmeye ve kaç gün içtin?

Kızlar şöyle uygulanıyor. iki su bardağı klorsuz suyu kaynatıyorsun. Kaynayınca içine kabuklarını soyup 4 ya da 5 e böldüğün orta boy beyaz soğanı koyup 5 dakika kaynatıyorsun. sonra dinlendirip sabah akşam yemeklerden 10 dakika önce içiyorsun.
Adetin 7. gün başlanması ve 15 gün aralıksız uygulanması tavsiye ediliyor.
bunu uyguladıktan sonra ikinci ay adetinin 10 gün öncesinde bir tur daha uygulamakta fayda var deniyor.

Kızlar şöyle uygulanıyor. iki su bardağı klorsuz suyu kaynatıyorsun. Kaynayınca içine kabuklarını soyup 4 ya da 5 e böldüğün orta boy beyaz soğanı koyup 5 dakika kaynatıyorsun. sonra dinlendirip sabah akşam yemeklerden 10 dakika önce içiyorsun.
Adetin 7. gün başlanması ve 15 gün aralıksız uygulanması tavsiye ediliyor.
bunu uyguladıktan sonra ikinci ay adetinin 10 gün öncesinde bir tur daha uygulamakta fayda var deniyor.
Cevap için teşekkürler canım. Peki bu hamileliği mi kolaylaştırıyormuş?

Çatlama öncesi yumurtalari n boyutunu etkiliyor sanirim ama zayiflamak için vb şeylerde de tavsiye ediliyor diye duydum sadece. 3 senedir bebeğim olmuyor tedavide uygulandi ama sonuç alinamadi bu şekilde hamile kalan var mi peki?

Benim akıntım vardı. 8 gün kullandım ve akıntı hala devam ettiği için işe yaramadığını düşünerek içmeyi bıraktım. Ben 49 kg ım.8 günde 47 kg a düştüm.

Allah sağlıcakla kavuştursun bebişini. Peki nasıl yaptın hazırlanması vs.ne zaman başladın içmeye ve kaç gün içtin?
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin ben adetimin 3 günü başlamıstim 15 gün sabah akşam yemeklerden yarim saat önce ictim canim

Çatlama öncesi yumurtalari n boyutunu etkiliyor sanirim ama zayiflamak için vb şeylerde de tavsiye ediliyor diye duydum sadece. 3 senedir bebeğim olmuyor tedavide uygulandi ama sonuç alinamadi bu şekilde hamile kalan var mi peki?
Ben ilk dememde olmadi adetmerimi duzenledi ve 5 ay gecmeden hamile kaldim bazilarinda ilk demede hamile kaliyor Allah im isteyen herkeze wersinnn

Teşekkür ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin ben adetimin 3 günü başlamıstim 15 gün sabah akşam yemeklerden yarim saat önce ictim canim
Amin canım bende çok istiyorum bir bebişim olsun. Sonraki ay tekrar içtin mi bu kürü peki? Bir de tarifini yazabilir misin rica etsem?

bu kür rahmi temizliyor. miyon ya da akıntı şikayetleri varsa iltihaplardan. tertemiz bir rahimde bebeğim tutunması kolaylaşıyor :)
yani bu kürle hamile kalanlar çok. inş bize de şifa olur.
İnşallah canım ya. Bende akıntı vardı. 8 gün kullandım. Bir değişme olmadığı için işe yaramuyor diye içmeyi bıraktım :((

Amin canım bende çok istiyorum bir bebişim olsun. Sonraki ay tekrar içtin mi bu kürü peki? Bir de tarifini yazabilir misin rica etsem?
sadece 15 gün içtim..1 adet sogani(rengi acik kahverengi olmasi gerekiyor.mor yada beyaz olmuyor) 4 de bölup 1 bucuk iki bardak suyun icinde 5 dakika kaynatiyoruz.ilikdiktan sonra sabah yemekten yarim saat once ic aksamda aynisini taze olarak yapman gerek canim

Back
X