- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Keşke Keşke Keşke suan tek istediğim Allahdan Bir evlat sağlıklı ama ole yorumlar varki her yorum etkiliyorSeni çok iyi anlıyorum canım, bekledikçe saha da çok ümitleniceksin. Allah gönlüne gören versin, inşallah hamişsindir
Önce sakin ol iyi düşün ki iyi olsun, stres olma. Gerekirse hiçbirşey okuma. Allah büyüktür dua etKeşke Keşke Keşke suan tek istediğim Allahdan Bir evlat sağlıklı ama ole yorumlar varki her yorum etkiliyor
belkide okumamak en iyi çözüm olucakÖnce sakin ol iyi düşün ki iyi olsun, stres olma. Gerekirse hiçbirşey okuma. Allah büyüktür dua et
Evet çünkü gerçerkten etkileniyoruz. Boşver düşünme (kolay değil biliyorum) ama senin için daha kolay olacak. Düşündükçe zaman geçmiyor sanki.belkide okumamak en iyi çözüm olucak
sen naptın ne durumdasın kendinle ilgiliEvet çünkü gerçerkten etkileniyoruz. Boşver düşünme (kolay değil biliyorum) ama senin için daha kolay olacak. Düşündükçe zaman geçmiyor sanki.
Ben soğan kürüne devam ediyorum işte 6 günüm, şimdilik herşey yolunda.sen naptın ne durumdasın kendinle ilgili
soğan suyuna başlasammı yoksa adet olmamı beklesemmı kararsız kaldmBen soğan kürüne devam ediyorum işte 6 günüm, şimdilik herşey yolunda.
Soğan kürü adetin 7 günü başlanıyor canım, sen adet olmadın ki. Bence beklemen gereksoğan suyuna başlasammı yoksa adet olmamı beklesemmı kararsız kaldm
İşte canım o yüzden beklıorm bakalm adet olursam eğer inşallah olmam soğan kürünü yapcam :) inşallh gerek kalmzSoğan kürü adetin 7 günü başlanıyor canım, sen adet olmadın ki. Bence beklemen gerek
Bazı sitelerde soğan kürü söktürücü diye yazmışlar, ama çoğunun gecikmiş adeti. Kafam iyice karıştı, sen soğan kürü kullanmışmıydın bu ayİşte canım o yüzden beklıorm bakalm adet olursam eğer inşallah olmam soğan kürünü yapcam :) inşallh gerek kalmz
3 gün içtim işte canım aralıkda adetim bitince 3 gün içebilmiştm zatn ondan mı gecikti acabaBazı sitelerde soğan kürü söktürücü diye yazmışlar, ama çoğunun gecikmiş adeti. Kafam iyice karıştı, sen soğan kürü kullanmışmıydın bu ay
sadece suan hissttiğim göğüslerimde şişlik oda bugun başladı yaniiiiiSanmam canım çok az kullanmışsın. Gayret göster, sabret canım bakarsın güzel bir sürpriz olur...
Hadi inşallahsadece suan hissttiğim göğüslerimde şişlik oda bugun başladı yaniiiii
hamilelik belirtileiri nelerdir diye okuorm ama bir sürü şey cıkıo kendime bakıorm hiç bsey yokHadi inşallah
Herkezde belirti olmaz ki canım, kusan var ayılıp bayılan var. Sen düşünme, okuma kafaya taktıkça daha kötü oluyor. Inşallah olmazsın da olur da adet olursan üzülme diye diyorumhamilelik belirtileiri nelerdir diye okuorm ama bir sürü şey cıkıo kendime bakıorm hiç bsey yok
alsammı ya bilemedm bekleyeym mi yine bilemedm4 gün oldu istersen bir test daha yap, ama yarın sabah.
Sen bilirsin canım. Bir aspirin al, sıcak bir duş al, hamile değilsen yarım saate adet olursun. En azından öyle okumuştum biryerdealsammı ya bilemedm bekleyeym mi yine bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?