- 25 Ekim 2013
- 9.912
- 32.395
- 798
- Konu Sahibi hedef 2016
-
aslanpençesi ne işe yarıyomuşbenim bu gün soğan küründe 13. günüm reğlim bu gün bitti içimi temizlenmiş hissediyorum ağrısız sızısız bir reğl dönemi yaşadım soğan küründe son 2 günüm bitince aslanpencesi çayı aldım onu içicem
aslanpençesi ne işe yarıyomuş
Gunaydin cnm, bende dun testere disli aslan pen otuna basladim reglimin 1.gunu,benim bu gün soğan küründe 13. günüm reğlim bu gün bitti içimi temizlenmiş hissediyorum ağrısız sızısız bir reğl dönemi yaşadım soğan küründe son 2 günüm bitince aslanpencesi çayı aldım onu içicem
yok canım bu gün soğan kürüm bitiyo bitince başlıcam :)Gunaydin cnm, bende dun testere disli aslan pen otuna basladim reglimin 1.gunu,
sogan kurude kullanicamda sen ikisini ayni anda kullanmiyomsn
Ayyy keske ikisi beraber olsaydi neyse canim sagol :)yok canım bu gün soğan kürüm bitiyo bitince başlıcam :)
Senindemi prolaktin yuksek cnm dusurmesi icinmi kullanicaksnyok canım bu gün soğan kürüm bitiyo bitince başlıcam :)
Dusuk yaptin demekevet tatlım bide kürtajdan sonra korunma amaçlı kullanıcam regl dönemlerim düzene girsin diye :)
Dusuk yaptin demekinsallah tez zamanda yine hamile kalirsin cnm
günaydın canımm :) mutlu sabahlargünaydın kızlar nasılsınız
evet canımm missed ikiz bebeklerimin kalbi durdurabbimin takdiri yine verir inşallah Allah büyüktür.
Arkadaşlar çarşamba günü soğan kürüne başlayacağım.. geçmiş lınklerde adım adım yani gün gün vücutta yaşanan değişme yada bitişinde neler gözlemlendiği pek yazılmamış...ve konular hep yarım kalmış.. Sizleri ve sonradan gelecekler için aydınlatıcı teşvik edici olması dileğiyle forumu açıyorum...
İLK GÜN: 24.12.2014
canım su bardağı koyacağın su 300 ml yani 1,5 su bardağıMerhaba bende bugün soğan kürüne başlıyorum ama nasıl bir bardakta içiyorsunuz su bardağındamı yoksa çay bardağıile mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?