- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Sanirim bizde iltihap ve kist yok ki hiç bi lekelenme pıhtı olmadı.ben herkes yapıyor diye yaptım kist olup olmadığını bilmiyorum maalesef
Bende cikolata kisti var ama bi degisiklik yok
Ben inaniyorum bu ay olmazsa bile sonraki aylarda Allah in izniyle faydasini gorecez
hamilemisin cnm gözünaydın Rabbim tamamına erdirsinMerhaba arkadaslar.Araniza yeni katildim hep disaridan okuyordum ama ahtım vardi gerceklesti uye oldumBende de cikolata kisti vardi once sogan kuru ardindan incir kuru yaptim ve olumlu sonuc aldim.insallah Rabbim herkese nasip eder
Birbucuk su bardagi suyu koydum kaynadi sonrada icine sogani soydum dorde boldum ve bes dakika kaynadi yesil rengi cukio zateen sonrada bardaga koydum ilik ilk ac karnima ictim sabah aksamtam tarifi nasıl yaptın ben baştan koyuyom soğanı özü iyice çıksın diye birde kabuğuyla kaynatanda var.kafam karıştı.bu sabah kabuğuyla yaptım çok acıydı
Bende iltihap vardi fitilden sonra kulandim kuru yaptm yani ama baya akintim olduSanirim bizde iltihap ve kist yok ki hiç bi lekelenme pıhtı olmadı.
hamilemisin cnm gözünaydın Rabbim tamamına erdirsinbiraz anlatsana ne zamandır istiyodunuz neler yaptın
:)) çok sağol tatlıımmm ben soğanı baştan koyuyordum.bu gün sabah kabuklu yaptım bu gün öğlen sarı sümük gibi ama çok değil akıntı vardı iç çamaşırımda diğer zaman akıntılarımdan farklıydıAnladigim kadariyla cvpliyim:)
Adetim bittigi gun basladim kure onbes gun yaptim biraktim obur ay ve daha ssnraki ay pihti seklinde adet gordum sonraki ay hamile kaldim pkolu drgilim ama kan pihtilasmam var clexane kullaniuorum ben bi mart ayinda pihtlsmadn dolayi dusuk yaptim dort ay korundum sonrada bes ay sonra hamile kaldim kuru sadece bi defa yaptim
Soru yagmuruna hszirmisinnnnTesekkur ederim canim insallah testte oyle cikti yarin tekrarlayip sonra doktora gidecegim. Bende de cikolata kisti vardi 3cm civarinda iki farkli doktora gittim ikiside ilac degil gebelik onerdi.4aydir deniyorduk ki 13 aylik evliyim henuz :) kist icin sogan kuru yaptim 15 gun bir on gun sonrada incir havuc kuru yaptim 25 gun.Yarin incir kurunun ikinci periyoduna baslayacaktim.Adetim gecikince garantiye alayim hamilelik varsa kur yapmam dusuncesiyle test yaptim ve sukur cift cizgiyi gordum.
Hayırlı olsun canım. Bende kürümün 10.gunu bitti.sonra incir kürüne başlayacağım.insallah gerek kalmaz.Canim aslan pencesi yapmadim.sogan kurunu duzenli sekilde yaptim calistigim icinde ogleden sonra ve yatarken ictim.Sonra incir kurunu yaptim ama havucla beraber yaptim cunku benim periyodum 31 gun.kur bitti bir hafta oldu ve mutlu haberi aldim.Insallah Rabbim seninde gonlune gore verir:)
Insaallah canim benim seninde hayirli ugurlu olsun Allah seni ve bebisini korusunCanim aslan pencesi yapmadim.sogan kurunu duzenli sekilde yaptim calistigim icinde ogleden sonra ve yatarken ictim.Sonra incir kurunu yaptim ama havucla beraber yaptim cunku benim periyodum 31 gun.kur bitti bir hafta oldu ve mutlu haberi aldim.Insallah Rabbim seninde gonlune gore verir:)
Hayırdır canım niye ağrıyor. Senin kürün bitmisti dimi?benim de kulağım ağrıyor yine offffff
Hayırdır canım niye ağrıyor. Senin kürün bitmisti dimi?
Cok geçmiş olsun cnm.dis mi acaba diyecektim dişe de gitmişsin. Benim 20lik dişim inanılmaz bi derecede kulağımı agritmisti.evet bitti. sebebi bulanamayan bir ağrı...1 yıldır devam ediyor..gitmediğim doktor kalmadı..kulak burun boğaz..fizik tedavi nöroloji beyin cerrahisi diş hekimi algoloji.. beyim mr boyun mr guatr filmi dil filmi... ama sonuç bulunamadı..
Cok geçmiş olsun cnm.dis mi acaba diyecektim dişe de gitmişsin. Benim 20lik dişim inanılmaz bi derecede kulağımı agritmisti.
Kabuklu yapma kabugunu soy su kaynayinca dorde boldugun sogani bes dk kaynat agzinida kapat:)) çok sağol tatlıımmm ben soğanı baştan koyuyordum.bu gün sabah kabuklu yaptım bu gün öğlen sarı sümük gibi ama çok değil akıntı vardı iç çamaşırımda diğer zaman akıntılarımdan farklıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?