kesin yaz ama sonuç ne olursa olsunaaaa ilginç ama tuttum bunu iyi fikir :) pazar günü sonucu yazarım canım adet olmassam artk
yazmam mı canım varya hamile olduğumda en büyük tepkim kesin ağlarım yaaaa sölemiştim sanırım 2 gündür sağ tarafımda kasık ağrım vardı şuan yok ama yada ben ole hssdiorm sırtım ağrıo ama buna yormak saçmalıkmıkesin yaz ama sonuç ne olursa olsun
Hayır canım bel ağrı, sırt ağrısı, bide çok erken uyuyordum. Kısacası adet öncesi belirtilerle hamilelik belirtileri çok benziyor.yazmam mı canım varya hamile olduğumda en büyük tepkim kesin ağlarım yaaaa sölemiştim sanırım 2 gündür sağ tarafımda kasık ağrım vardı şuan yok ama yada ben ole hssdiorm sırtım ağrıo ama buna yormak saçmalıkmı
ay çok heyecanladm şimdi sayanamayıp yarın yapasım geldi:)Hayır canım bel ağrı, sırt ağrısı, bide çok erken uyuyordum. Kısacası adet öncesi belirtilerle hamilelik belirtileri çok benziyor.
özele gl cnm sen yolla bulaym seniKaç yaşındasın canım? Istersen fb varsa arkadaş olalım, çünkü ben buraya çok sık girmiyorum, ama istemiyorsan sorun deyil ben bağlantıyı kaybetmiyelim diye dedim
Sabah ilk idrarla dene canım, kaç gün gecikti?Biraz önce test yaptım ama megatif ama hala adrt olmadm
İşte gecen ay 5 aralıkda adet olmustm canmSabah ilk idrarla dene canım, kaç gün gecikti?
Sabah akşam aç karınla yapıyorum canımKızlar bu soğan suyunu beş saat aralıklarla içmeniz gerektiğini yazmış biri Maranki öyle bişey söylememişti ama napsam?
Bende başladım rabbim inşallah sifamizi verir. Sen pcos li musun pekiSabah akşam aç karınla yapıyorum canım
Hayır canım, benim bir kürtajım var soğan kürünü temizlenmek için kullanıyorum, bebek te istiyorum bakalım hayırlısı 5 günüm bugünBende başladım rabbim inşallah sifamizi verir. Sen pcos li musun peki
Benim.daha.ilk günüm :) inşallah tamamlamayı nasip eder rabbimHayır canım, benim bir kürtajım var soğan kürünü temizlenmek için kullanıyorum, bebek te istiyorum bakalım hayırlısı 5 günüm bugün
Amin canım inaşallahBenim.daha.ilk günüm :) inşallah tamamlamayı nasip eder rabbim
Ama ne adet ile ilgili belirti var nede hamilelik ile ilgili canım sıkıldı zatn silik bile cıkmadı.Ha evet söylemiştin, sabah ilk idrarla dene yada kan testi en kesin sonuç
Son aylar düzene girmiş adetin, ama daha önce düzensizmiş, biraz bekle istersen. Adet olmazsan doktora gidersinAma ne adet ile ilgili belirti var nede hamilelik ile ilgili canım sıkıldı zatn silik bile cıkmadı.
düzensizliğim uzundu ama 7 aydır düzene girdi o yüzdende cok ümitlenmıormSon aylar düzene girmiş adetin, ama daha önce düzensizmiş, biraz bekle istersen. Adet olmazsan doktora gidersin
Seni çok iyi anlıyorum canım, bekledikçe saha da çok ümitleniceksin. Allah gönlüne gören versin, inşallah hamişsindirdüzensizliğim uzundu ama 7 aydır düzene girdi o yüzdende cok ümitlenmıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?