- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
- Konu Sahibi hedef 2016
-
merhaba canım sen kaç kere ve kaç gün kullandın kiKizlar size onerim dikkat edin.sogan kuru rahmi inceltiyor.incelen rahime yumurta tutunup gelismiyo hamilelik oldkca zorlasiyir.ben ne kadar kullandysam inceldi rahmim gecen hafta usg ye baktrdim 1 mm olmustu artik icmicem dedim.tabi burda onmli olan sey herkesin bunyesi farkli bende yapti diye size de yapmayabilir ki benm ostorojen eksikligimde var.dikkat edin yani dedim uzun sure kullanmissanz bi ultrasona baktrin derim
kaç gün kullandın canım 15 günden fazla önerilmiyo zatenmerhaba canım sen kaç kere ve kaç gün kullandın ki
biliyorum canım ben geçen ay 15 kullandım bu ayda 7 gün yapcam tamam dahada yapmamkaç gün kullandın canım 15 günden fazla önerilmiyo zaten
bende iiyim canım sğl sınben iyiyimmhamdolsun sen nasılsın
oyy süper sevindim daha da iyi ol inşallahbende iiyim canım sğl sın
günaydın canım hoşgeldin ben iiyim sen nasılsınKızlar nasılsınız
İyi diyelim iyi olalım ..günaydın canım hoşgeldin ben iiyim sen nasılsın
a.selam canım sende hoşgeldinçok şükür rabbime ben de iyiyim selamlar saygılar hepinize
canım benim iki tane çocuğum var çok büyükler bide son bi tane daha olsun dedik ama olmuyo bende artık vazgeçtim olursa olur olmazsa olmaz elimden geleni yaptımaslında bu ay bebek çalışmalarına başlamak istiyorum doktor üç adet dedi ama :) daha fazla beklemek istemiyorum kızlar siz ne durumdasınız
Allahtan umut kesilmez tatlım bir bakmışsın en beklemediğin anda vermiş rabbim mutluluğu sen Allaha güvenmeye devam etBen artık çocuk olayını bıraktım. .olmuyor.rabbim nasip etmiyor..
hayırlısı olsun canım yaş kaçcanım benim iki tane çocuğum var çok büyükler bide son bi tane daha olsun dedik ama olmuyo bende artık vazgeçtim olursa olur olmazsa olmaz elimden geleni yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?