SOĞAN KÜRÜ

Kizlar misal bu kuru grupta kullanan bayanlardan
1.Adeti duzene giren varmi?
2.Kistleri yok olan varmi?
3.Hamile kalan varmi ?
Bu sogan kurunu kullanan bayanlar paylasirsaniz sevinirim...
Bendede pco oldugu icin saracoglunu dinkedigimde belkide gec kaldigim birseydir ama denemeye basladim 4. Gunumdeyim kismetse 15 gun uygulayacagim en azindan kistlerim erir ve adet duzensizligim yoluna girerse ve kisa surede hamile oldugumu ogrenirim...
Sifa niyetine iciyorum Rabbim buyuk kafamdan cikardim artik hamileligi uzak tutuyorum Allah buyuk diyorum kizlar sizlerde oyle yapin ama bmyukarida belirtmis oldugim sorularima cevap alirsam sevinirim.

günaydın kızlar ben dün akşam ikinci soğan kürümü bitirdim

ben hamile kalmadım içim temizlensin diye devam ettim

benim adetim düzenliydi yıllardır şaşmaz soğan küründen sonra 15 gün arayla adet oldum ilk defa bakalım önümüzdeki ay yine aynı mı olacak..

Günaydın kızlar bu SOĞAN kürü bir defa yapılmıyor mu? Bide herkes mi kürden sonra erken adet oluyor.

Bugün ikinci soğan kürüme başlayacağım. 7 gün devam edeceğim. İlkinde hiç bir etki görmedim. Göbeğimi kucultmekten başka adetlerim zaten düzenli .şak diye gününde olurum.en fazla maksimum 5 gün sürer. Bakalım bu ikinci kürde bi etkileşim olacak mi

bende ikinci soğan kürünü yaptım cuma günü bitti çarşamba günü adet günüm

Benimde tam gününde oldu şimdi ikinci kürün ikinci günündeyim bide hayıt tohumu çayı içiyorum hormonları dengeliyormuş

Bide sizinle paylaşmak istedim ablam ikinci çocuğuna buhara oturarak hamile kalmış du maydanoz bi de sirke kaynatm8s bunları bide kiremiti de isitmiş bu kaynar suyu kiremitin ustüne döküp oturmuş ama bildiğin iltihaplar döküldü diyo bi kac denemeden sonra hamile kalmış paylaşim dedim bende denicm bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…