mrb arkadaşım bende soğan kürünü geçen ay yaptım.tarifinide tüp bebek topiğinde kürlerle hamile kalanlar başlığında rozella arkadaşımdan aldım.ve uyguladım bence faydası var.kullandıktan hemen 5 gün sonra adet gördüm.benimde adetlerim düzensiz ve çok az ve kısa sürüyor.bu kürden sonra kanamam 3 gün sürdü ve diğerlerine göre daha yoğun oldu.
benimde adet günüm düzensiz olduğundan farketmiyo ben hemen başladım
1 adet orta boy soğanın kabuklarını soy 4 e böl.1.5 su bardağı damacana suyunu kaynat ,kaynayan suya soğanları at, 5 dk kaynatıp süz ve ılıt.sabah akşam iç.yalnız bunu taze yapacaksın ve aç karnına içeceksin
...adet olana kadar yap bu kürü...inşallah faydasını görürsün..[/QUOTE
mrb bende yaptım ama soğan kürünü doktorum kızdı.niye dersen sarımsı akıntı verip yanai içindeki ödemleri atıyomuş ve sperimi yukarı çıkmasını engeliyomuş
ama incir kürünü biliyosan paylaşırmısın lütfn
mrb arkadaşım bende soğan kürünü geçen ay yaptım.tarifinide tüp bebek topiğinde kürlerle hamile kalanlar başlığında rozella arkadaşımdan aldım.ve uyguladım bence faydası var.kullandıktan hemen 5 gün sonra adet gördüm.benimde adetlerim düzensiz ve çok az ve kısa sürüyor.bu kürden sonra kanamam 3 gün sürdü ve diğerlerine göre daha yoğun oldu.
benimde adet günüm düzensiz olduğundan farketmiyo ben hemen başladım
1 adet orta boy soğanın kabuklarını soy 4 e böl.1.5 su bardağı damacana suyunu kaynat ,kaynayan suya soğanları at, 5 dk kaynatıp süz ve ılıt.sabah akşam iç.yalnız bunu taze yapacaksın ve aç karnına içeceksin
...adet olana kadar yap bu kürü...inşallah faydasını görürsün..
canım bende çok yeni yani bu ay başladım bu küre.....adet olunca bıraktım ama dediğin gibi 15 gün içilecekmiş adetliykende devam edilmeliymiş..bende bu akşam tekrar içicem..
bence sende 15 gün bi dene.hatta bugün başla..
ben zararı olacağını pek sanmıyorum...
yapmadan öncede epey araştırdım
arkadaşa dr.sölemiş ama o kadar kullananlar olmuş , hiç zararı oldu diyen duymadım ben.....
çünkü bana iyi geldi üstelik sadece 5 gün olmasına rağmen ...tabi yinede sen bilirsin..
arkadaşlar bu kürü bende uyguladım bende mucizeler yarattı doktorumda kesinlikle devam et dedi bilginize bence zararından çok faydaları var
hadi ya bende iyi geldiğini düşünüyodumsaraçoğlunun sitesine baktım orada bu kürü uygulayıp hamile kalanları okudum,değerlerinin normale geldiğini...biçok kişi yazmış ama olumsuz ilk defa duydum....
neyse ben öğrendiğim incir kürünüde yazıyım arkadaşım ama ben yapmadım bunu henüz..
yarım litre kaynayan suya 10 adet kuru inciri ikiye koparıp at.20dk kaynat süz ve ılıkken aç karnına iç.adetin 3.günü başlıyor.21 gün uygula 7 gün ara ver..
kazazade ilk yazdığımda geçen ay yazmışım pardon bu ay yani 18 martta yaptım kafanı karıştırmıyım
canım benim fsh ım çok yüksekti tüp bebekle bile zor dediler ama son tahlil sonuçlarım iyi çıktı doktor şimdi kendiliğinden hamile kalabilirsin dedi ayrıca adetim çok az geliyodu şimdi düzenli geliyo doktor bile şaşırdı
canım ben ilk başladığımda da adetimi beklememiştim 15 gün kullandım ben ilk kullanışda 15 gün diğer aylarda 10 gün diye biliyorum bu ay da adetimi hesaplayıp 10 gün kala başladım kullanmaya bitti ama dün veya bugün adet olmam gerekiyodu olmadım test yaptım negatif çıktı pazertesi doktora gitmiştim doktor yumurtan çatlamış rahim duvarının kalınlığıda çok güzel dedi doktorada artık birazda incir kürü yapcam dedim yap bunların faydasını görürsün dedi şimdi hastalanınca incir kürü yapcam yumurtalarımı çoğaltsın diye ilk defa bu kürle yumurtamı gördüm
genelde önce soğan sonra incir yapılıyo ayrıyeten bende saraçoğlunun sitesinden okumuştum bi günde saba tümere konuk olmuştu orda söylemişti hatta orda şifa için bu kürü kullananlar muhakkak korunsunlar yoksa istemeden hamile kalırlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?