Soğan kürü

soğanı neyin içinde kaynattın sen.
ceşme suyu sakin kullanma ve ayrıca ateşe dayanıklı cam demliğin içinde kaynat.

ben ilk denememde teflon küçük tencerede kaynattın. bir yudumla kusmam bir oldu .
şimdi hazır su ve cam demlik kullaniyorum harika tadı oluyor :)

canım sen kürü nicin kullaniyorsun. kist ve düzensizlik için mi . düzene girdi mi . çok soru sordum tskrler

canım sen kürü nicin kullaniyorsun. kist ve düzensizlik için mi . düzene girdi mi . çok soru sordum tskrler
Bebiş için denemeye karar verdim canım, çok aynı ay hamile kalan var. Bazıları da başka kürler sõylüyor ama ben bir soğan kürünü denemek istedim

Bebiş için denemeye karar verdim canım, çok aynı ay hamile kalan var. Bazıları da başka kürler sõylüyor ama ben bir soğan kürünü denemek istedim

bende içiyorum hem düzensizlik hem bebek için 5 aydır ama bakalım ne olacak .
senede 2 kere adet oluyordum 6 ayda bir oluyodu. ama kür sayesinde 5 ayda 2. adetimi oldum .
işe yarayacak inanıyorum. düzenli kullanmadigim halde etkisini gördüm.
birde incir kürü var onu da araştır istersen . onunla da hamile kalan çok.
Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

Amiiin... Benim 3 günüm kaldı bakalım, faydası var eminim, iki kere kırmızı lekem oldu, birşeylere faydası olduna eminim... Inşallah hepimiz şifasını görürüz

Ben çok sık idrara çıkıyorum arkadaşlar acaba soğan küründen olabilir mi? Bu gün 12 günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…