SOĞAN KÜRÜ

Merhaba arkadaslar.Araniza yeni katildim hep disaridan okuyordum ama ahtım vardi gerceklesti uye oldum Bende de cikolata kisti vardi once sogan kuru ardindan incir kuru yaptim ve olumlu sonuc aldim.insallah Rabbim herkese nasip eder

Merhaba arkadaslar.Araniza yeni katildim hep disaridan okuyordum ama ahtım vardi gerceklesti uye oldum Bende de cikolata kisti vardi once sogan kuru ardindan incir kuru yaptim ve olumlu sonuc aldim.insallah Rabbim herkese nasip eder
hamilemisin cnm gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin biraz anlatsana ne zamandır istiyodunuz neler yaptın

tam tarifi nasıl yaptın ben baştan koyuyom soğanı özü iyice çıksın diye birde kabuğuyla kaynatanda var.kafam karıştı.bu sabah kabuğuyla yaptım çok acıydı
Birbucuk su bardagi suyu koydum kaynadi sonrada icine sogani soydum dorde boldum ve bes dakika kaynadi yesil rengi cukio zateen sonrada bardaga koydum ilik ilk ac karnima ictim sabah aksam

hamilemisin cnm gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin biraz anlatsana ne zamandır istiyodunuz neler yaptın

Tesekkur ederim canim insallah testte oyle cikti yarin tekrarlayip sonra doktora gidecegim. Bende de cikolata kisti vardi 3cm civarinda iki farkli doktora gittim ikiside ilac degil gebelik onerdi.4aydir deniyorduk ki 13 aylik evliyim henuz :) kist icin sogan kuru yaptim 15 gun bir on gun sonrada incir havuc kuru yaptim 25 gun.Yarin incir kurunun ikinci periyoduna baslayacaktim.Adetim gecikince garantiye alayim hamilelik varsa kur yapmam dusuncesiyle test yaptim ve sukur cift cizgiyi gordum.

:)) çok sağol tatlıımmm ben soğanı baştan koyuyordum.bu gün sabah kabuklu yaptım bu gün öğlen sarı sümük gibi ama çok değil akıntı vardı iç çamaşırımda diğer zaman akıntılarımdan farklıydı

Soru yagmuruna hszirmisinnnn
Canim bendekide 3 cm ilac vermedi bu ay ilk defa sogan yaptim arkasindan aslanpencesi yapym dicektim ama simdi seni gorunce kararim degisti

Canim aslan pencesi yapmadim.sogan kurunu duzenli sekilde yaptim calistigim icinde ogleden sonra ve yatarken ictim.Sonra incir kurunu yaptim ama havucla beraber yaptim cunku benim periyodum 31 gun.kur bitti bir hafta oldu ve mutlu haberi aldim.Insallah Rabbim seninde gonlune gore verir:)

Hayırlı olsun canım. Bende kürümün 10.gunu bitti.sonra incir kürüne başlayacağım.insallah gerek kalmaz.

Insaallah canim benim seninde hayirli ugurlu olsun Allah seni ve bebisini korusun
Canim ben 26 gunde bir olurum hic sasmaz incir kuru kisti buyutebilir dediler korktum acikcasi

Kizlar Canım çok sıkılıyor. Bu ay yine hüsrana ugrayacakmışım gibi hissediyorum.

benim de kulağım ağrıyor yine offffff

Hayırdır canım niye ağrıyor. Senin kürün bitmisti dimi?

evet bitti. sebebi bulanamayan bir ağrı...1 yıldır devam ediyor..gitmediğim doktor kalmadı..kulak burun boğaz..fizik tedavi nöroloji beyin cerrahisi diş hekimi algoloji.. beyim mr boyun mr guatr filmi dil filmi... ama sonuç bulunamadı..

Cok geçmiş olsun cnm.dis mi acaba diyecektim dişe de gitmişsin. Benim 20lik dişim inanılmaz bi derecede kulağımı agritmisti.

Kabuklu yapma kabugunu soy su kaynayinca dorde boldugun sogani bes dk kaynat agzinida kapat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…