- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Bütün kür boyunca akıntı oldumu canım.Bende agri olmadi gazda olmadi ama asiri camasrim islaniyordu sefaf bir sekilde
Oldu kuru biraknca azaldi tabi belkide icimdeki iltihabi filan soktu attiBütün kür boyunca akıntı oldumu canım.
Ben acaba yanlış mı yaptım. Bende ilk 3 gün felan oldu.simdi kupkuruyum.Oldu kuru biraknca azaldi tabi belkide icimdeki iltihabi filan soktu atti
Bende öyle yaptım.herkeste aynı etki olmuyo heralde.bekleyelim bakalım.Ben saracoglunn tarifine gore yaptim
Insalah allah gonlumuze gore verirBende öyle yaptım.herkeste aynı etki olmuyo heralde.bekleyelim bakalım.
Ben saracoglunn tarifine gore yaptim
Anladigim kadariyla cvpliyim:)ayy Tebrikler canımm çok sevindim kürü bırakıp o ay adet oldun sonraki ay mı hamile kaldın.öyleyse 2. adetinden 10 gün önce yaptınmı 2.kürü.
yumurtlama gününe girdiğinde kürü bıraktınmı yoksa 15 gün tamamladınmı.
ve birde pko lumusun kaçıncı ayın gebelik düşünürken.ay çok soru sordum ama taze gebesin)
Insalah allah gonlumuze gore verir
Herkesde aynı etki olmaz tabiki cnm beklicez görcezBende öyle yaptım.herkeste aynı etki olmuyo heralde.bekleyelim bakalım.
bende öyle kaynattım biraz demlenmesini bekledim öyle süzdümBen kabugunu soyuyorum kaynayan suya atiyorum 5 dk agzi kapali kaynatiyorum sonra agzini acip suzup ilimasini bekliyorum yanlis mi yapiyorum
Denene yanilma boyle olmazsa ikinci kurde kanuklu kaynatirizbende öyle kaynattım biraz demlenmesini bekledim öyle süzdüm
Bende öyle yapıyorum canımBen kabugunu soyuyorum kaynayan suya atiyorum 5 dk agzi kapali kaynatiyorum sonra agzini acip suzup ilimasini bekliyorum yanlis mi yapiyorum
Sende cikolata kisti mi vardi peki canimbenim kür de bugün bitti kızlar ve herhangi bir akıntı vs olmadı..
kabuklu olmaz yaaDenene yanilma boyle olmazsa ikinci kurde kanuklu kaynatiriz
Bu kistin gececekse kabugunuda yerim herseyi yerimkabuklu olmaz yaa
Sende cikolata kisti mi vardi peki canim
Benim de 7. Gun hic akinti falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?