- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
aspirinin etkisi nedirSen bilirsin canım. Bir aspirin al, sıcak bir duş al, hamile değilsen yarım saate adet olursun. En azından öyle okumuştum biryerde
Tamam, sen en iyi bilirsinbekleyelm napalım artık
:)Tamam, sen en iyi bilirsin
Günaydın canım, sonuç ne adet mi oldun?Ya hastalandm sanırım cok az açık pempe kan geldi
evet canım adet oldumGünaydın canım, sonuç ne adet mi oldun?
Üzülme canım, zamanı gelmemiş demekki. Istersen bu ay yine dene soğan kürünü ama bu sefer 15 gün kullanevet canım adet oldum
öle yapcam canm zaten 2 ay daha beklicm olmazsan rahim filmi çektireceğim zatenÜzülme canım, zamanı gelmemiş demekki. Istersen bu ay yine dene soğan kürünü ama bu sefer 15 gün kullan
Valla ben adet kanamasi yla daha iyi.sökülür diye başlangıç itibariyle ictm
Ben bugün yaptım soğusun diye biraz bekledim burnumu tuttum içerken Allahım böyle bisey yok ve ben normalde soğan yemeyen de biriyim benim icin daha fecii birsey maalesef geri Kustum hala bile midem bulamiyor ben icemicem gibi yaaa
Adetimin bittiyi gün başladım sabah akşam 1 buçuk bardak hlorsuz suyu kaynatıyorum, orta boy bir soğanı 4 bölüp 5 dakika daha kaynatıyorum. Biraz ılındıktan sonra aç karınla įçiyorum. 10-15 dakika sonra yemek yiyebilirsin. Istersen araştır sende
Bebiş için denemeye karar verdim canım, çok aynı ay hamile kalan var. Bazıları da başka kürler sõylüyor ama ben bir soğan kürünü denemek istedimcanım sen kürü nicin kullaniyorsun. kist ve düzensizlik için mi . düzene girdi mi . çok soru sordum tskrler
Bebiş için denemeye karar verdim canım, çok aynı ay hamile kalan var. Bazıları da başka kürler sõylüyor ama ben bir soğan kürünü denemek istedim
Ben çok sık idrara çıkıyorum arkadaşlar acaba soğan küründen olabilir mi? Bu gün 12 günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?