SOĞAN KÜRÜ

kızlar bişey soracaktm ben bu kürü 1,5 bardak suyla hazırlıyorum ama 1 bardağını içiyorum birazartıyor tamamınımı içmem gerekiyor.

14.gun bugun biraz akintim oldu normalden fazla ama oyle kayda deger bisi degil
Yarin kur bitiyor bata 9 gun kaldi bakalim
Ya ben dayanamadım. Forumları okuyup okuyup gaza geldim adetime 9 gün kala idrar testi yaptım. Sonuç tabiki negatif.sacmaladımmı acaba ??

Kzlarrrr hiç bebe aspirinini duydunuzmu onlada hamile kalanlar varmış şaşırdım valla

Kzlarrrr hiç bebe aspirinini duydunuzmu onlada hamile kalanlar varmış şaşırdım valla
Nasıl oluyormus haberin varmı ama aspirin Kanı sulandırıyor Regli olmak için içiyorlar genelde bu ay SOĞAN kürü yaptım akıntım genelde katı beyaz olurdu bu ay tertemiz gram yok

Valla bende daha tam araştırmadım bende soğan kürü yapıyorum bu 12.gün bklm hayırlısı

Merhaba arkadaşlar forumu yıllardır takip ediyorum üye olmak bu güne kısmetmiş :)
Aranızda artık bende varım :) ve soğan kürüne başlamak istiyorum çok kafam karıştı birisi ayrıntılı ve tane tane anlatabılırmı nasıl ne yapacagım ?
Şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…