SOĞAN KÜRÜ

hoşgeldin canım ben yaptım şöyle anlatayım sabah akşam 1,5 bardak kaynayan suya orta boy bi soğanı dörde böldüm attım 5 dakika kaynattım 20 dakika demlendi içtim 15 gün yaptım şimdi adetliyim diğer adetime 10 gün kala bi 7 gün daha yapmayı düşünüyorum

Hobulduk cnm :)
Sağolasın :) bende deneyecegım ınsallah olumlu sonuclar alırpaylasırız.
Sanmıyıorum bende her ay kist cıkıyor devlet hast. doktorum ılgılenmıyor canım sıkılıyor baska bır hastameye gıdecegım

evet dün ilk defa yaptım ama çok zor içmek . eve gidince yemekten once yaptım. bide yatarken yapıyım dedim ama . yatarken gene midem almadı. Bundan sonra eve gidip yemekten önce midem bosken yapıcam sadece. Öylede faydası olur ins.

hangi şehirdesin canım bi özel hastaneye git istersen

İnşallah olur canım . Ben keçinboynuzu kürü nüde araştırıyorum şimdi onada bak istersen eşler içiyormus :)

İstanbuldayım 1,5 yıllık evliyim canım 3 aydır istiyoruz bebek , hemen özel hastaneye gidip para vermek istemiyorum . şişli etfal veya okmeydanı hast. gideceğim
bende istanbuldayım cnm pendik tarafında yım

Valla bendede ilk yatığımda kayde değer bişiler olmamıştı ama bu ikinci deneyişim bu defa hem kasık hem göğüs ağrılarım hemde az ama akıntım var bklm hayırlısı ayın 24 bat tarihim günlerde geçmiyor zaten

Günler hiç geçmiyor valla

Benimde 23 bat hayirlisi olsun alistimda sogana bi bosluk olcak simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…