SOĞAN KÜRÜ

Kizlar size onerim dikkat edin.sogan kuru rahmi inceltiyor.incelen rahime yumurta tutunup gelismiyo hamilelik oldkca zorlasiyir.ben ne kadar kullandysam inceldi rahmim gecen hafta usg ye baktrdim 1 mm olmustu artik icmicem dedim.tabi burda onmli olan sey herkesin bunyesi farkli bende yapti diye size de yapmayabilir ki benm ostorojen eksikligimde var.dikkat edin yani dedim uzun sure kullanmissanz bi ultrasona baktrin derim

bende sanırım soğan kürü sayesinde 15 gün erken adet oldum

merhaba canım sen kaç kere ve kaç gün kullandın ki

aslında bu ay bebek çalışmalarına başlamak istiyorum doktor üç adet dedi ama :) daha fazla beklemek istemiyorum kızlar siz ne durumdasınız
canım benim iki tane çocuğum var çok büyükler bide son bi tane daha olsun dedik ama olmuyo bende artık vazgeçtim olursa olur olmazsa olmaz elimden geleni yaptım

Ben artık çocuk olayını bıraktım. .olmuyor.rabbim nasip etmiyor..
Allahtan umut kesilmez tatlım bir bakmışsın en beklemediğin anda vermiş rabbim mutluluğu sen Allaha güvenmeye devam et Tüm dünya ”Vazgeç” dediğinde Umut fısıldar; ”Bir kez daha dene !”

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…