SOĞAN KÜRÜ

C
canım reglin Bittiği 7 gün içinde başlaman gerekiyor hazır suya Çeşme suyu olmayacak 2 bardak suyu kaynatıyorsun sonra soğanı 4 e Bölüp içine atıyorsun 5 dakika da oyle kaynıyor sonra sabahları aç karnına akşamları yemekten önce aç karnına günde 2 kere içiyorsun

günaydın kızlar.bende üçüncü günüm soğan küründe bende karın ağrısı sanki apandittim patlayacak gibi ani sancılar giriyor acaba normalmi.akıntımda çogaldı

kızlar merhaba bende bugün başladım sogan suyuna ama içtikten sonra agzına çok fena tadı geliyor midem kalktı acayip sogandan tiksinmeden 15 günü tamamlayabilirim inş.

C
kızlar merhaba bende bugün başladım sogan suyuna ama içtikten sonra agzına çok fena tadı geliyor midem kalktı acayip sogandan tiksinmeden 15 günü tamamlayabilirim inş.
Canim ilk oyle oluyor alisiyorsun hatta benim bitti bi bardak yapip icesim geldi

Benımde ucuncu gunum kurde. Ilk gun yaptıgımda cıkarttım ben. Ama sımdı burnum tıkayıp ıcıyorum. Hemen ustune az bısey portakal suyu ıcıyorum kı agzımın tadı degıssın dıye

Kızlar SOĞAN küründe 12.günüm benım beyaz su gibi Bazende beyaz parcacıklı yani adette gelen kormızı pıhtının beyaz olanı geliyor neden sizce

Valla benim bugün 12.günüm ama öyle dediğiniz kadar akıntım yok varda az yani ama kasıklarımda ağrı var akıntının olması iyimiş saraçoglu öyle demişti bi yayınında hayırlısı bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…