bende adetten sonra 3 gün yapabildim ama devamını getiremedm suan adet olmayı beklıorm bakalım farkedermi 3 günde vücuttaBen soğan kürüne çok inandım, Allah isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah...
Ben akşam başladım, sanırım erken biraz adetimin 7 günü bugün ama dayanamadım. Kararlıyım 15 gün yapıcam. Sen hamile kalmak için mi yaptın. Ben 6 ay önce bir düşük yaptım şimdi yeniden denemeye karar verdik... kısmet faydası olmasada zararı olmazbende adetten sonra 3 gün yapabildim ama devamını getiremedm suan adet olmayı beklıorm bakalım farkedermi 3 günde vücutta
Ben 4 senedir evliyim hiç bi hamilelik başımdan geçmedi son 2 senedir korunmuyoduk ama cocuk kararını bu sennde aldım ancak doktora gittim yumurta tembelliği var dedi ama yumurtalıklarımın herhengi bir büyümesinde çatlamasında sıkıntı yok ancak doktor klomen verdi ve bende işe yaramadı bu sitede okuduğum kadarıyla bu ilaçı kullananaların bazıları kist yaptığını ve soğan suyunun işe yaradığını solemişler bende neler nolmaz deneyim dedim ama 3 gün deneyebildimBen
Ben akşam başladım, sanırım erken biraz adetimin 7 günü bugün ama dayanamadım. Kararlıyım 15 gün yapıcam. Sen hamile kalmak için mi yaptın. Ben 6 ay önce bir düşük yaptım şimdi yeniden denemeye karar verdik... kısmet faydası olmasada zararı olmaz
Olmazsa tekrar dene canım, zararı olmaz bence, adetinin bittiyi gün başla bir bardak iç ama iç 15 günü tamamla. Sonra diyer adetine 10 gün kala tekrarla-7 gün, ümidini kesme...Ben 4 senedir evliyim hiç bi hamilelik başımdan geçmedi son 2 senedir korunmuyoduk ama cocuk kararını bu sennde aldım ancak doktora gittim yumurta tembelliği var dedi ama yumurtalıklarımın herhengi bir büyümesinde çatlamasında sıkıntı yok ancak doktor klomen verdi ve bende işe yaramadı bu sitede okuduğum kadarıyla bu ilaçı kullananaların bazıları kist yaptığını ve soğan suyunun işe yaradığını solemişler bende neler nolmaz deneyim dedim ama 3 gün deneyebildim
Geçen ay 5 aralıkda adet oldum bugun yarın olmam gerek bekliyorum. sağ tarafımda 2 gündür anlamsız hafir ağrım devam edio akıntım fazla ama adet olmadım beklıormOlmazsa tekrar dene canım, zararı olmaz bence, adetinin bittiyi gün başla bir bardak iç ama iç 15 günü tamamla. Sonra diyer adetine 10 gün kala tekrarla-7 gün, ümidini kesme...
Hadi hayırlısı, bebek istiyorsun deyil mi? Allah gönlüne göre versin inşallahGeçen ay 5 aralıkda adet oldum bugun yarın olmam gerek bekliyorum. sağ tarafımda 2 gündür anlamsız hafir ağrım devam edio akıntım fazla ama adet olmadım beklıorm
evet artık istiyoruz her ay ümitle beklıorz inşallah başka tedavilere gerek kalmadan kendiliğimden hamile kalırım eğer nisan ayına kadar olmazsam rahim filmi çektireceğim.Hadi hayırlısı, bebek istiyorsun deyil mi? Allah gönlüne göre versin inşallah
Inşallah gerek kalmaz canım, ben kendiliyinden kaldı ama 14 ay bekledik, sonra da kötü bitti zaten. Sana sağlıklı bir hamilelik ve bebek diliyorum,evet artık istiyoruz her ay ümitle beklıorz inşallah başka tedavilere gerek kalmadan kendiliğimden hamile kalırım eğer nisan ayına kadar olmazsam rahim filmi çektireceğim.
Amin canım inaşşallh bütün anne adaylarına inşallah.Inşallah gerek kalmaz canım, ben kendiliyinden kaldı ama 14 ay bekledik, sonra da kötü bitti zaten. Sana sağlıklı bir hamilelik ve bebek diliyorum,
Geçen ay aralık 5 de adet oldum. Şimdi ocak 5 ve bekliyorum suanlık hiç bişey yok yapsam cıkarmı yoksa bekleyeyem miInşallah gerek kalmaz canım, ben kendiliyinden kaldı ama 14 ay bekledik, sonra da kötü bitti zaten. Sana sağlıklı bir hamilelik ve bebek diliyorum,
Bence çıkar canım, yap bir test te beraber sevinelim. Belirtilerin var mı canım?Geçen ay aralık 5 de adet oldum. Şimdi ocak 5 ve bekliyorum suanlık hiç bişey yok yapsam cıkarmı yoksa bekleyeyem mi
bak soluyorum canım;Kaç günde bir adet oluyorsun canım? Ben 2 aralıkta oldum 29 aralikta yine oldum.
hayal kırıklığı yaşamak istemıorm pazar gününe kadar bekleyeym pazar sabahı yapaymBence en az 2 gün gecikmen var canım, bir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?