- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
en son 3ay onc e yaptım ve hamile kaldım. Ama malesef 2 ay once duştu... Tekrar bu ay yapsammıı. Fikir verinnEn son nezaman yaptın canım.
valla bn iki kere kullandım ve iki kere hamile kaldm. Ama duştuler malesef.. Şimdi adetimn son gunu tekrar yapmayı duşunuyorum., beraber başliyalım mııSelamlar kızlar..
Bende yarın soğan kürüne baslıcam 2013 kasım ayından beri korunmuyorum ocak ayında bir kimyasal gebelik geçirdim bu ay hamilelik yok maalesef.
Korunmayı bıraktığım ilk zamanlardasoğan kürü yapmıstım sadece faydası ağrılı geçen reglimi çok rahat geçirmemi sağlamıştı.
İnsallah mart ayında hamile kalmama vesile olur.faydasını gören yada zararını görenlerin yorumun bekliyorum.
Benimle baslayacak olan var mı ayrıca
çok geçmiş olsun bnde geçen ay düşürdüm kan değerim düştü kimyasaldıvalla bn iki kere kullandım ve iki kere hamile kaldm. Ama duştuler malesef.. Şimdi adetimn son gunu tekrar yapmayı duşunuyorum., beraber başliyalım mıı
aa adet gunlerimiz aynı. Bnde yarın başliyim. Haberdar olalım birbirimizden. Canm iki kere beş ay arayla yaptım. İkisindede hamile kaldım. Ole işteçok geçmiş olsun bnde geçen ay düşürdüm kan değerim düştü kimyasaldı
neyse ben varım baslabiliriz ben yarın baslıcam yarın adetim bitiyo. Heyecan yaptım şimdi. İki kere hamile kaldım dediniz yao hamile kaldığınız ay iki kez mi yapmıstınız yoksa ilk yaptığınız ayda mı hamile kaldınız ?
Valla benimde kafam çok karışık. Bi diyolar ki çok yapmayın rahim duvarı incelirmjs,bi diyolar ki her 6 ay da bir yapılmalıen son 3ay onc e yaptım ve hamile kaldım. Ama malesef 2 ay once duştu... Tekrar bu ay yapsammıı. Fikir verinn
hayır 5 ay arayla yaptım. En son 3 ay once yapmştım. Srd arda yapılmaması gerektiğini biliyorumValla benimde kafam çok karışık. Bi diyolar ki çok yapmayın rahim duvarı incelirmjs,bi diyolar ki her 6 ay da bir yapılmalıeğer iki ay üst üste yaptıysan biraz ara ver istersen.
Bir iki ay sonra tekrar Başla istersen.hayır 5 ay arayla yaptım. En son 3 ay once yapmştım. Srd arda yapılmaması gerektiğini biliyorum
oyle mi diyosun. Buay yapmiyim mi senceBir iki ay sonra tekrar Başla istersen.
