- 25 Ekim 2013
- 9.890
- 32.230
- 798
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Kizlar Canım çok sıkılıyor. Bu ay yine hüsrana ugrayacakmışım gibi hissediyorum.
benim de kulağım ağrıyor yine offffff
Kabuklu yapma kabugunu soy su kaynayinca dorde boldugun sogani bes dk kaynat agzinida kapat
Sanada gunaydinnnn:)günaydın kızlar bugün kar baya var istanbulda sabah işe gelemedim 12 de geldim anca
Bugünün bitmesini istiyorum biran önce. Canım çok sıkkın.günaydın kızlar bugün kar baya var istanbulda sabah işe gelemedim 12 de geldim anca
ne olduki canım niye sıkıldınBugünün bitmesini istiyorum biran önce. Canım çok sıkkın.
Hayirdir neyin varBugünün bitmesini istiyorum biran önce. Canım çok sıkkın.
Bilmiyorum canım. Hiç birşey yapmak istemiyorum. Soğan kürü ise yarayacak mi onu düşünüyorum sadece.bu ayda hüsrana uğramak istemiyorumHayirdir neyin var
Bu ayda hüsrana uğramak istemiyorum.ne olduki canım niye sıkıldın
hayırlı olsun canım inş. faydasını görürsünbende pazartesi başladım kızlar soğan kürüne, sistit var birazda inşallah fazdasını görürüz.
inş. uğramazsın canım iyi şeyler düşünBu ayda hüsrana uğramak istemiyorum.
İnşallah canim..çok gerginim bugün.inş. uğramazsın canım iyi şeyler düşün
İnşallah canim..çok gerginim bugün.
İnşallah canim.hepimiz için güzel bir gün olsun.iç sıkıntısı gibi gelir arada hepimize oluyor.yarın güzel bir gün seninle olsun tatlımm..
hayırlı olsun adetten sonramı başladın.kaçıncı gün?günaydın kızlar ben bu sabah itibariyle soğan kürüne başladım
saol canım adetin 5. günü başladım zaten 5 gün felan sürüyor. yani bu pazartesi devam ediyoruz bakalım.hayırlı olsun adetten sonramı başladın.kaçıncı gün?
merhaba faydasını gördünmü.merhaba kızlar. adetim bittikten 4 gün sonra soğan kürü uygulamaya başladım.(ilk defa uyguluyorum) 15 gün devam ettim. sanırım bitmeye yakın yumurtladım, adet ağrısı gibi bi ağrı oldu 2 gün. şu an beklemedeyim. ocağın 3'ü gibi adet olmam lazım, gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim :)
Gunaydin cnm.dunku gerginligim bitti pamuk gibiyimgünaydın kızlar nasılsınız
GÜNAYDIN CNM ADETİM BİTTİ HEMEN BAŞLADIMhayırlı olsun adetten sonramı başladın.kaçıncı gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?