SOĞAN KÜRÜ

benim bu gün 10. günüm soğan küründe. reglim yoğun bi şekilde devam ediyor. bu gün 3. günü şifa niyetine diyip içiyorum , hiç bir sıkıntı yok çok şükür.

benim bu gün 10. günüm soğan küründe. reglim yoğun bi şekilde devam ediyor. bu gün 3. günü şifa niyetine diyip içiyorum , hiç bir sıkıntı yok çok şükür.
canım adetliyken keşke bıraksaydın rahim duvarını inceltiyo çünki soğan kürü

Offff ya benimde bu ay yumurtlama günümde falan eşim yok malesef bu ay hicccccc bebek denemem olmick

bende suan ilac kullaniyorum gelecek ay bebek calismalarimi ilk defa baslaticam insallah. Herseyi okuyorum da bisey takildi aklima sogan kuru fazlaca kilo verdiriyomus diye duydum dogrumu acaba?

bende suan ilac kullaniyorum gelecek ay bebek calismalarimi ilk defa baslaticam insallah. Herseyi okuyorum da bisey takildi aklima sogan kuru fazlaca kilo verdiriyomus diye duydum dogrumu acaba?
hoşgeldin canım bana kilo verdirmedi ama biraz göbeğimi küçülttü

bu gün soğan küründe 11. günüm reglimin 4. günü kanamam yogun bir şekilde devam ediyor

günaydın kızlar ben cumartesi ikinci soğan kürü ne başladım 7 gün yapıcam bu sefer

benim bu gün soğan küründe 13. günüm reğlim bu gün bitti içimi temizlenmiş hissediyorum ağrısız sızısız bir reğl dönemi yaşadım soğan küründe son 2 günüm bitince aslanpencesi çayı aldım onu içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…