SOĞAN KÜRÜ

nasılsınız kızlar varmı bi gelişme değişklik falan
Kuzum bata 6 gün var..çok heyecanlıyım. Akıntım devam etmekte, kasiklarim ara ara ağrımakta, memelerde tık yok..dün de aksam birden bir yorgunluk çöktü anlatamam. .elimi kolumu kaldiramiyorum. Ya havalardan, ya psikolojik ya da kafayı yedim

ayy az kalmış canım ya inş. bebiştendir hadi bakalım hepinizden güzel haberler bekliyorum

Kizlaaarrr napiyorsunuuuz bakalim
Aklima bisi takildi cikolata kistim var benim kontrole gidiyorum doktor fsh ima falan bakmadi hic sordum neden bakmiyorsunuz diye gerek yok yumurtalarin canavar gibi dedi bu anlasilir mi hormona bakmasi gerekmez mi

Kizlaaarrr napiyorsunuuuz bakalim
Aklima bisi takildi cikolata kistim var benim kontrole gidiyorum doktor fsh ima falan bakmadi hic sordum neden bakmiyorsunuz diye gerek yok yumurtalarin canavar gibi dedi bu anlasilir mi hormona bakmasi gerekmez mi
bilemedim şimdi.. bu arada bata az kaldı..neeler hissediyorsun canım..var mı bişeyler..ben sanırım yine hüzün bi sonuçla karsılasacagım.bütün umutlarım bitti

Kizlar bugun 3. Gunumdeyim gercektende alismaya basladim yumurtlama gunume de az kaldi ara ara kasiklarima agri giriyor ya sogandan yada yumurtlama gunum yaklastigindan umarim hepimizde ise yarar ben cok umutluyum

bilemedim şimdi.. bu arada bata az kaldı..neeler hissediyorsun canım..var mı bişeyler..ben sanırım yine hüzün bi sonuçla karsılasacagım.bütün umutlarım bitti
Kuzum akıntı var bugün ama adet olcam diye düşünüyorum ben nedense

Kızlar merhaba. Ben soğan kürünü kasım ayında 15 gün yaptım ama çok akıntım ve kasık ağrım oldu. Pko sebebiyle yapıyorum. Ama kürden sonra adet olamadım, yani işe yaramadı. Bu ay doktora gittim, adetliyken hormon testi yapıldı, soğan kürünü 3 ay yap dedi. Adetliyken başlayabilirsiniz, bir sorun olmuyormuş. Akıntı yapıyor bende ama kişiden kişiye değişiyor sanırım etkisi.

Valla benimde yarın son günüm soğan kürümde bklm artık hayırlısı ya ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…