çünkü adet düzensizliğim vardı canım benm mayısdan beri ALLAHA şükür o yüzden de biraz tedirginimHem stres olmazsın, umutlandırmak istemem ama beklemenin de nekadar zor olduğunu biliyorum
Soğan kürü mü, çok faydasını gören olmuş canım bir dene istersen, ben çok inandımçikolata kistinde fayda etmiyor dimi ?
ya nebilim midemde çok hassas soğanıda sevdiğim söylenemez bi deneyeyim bakim ya , bnde de çikolata kisti tekrar etti ameliyat olmama rağmen pof napçam blmiomSo
Soğan kürü mü, çok faydasını gören olmuş canım bir dene istersen, ben çok inandım
Benim gastritim var canım ama hiç sorun olmuyor. Kistleri kaybolanlar var miomları eriyenler var hamile kalanlar var. Kesinlikle zararı yok. Bir kere dene olmadı yapmazsınya nebilim midemde çok hassas soğanıda sevdiğim söylenemez bi deneyeyim bakim ya , bnde de çikolata kisti tekrar etti ameliyat olmama rağmen pof napçam blmiom
bakalım canım inşallah beklediğime değer hamilelik varsa belirtiler nelerdir pekiTamam canım bekle ozaman, çok iyi anlıyorum seni de
tama canım teşekkür ederim bi deneyeyim bakalım , bu normal soğan dimi beyaz soğan yada mor olan değil ?Benim gastritim var canım ama hiç sorun olmuyor. Kistleri kaybolanlar var miomları eriyenler var hamile kalanlar var. Kesinlikle zararı yok. Bir kere dene olmadı yapmazsın
Benim başım hafiften dönüyordu canım ordan şüphelendim. Öğrendikten sonra haşlanmış yumurtadan nefret ettim, midemi bulandırıyordu, hala da yiyemem . Kasık ağrısı, meme uçlarında koyulaşma, halsizlik, kahverengi leke (döllenme oluyormuş) herkeze olmaz ve sadece 1 gün oluyormuş, fazlası doktor kontrolü gerektirir.bakalım canım inşallah beklediğime değer hamilelik varsa belirtiler nelerdir peki
Beyaz canım kahverengi (kirmizi) kabuklutama canım teşekkür ederim bi deneyeyim bakalım , bu normal soğan dimi beyaz soğan yada mor olan değil ?
lekelenme olmadı sürekli kontrol ediorm kaçırmayaym dye =) manyak olup cıkcam yakındaB
Benim başım hafiften dönüyordu canım ordan şüphelendim. Öğrendikten sonra haşlanmış yumurtadan nefret ettim, midemi bulandırıyordu, hala da yiyemem . Kasık ağrısı, meme uçlarında koyulaşma, halsizlik, kahverengi leke (döllenme oluyormuş) herkeze olmaz ve sadece 1 gün oluyormuş, fazlası doktor kontrolü gerektirir.
Geliyor diye okudum canımAdet duzemsizligine de iyi geliyo mu sogan kürü
Bende her ay öyleyïm canım, kızım olursa adını Nazlı koyarım diye dalga geçiyorum kendimle artıklekelenme olmadı sürekli kontrol ediorm kaçırmayaym dye =) manyak olup cıkcam yakında
Tam olarak nasıl uygulanıyo? Ben bi kac gun ictim ama bilgim yoktu tamGeliyor diye okudum canım
aaaa ilginç ama tuttum bunu iyi fikir :) pazar günü sonucu yazarım canım adet olmassam artkBende her ay öyleyïm canım, kızım olursa adını Nazlı koyarım diye dalga geçiyorum kendimle artık
Adetimin bittiyi gün başladım sabah akşam 1 buçuk bardak hlorsuz suyu kaynatıyorum, orta boy bir soğanı 4 bölüp 5 dakika daha kaynatıyorum. Biraz ılındıktan sonra aç karınla įçiyorum. 10-15 dakika sonra yemek yiyebilirsin. Istersen araştır sendeTam olarak nasıl uygulanıyo? Ben bi kac gun ictim ama bilgim yoktu tam
Hmm teşekkür ederim canim. Ben duzensiz bi kac gun içmiştim. Birde böyle denicemAdetimin bittiyi gün başladım sabah akşam 1 buçuk bardak hlorsuz suyu kaynatıyorum, orta boy bir soğanı 4 bölüp 5 dakika daha kaynatıyorum. Biraz ılındıktan sonra aç karınla įçiyorum. 10-15 dakika sonra yemek yiyebilirsin. Istersen araştır sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?