SOĞAN KÜRÜ

Merhaba bende bugün soğan kürüne başlıyorum ama nasıl bir bardakta içiyorsunuz su bardağındamı yoksa çay bardağıile mi?
merhaba canım hoşgeldin 1,5 su bardağı suda kaynatıyosun zaten süzünce 1 bardak kalıyo

Aynen canim Rabbim yuzumuzu guldurur insallah saglikla kucagimiza almayi nasip eder bnde kimyasal yasamstm ama olsjn umitsizlik yooook

geçmiş olsun canım her şey rabbimin elinde. ol derse olur. hiç takma kafanı olmuyorsada vardır Allahın bir bildiği ondan hiç bir kötülük kötü şey gelmez hep hayır vardır tevekkül en hayırlısı.

merhaba canım hoşgeldin 1,5 su bardağı suda kaynatıyosun zaten süzünce 1 bardak kalıyo

1 bardak kalıyor ama ben öğlenden önce ve öğlenden sonra her dafasında tekrar yapmayacağım tarifini okudum ama bu gün içinde yaptığım o zaman 1 su bardağı kalıyorsa 2 çay bardağı yapar birini öğlenden önce birinide öğlenden sonramı içiyorsunuz?

yok öyle olmuyo tatlım. her seferinde yeniden yapman gerek taze ve ılık olucak sabah ve akşam yap sende

yok öyle olmuyo tatlım. her seferinde yeniden yapman gerek taze ve ılık olucak sabah ve akşam yap sende

Ben genelde nette okuduğumda böyle yapılacağı ile alakalı şekilde bakmamıştımda ondan sorayım sizlerede dedim ..Tamam bakalım bende kaynattım şimdi dinlenmede Rabbim hayırlısını wersin dualarınızda eksik etmeyin kızlar olumlu sonuç alayım bu ay bari..Benim adet düzensizliğim var yani pco ım yumurtlama zamanımı bilemediğim için hamile kalamıyorum.Kür ile başlıcam ve gün aşrı birliktelikte sanırım yakanalır....

CANIM RABBİM İSTEDİĞİNİ TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞALLAH. verirse bir sevin vermesse bin sevin her şey güzel kalbine göre olsun.

yok canım bu gün soğan kürüm bitiyo bitince başlıcam :)

Aslanpençesi otumu olması gerekiyor yok çayı satılıyor mu? Ben bu kürü kullandıktan sonra kaç gün kullanıcam içiçem o aslanpençesini birde sademi kullanmam gerekiyor yoksa şeker felan atılıyor mu ?

CANIM RABBİM İSTEDİĞİNİ TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA VERSİN İNŞALLAH. verirse bir sevin vermesse bin sevin her şey güzel kalbine göre olsun.

NE güzel yazmışsınn gerçekten hislerine inanarak söylediğine inanıyorum sağol Rabbim isteyen herkese herşeyin hayırlısını verir innşAllah

tatlım bir önceki sayfada kullanım şekli yazıyo 1 ay günde 2 bardak içiliyo sabah kahvaltıdan iki saat sonra akşamda aynı şekilde ben aktardan bi poşetle aldım hazır vardı heralde 150 200 gr bişey ama poşet çayı olanlarda var

Teşekkür ederim dediğin gibi paket çayda aynı sonuçta bir fark yok denk geldiğinde alıcam bende okudum paylaşımını.Ama kafama su takıldı benim ben bu soğan kürüne başladım ya hani bakıyorum kiminde yazıyor klorsuz su olmalı yani hazır su ile kaynatılıp içilmeli valla ben bildiğin mutfaktaki çeşmeden yaptım zaten kaynattığında bütün bakteriler ölüyor yani bunun skaıncası olmaz sanırım.Detaya girince zaten işin içinden çıkılmıyor .Allahın dağında otursam misal hazır su nerden bulucam mantıklı değilmi benim gibi yapan varmı?

canım zaten musluktan akan su içme suyu diye geçiyor yaptığın suyun çok fazla kireçli olmaması gerekiyor sadece öyle tarif etmiş yani ben normal şişe suyla yaptım evde damacanayla içme suyu diye aldığımız ama musluktan akan suylada yapılır

Bede oyle dusundum ya insanin kafasinin rahat olmasi gerekiyor malun tesekkur ederim ins bebislerimiz bizimle olurrrr....

Dogru diyosun arkadasim herseyin vardr bi zamani hayirlisi olsun herseyin Allah seninde gonlune gore versin

Kızlar bu gün doğum günüm ve tek dileğim her seferinde kardeşim ne zaman olacak anne diye sorup beni üzen oğluma biran önce hayırlısıyla kardeşin olacak haberini verebilmek ne olur çok dua edelim birbirimize

günaydın canım inş. oğluşuna tez zamanda güzel haberlerverirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…