kesinlikle faydasını göreceksinizzzz .. 3 ay önce yaptım ve adetlerim günü gününe düzene girdi tamamen düzensizdi. Ve resmen yaptığım ay adetlimle attım pko yu bunu gördüm yani parçalar halinde döküldü vücudumdan kesinlikle deneyin . Yumurtlama döneminde ne bi sancı ne bişey hissederdim resmen bu ay çatlama olduğunu da hissettim.
Ben bir iki hafta sonra olmuştum ama kür, 10 gün ara verilip tekrar uygulanıyor tekrar deneyin.Bende eylül ayından beri olmuyorum 15 kasımda soğan kurune başladım 29unda bitti kür üzerinden 1 ay geçti ama hala adet olmadım duzensizlik için kullanmıştım bende acaba bu kür bittikten ne kadar sonra adet olunuyor
Ben bir iki hafta sonra olmuştum ama kür, 10 gün ara verilip tekrar uygulanıyor tekrar deneyin.
yaaa çok güzelll dua et hepimizeee de bizde paylaşalım aslında daha yeni evli sayılırım ama çok istiyorum rabbim nasip etsinBende 4 ay evvel 1 aylık bebeğimi düşük yaptım. Soğan suyuna başladığım gün
Tedaviyede başlamıştım klomen diye bir hap ve. Hemen hemen hergun test yapyrdm 5. Gün yaptm 2tane test ve sonuca bende şaşırdım çok şükür
malesf devam edemedm şu üşengeçlik durumuİnşallah faydalı olur canım, bir süre sonra tadına alışıyorsun zaten
malesf devam edemedm şu üşengeçlik durumu
bu akşam günde 1 tane de olsa yaparım herhangi bir iltihap falan gelemdi zaten bendede ole bişey yoktu Allaha şükür.Bende aşırı üşeniyordum ama sen yinede bir kaç gün yaptın belki bünyene yetecektir bukadarı da
bu akşam günde 1 tane de olsa yaparım herhangi bir iltihap falan gelemdi zaten bendede ole bişey yoktu Allaha şükür.
bugun 14. günüm ama bir iki kere sol tarafıma kırap girdi sanırım yumurta çatlaması gerçekleşti. Şuanlık bişey yok.İnşallah faydasını görürsün canım. Akıntı olmasada yine yumurtalarını olgunlaştırır iyi olur
Ovulasyon testi de alıp yapmalısın bence hatta yarın mutlaka yap boş geçmebugun 14. günüm ama bir iki kere sol tarafıma kırap girdi sanırım yumurta çatlaması gerçekleşti. Şuanlık bişey yok.
ben ovulasyon testi yapmadan uygulamamı yapayım birazdan :)Ovulasyon testi de alıp yapmalısın bence hatta yarın mutlaka yap boş geçme
Nasıl oldu canım anlatırmısın. Kür adet bitince başlanıyor ve 5günde hamile olunmaz adetten 5gün sonraBen soğan kurune başlayalı. 5gun oldu ve şuan hamileyim.
Kist için içtim kontrole gittim kist erimişkesinlikle faydasını göreceksinizzzz .. 3 ay önce yaptım ve adetlerim günü gününe düzene girdi tamamen düzensizdi. Ve resmen yaptığım ay adetlimle attım pko yu bunu gördüm yani parçalar halinde döküldü vücudumdan kesinlikle deneyin . Yumurtlama döneminde ne bi sancı ne bişey hissederdim resmen bu ay çatlama olduğunu da hissettim.
Nasıl oldu canım anlatırmısın. Kür adet bitince başlanıyor ve 5günde hamile olunmaz adetten 5gün sonra
Tedavide görüyorum yaklaşık20 gündür bence bu kür yumurtalıklarını catlamasında epey yardımcı oldu bana şuan 5. Haftam hamileliğimde dilerim sizlerinde olur
Süper işte buKist için içtim kontrole gittim kist erimiş
Canım soğan suyum gebelik planladığımızda gene uygulayacağım öncesinde 15 gün.
Olur kuzum zamanını bekliyorSüper işte buDua et Benim için de kist eridi ama bebiş daha Yok bakalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?