soğan kürü ve incir kürü kullanan varmı lütfen hemen cevap yazın

kazazade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
587
6
46
Ankara
ben pkoluyum adet günümüz belli değil bu kürleri nezaman nasıl kullanacağız,kullanıp faydasını gören hamile kalan varmı biliyorsanız yazın lütfen

mrb arkadaşım bende soğan kürünü geçen ay yaptım.tarifinide tüp bebek topiğinde kürlerle hamile kalanlar başlığında rozella arkadaşımdan aldım.ve uyguladım bence faydası var.kullandıktan hemen 5 gün sonra adet gördüm.benimde adetlerim düzensiz ve çok az ve kısa sürüyor.bu kürden sonra kanamam 3 gün sürdü ve diğerlerine göre daha yoğun oldu.
benimde adet günüm düzensiz olduğundan farketmiyo ben hemen başladım
1 adet orta boy soğanın kabuklarını soy 4 e böl.1.5 su bardağı damacana suyunu kaynat ,kaynayan suya soğanları at, 5 dk kaynatıp süz ve ılıt.sabah akşam iç.yalnız bunu taze yapacaksın ve aç karnına içeceksin
...adet olana kadar yap bu kürü...inşallah faydasını görürsün..

hadi ya bende iyi geldiğini düşünüyodum saraçoğlunun sitesine baktım orada bu kürü uygulayıp hamile kalanları okudum,değerlerinin normale geldiğini...biçok kişi yazmış ama olumsuz ilk defa duydum....
neyse ben öğrendiğim incir kürünüde yazıyım arkadaşım ama ben yapmadım bunu henüz..

yarım litre kaynayan suya 10 adet kuru inciri ikiye koparıp at.20dk kaynat süz ve ılıkken aç karnına iç.adetin 3.günü başlıyor.21 gün uygula 7 gün ara ver..

bildiğim kadarıyla ilk kürü 15gün 2.kürü 15 gün yapıyorsun bekleyip adet gördüktten sonramı 2.sine başladın anlatsana biraz detaylarını adetin kaçıncı günü başladın ben 40 günü geçti adet görmeyeli hemen başlayımmı ilk küre
sen adet görünce devam ettinmi 5.gün gelmişya,15 gün olmadığı için 10 gün dahamı kullandın, adetten sonra başlayıp 15 gün tekrarmı kullandın ilk kürünü
birde ya adet görmezsem yinede, 2.küre nasıl başlayacağım

Son düzenleme:
YAREN TAMDA SOĞANA BAŞLAYACAKTIM

soğan kürünün zararını ilk kez duydum spermlerin gittiği yerle ödemlerin iltihapların çıktığı yerler farklı bildiğim kadarıyla,o kanaldan geçebilecek tek şey sperm ama bilemiyorum tabi

Son düzenleme:
canım bende çok yeni yani bu ay başladım bu küre.....adet olunca bıraktım ama dediğin gibi 15 gün içilecekmiş adetliykende devam edilmeliymiş..bende bu akşam tekrar içicem..
bence sende 15 gün bi dene.hatta bugün başla..
ben zararı olacağını pek sanmıyorum...
yapmadan öncede epey araştırdım
arkadaşa dr.sölemiş ama o kadar kullananlar olmuş , hiç zararı oldu diyen duymadım ben.....
çünkü bana iyi geldi üstelik sadece 5 gün olmasına rağmen ...tabi yinede sen bilirsin..

tabiki kullanmak isterim yarın başlayım bakalım ne olacak çok sağol ya adet görmezsem ne yapayım 15 gün kullandıktan sonra,7 gün ara verip 2.küre başlayımmı

kazazade ilk yazdığımda geçen ay yazmışım pardon bu ay yani 18 martta yaptım kafanı karıştırmıyım

arkadaşlar bu kürü bende uyguladım bende mucizeler yarattı doktorumda kesinlikle devam et dedi bilginize bence zararından çok faydaları var

teşekkür ederim.bebegin varmı?ben de doktorun yalancısıyım bana kızınca ben bıraktım içersende sen bilirsin
doktoruna danış bebek istiyosan varsa da bebeğin varsa içme.bende bu incir kürünü duydum birilerinden ve yumurtalıkta sorun olan
kişiler içiyomuş duyumlarıma göre.
eline sağlık

canım benim fsh ım çok yüksekti tüp bebekle bile zor dediler ama son tahlil sonuçlarım iyi çıktı doktor şimdi kendiliğinden hamile kalabilirsin dedi ayrıca adetim çok az geliyodu şimdi düzenli geliyo doktor bile şaşırdı

mükemmel daha ne olsun bende başlayım ozaman sanada sorayım ben en son 18 şubatta adet gördümnerdeyse 45 günü geçti adet olmadım hayıt kullanıyorum geçen ay kendiliğinden geldi diye sevindim ama bu ay fayda etmedi,test negatif çıktı,ben şimdi kullanayımmı adet gördükten sonramı başlayım,hadi kullandım diyelim ya adet görmezsem yinede 7 gün ara verip 2.kürüne başlayımmı,adet görürsem kaç gün sonra kullanmam gerek,
bu kür 2 kez 15er gün kullanılıyormuş,ya içmeye başladığımın 8.gününde görürsem devam edeyimmi,bırakayımmı,2.kürü nezaman uygulayım,yine 7 gün sonramı
adet görmesem bile 2 kürüde uygulayımmı
incir+havuç kürü hakkında ne düşünüyorsun
çok soru sordum ama kullandığın için,bende bilinçli kullanmak istiyorum

canım ben ilk başladığımda da adetimi beklememiştim 15 gün kullandım ben ilk kullanışda 15 gün diğer aylarda 10 gün diye biliyorum bu ay da adetimi hesaplayıp 10 gün kala başladım kullanmaya bitti ama dün veya bugün adet olmam gerekiyodu olmadım test yaptım negatif çıktı pazertesi doktora gitmiştim doktor yumurtan çatlamış rahim duvarının kalınlığıda çok güzel dedi doktorada artık birazda incir kürü yapcam dedim yap bunların faydasını görürsün dedi şimdi hastalanınca incir kürü yapcam yumurtalarımı çoğaltsın diye ilk defa bu kürle yumurtamı gördüm

iyi ama herkes saraçoğlu dahil bu kürün yanlız 2 kez yapılacağını yazmış 15+15,yanlız benim adet günüm belli değil 10 gün öncesini hesaplayamam sorun bu bir arkadaş 7 gün dinlen 2. kürü dene dedi aslında benim yumurtam ilaçla büyüyor en azından bu konuda şanslıyım acaba incirmi yapsam yoksa önce soğan sonra incirmi yapsam

genelde önce soğan sonra incir yapılıyo ayrıyeten bende saraçoğlunun sitesinden okumuştum bi günde saba tümere konuk olmuştu orda söylemişti hatta orda şifa için bu kürü kullananlar muhakkak korunsunlar yoksa istemeden hamile kalırlar dedi

iyi süpermiş tekrar bakayım,çok sağol ihtiyacım vardı böyle birşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…