Soğan kürü

So

Soğan kürü mü, çok faydasını gören olmuş canım bir dene istersen, ben çok inandım
ya nebilim midemde çok hassas soğanıda sevdiğim söylenemez bi deneyeyim bakim ya , bnde de çikolata kisti tekrar etti ameliyat olmama rağmen pof napçam blmiom

ya nebilim midemde çok hassas soğanıda sevdiğim söylenemez bi deneyeyim bakim ya , bnde de çikolata kisti tekrar etti ameliyat olmama rağmen pof napçam blmiom
Benim gastritim var canım ama hiç sorun olmuyor. Kistleri kaybolanlar var miomları eriyenler var hamile kalanlar var. Kesinlikle zararı yok. Bir kere dene olmadı yapmazsın

Biraz kokuyor ama burnumu tıkıyorum bir dikişte hepsini içiyorum. Kokmazsan tadı okadar da kötü deyil

Benim gastritim var canım ama hiç sorun olmuyor. Kistleri kaybolanlar var miomları eriyenler var hamile kalanlar var. Kesinlikle zararı yok. Bir kere dene olmadı yapmazsın
tama canım teşekkür ederim bi deneyeyim bakalım , bu normal soğan dimi beyaz soğan yada mor olan değil ?

B
bakalım canım inşallah beklediğime değer hamilelik varsa belirtiler nelerdir peki
Benim başım hafiften dönüyordu canım ordan şüphelendim. Öğrendikten sonra haşlanmış yumurtadan nefret ettim, midemi bulandırıyordu, hala da yiyemem . Kasık ağrısı, meme uçlarında koyulaşma, halsizlik, kahverengi leke (döllenme oluyormuş) herkeze olmaz ve sadece 1 gün oluyormuş, fazlası doktor kontrolü gerektirir.

Bak arkadaş hem kistten kurtulmuş hem bebek doğurmuş

Eklentiler

• Screenshot_20171230-133624.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 323
lekelenme olmadı sürekli kontrol ediorm kaçırmayaym dye =) manyak olup cıkcam yakında

Tam olarak nasıl uygulanıyo? Ben bi kac gun ictim ama bilgim yoktu tam
Adetimin bittiyi gün başladım sabah akşam 1 buçuk bardak hlorsuz suyu kaynatıyorum, orta boy bir soğanı 4 bölüp 5 dakika daha kaynatıyorum. Biraz ılındıktan sonra aç karınla įçiyorum. 10-15 dakika sonra yemek yiyebilirsin. Istersen araştır sende

Hmm teşekkür ederim canim. Ben duzensiz bi kac gun içmiştim. Birde böyle denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…