Selam hanımlar ben de sanırım üç yıldır uzaktan uzağa kk klubü üyesiydim neden sahalara inmiyorum dedim ve az önce aranıza katıldım
29 yaşındayım 4aylık evliyim yumurtalıklarımın kistik yapısı var ,yanılmıyorsam ilk kistimle tanışıp patavatsız doktorun ameliyat olmam gerektiğini söylemesi üzerinden 13 yıl geçti neyse ki önceki kistlerim masum kistlerdi doğum konrtol hapları erimelerine yetiyordu geçen sene ise çikolata kistlerim olduğunu öğrendim en büyük hatam kistlerle çok erken yaşta tanışmam ve tüm genç kızlık hayatımda ağrılı adete alıştığım için yine kistim var deyip doktora geç gitmem oldu en son geçen ay muayene oldum sağ 5 solda 4 cm çikolata kistim var (işin ilginç yanı bir yul öncede aynı boydalardı )
Zeynep kamilde gülay hanıma gidiyorum hemen hamile kalmaya çalış dedi yumurtalık kanseri riski varmı diyede bir kan tahlili yaptırdı neyse ki temiz çıktı sonucu götürdüğümde ayaküstü kaç yaşındaydın filan dedi kısırlık bölümüne yönlendirdi sizce gitmelimiyim bu kliniğe ben ilk defa bu ay korunmasız ilişki yaşadım ( hamilemeyim vs ne heyecanlar test yaptırdım değilim adetim de hala gelemiyor gelemiyor diyorum çünkü normalde 12 gün adet oluyorum keyfine göre dört beş gün leke şeklinde gelir anca dökülür kendileri ( bu da her ay stres yaşadığım ayrı bir konu adetmiyim şimdi değilmiyim oruç ,namaz zamanları için hep bunalıyorum bu yüzden ) şuan sadece ilişki sonrası biraz akıntı içinde kan damarları geliyor o kadar çok uzattım buraya asıl yazma sebebim geçen yaz ilk denemem de kusunca soğan kürünü yapamadım yarın yeniden başlmak istiyorum inşallah yeni başlayacak arkadaşlar varsa kendime destekçi arıyorum selamlar
oncelikle gecmis olsun . Ve moralini sakin bozma Allah buyuktur bunuda aklimdan sakin cikarma ol dediginde imkansiz olur beynini negatif hic bir sey ile bocalama derim ben size ...Bence bir gorunn en azindan kafanizdaki sorular cevap bulur ama yinede sizin bileceginiz bir karardir. Bende tv de uzlemistim saracoglunu hep ihmal ediodum bende de pco var ve dedim bu ay denicem ne olursa olsn Allah buyultur belki dokulup hamile kalmama yardimci olur dedim inandim ve halada inaniyorum uanlis hatirlamiyorsam bugun 8. gunum sogan kurunde bence bir dene bakalim belki iyi gelir psikolojik anlamdada...
Çok teşekkür ederim moralim çok şükür yerinde kesinlikle rabbim bir kul yaratmak istedikten sonra biz sadece aracıyız çok şükür eşim de ben de çok rahatız bu anlamda hayırlısı ne ise o olur inşallah rabbim size de hayırlı evlatlar verir deneyeceğim soğan kürünü randevu de aldım hiç değilse belki hormon tahlili vs yaptırmış olurum desteğiniz için teşekkürler
Rica ederim .Bende hayir dualariniz icin tesekkur ederim Allah razi olsun eksik olmayin dualarinizda banada yer verirseniz mutlu olurum..Amin ins kisa zamanda bizlerde bebeklerimizin haberini aliriz Rabbim o duyguyu bizlerede tattirir..Eksikligini gostermez..Dedigim gibi ne guzel anlayislida esiniz var bundan daha iyi ne olabilirki mutlulugunuz daim olsun insAllah... Sogan kuru bizlerde de fayda gosterir bir care Allahtan sogan suyunun faydalari cok arastirma sonucu ogrendim bende ins yaaa guzel gunlere diyelim :)
Amin inşallahpco lu iseniz incir kürü yapın ablam faydasını gördü ikinci bebeği de küre bile gerek kalmadan sürpriz bir şekilde oldu
Bakalım bu soğan kürümü hayırlısı ile bir tamamlayayım ama benimde inandığım süpriz bir şekilde hamile kalacağım :) zaten ne zaman olursa olsun süpriz olacak Allahın izni ile inanıyorum.Çünkü pco biraz acayip hastalık...
Ben ikinci kürü tamamlayamadım. İki gündür midemi bozmuşum ne bisey yiyebiliyorum nede icebiliyorum. Yarıda kaldı.merhaba kızlar hoşgeldiniz bende iki ay peş peşe yaptım soğan kürünü ilk günlerde tadı kötü geliyo daha sonra alışıyo insan
merhaba kızlar hoşgeldiniz bende iki ay peş peşe yaptım soğan kürünü ilk günlerde tadı kötü geliyo daha sonra alışıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?