- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Ben başlıcam canimEvet maalesef
canım adetliyken keşke bıraksaydın rahim duvarını inceltiyo çünki soğan kürübenim bu gün 10. günüm soğan küründe. reglim yoğun bi şekilde devam ediyor. bu gün 3. günü şifa niyetine diyip içiyorum , hiç bir sıkıntı yok çok şükür.
bende bilmiyorum cnm ama saraçoğlu diyosa bi bildiği vardırAdete 10 gün kala içme sebebi nedir acaba ? Yumurtlama günü bitiyor sonuçta ..
Benim bu ay eşim yumurt günlerimde burada olamayacakbende bilmiyorum cnm ama saraçoğlu diyosa bi bildiği vardır
yaparsan bi dahaki aya hazırlık yapmış olursun ondan sonrada incir yaparsın sen bilirsinBenim bu ay eşim yumurt günlerimde burada olamayacaksoğan yapsammııı yapmasammııı derin Düşünceler içindeyim
hoşgeldin canım bana kilo verdirmedi ama biraz göbeğimi küçülttübende suan ilac kullaniyorum gelecek ay bebek calismalarimi ilk defa baslaticam insallah. Herseyi okuyorum da bisey takildi aklima sogan kuru fazlaca kilo verdiriyomus diye duydum dogrumu acaba?
PEK FAYDASI YOK DEDİ KÜRLER ARI SÜTÜ OLARAK SORDUM AMA BEN YA ARI SÜTÜ YADA KÜRÜ UYGULAYACAĞIM :)günaydın canım doktorlar pek inanmıyo soğan kürüne ama sen yinede sor
İkinci kürü 7 mi 10 mu yapıyoruz canım ?günaydın kızlar ben cumartesi ikinci soğan kürü ne başladım 7 gün yapıcam bu sefer
incir kürü değil cnm ikinci soğan kürüne başladım ben sen naptınİkinci kürü 7 mi 10 mu yapıyoruz canım ?
Yok kuzu bende soğan kürü diyorum.ikinci ye başladığın zaman 7 gün mü 10 gün mü kafam karıştı. .senin regline 10 gün var şimdi dimi canımincir kürü değil cnm ikinci soğan kürüne başladım ben sen naptın
ayın 11 de adet günümYok kuzu bende soğan kürü diyorum.ikinci ye başladığın zaman 7 gün mü 10 gün mü kafam karıştı. .senin regline 10 gün var şimdi dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?