- 18 Eylül 2013
- 1.929
- 973
- 178
- Konu Sahibi hedef 2016
-
Benim bu ay çok çok çok çok cooooooook zor çünkü eşim en verimli günlerimde burada değildievet geldiler sizinkiler gelmez inş.
Benim bu ay çok çok çok çok cooooooook zor çünkü eşim en verimli günlerimde burada değildi[/QUOTE iy gelmez bu ay
inş. Gelmez beklemek çok yorucuevet geldiler sizinkiler gelmez inş.
inş. Gelmez beklemek çok yorucu[/QUOTBi farklılık oldumu yani çoğalma yada azalma gibi
adetinin 5.günü başla ve 15 gün yap bırak sorun olmaz gebelik olursa allahın izniyle korkmasoğan kürü hakkında kafama takılan bir soru var. adet bitince başlıyoruz bu küre 15 gün yapıyoruz ya bu dönem yumurtlama gününüde kapsıyor tabiki peki bu arada hamile kalırsak bu sefer düşüğe sebep olmaz mı lütfen bir bilen yardım etsin
ibrahim saraçoğlu sitesinde anlatmış kızlar ordan bakın herkes farklı söylüyorBn şuan adetin 6. Gunundeyim. Geç,kalmış sayılmam değil mi,kızlar. Buay yapmayı duşunuyorum bnde
En son nezaman yaptın canım.Aslında bn 2 kez kullandım ikisindede hamile kaldım ve ikiside duşukle sonuçlandı. Şimdi neyapiyim ne ediyim,bilmiyorum yaa
Gunaydin canım, Ankarada bugün kar lıgünaydın hanımlar istanbulda baya kar var
sen evdemisin çalışıyomusun cnmGunaydin canım, Ankarada bugün kar lı
Çalışıyorum canım. .Keşke evimde olsamda yorganimda yumak yumak uyusamsen evdemisin çalışıyomusun cnm
evet canım bende çalışıyorum bi reklam şirketinde ön muhasebeye bakıyorum ama kendime tuhafiye dükkanı açıcam kısmet olursa yaza doğruÇalışıyorum canım. .Keşke evimde olsamda yorganimda yumak yumak uyusamsen calisiyormusun canım ?
İnşallah canim hayırlısıyla acarsin. E artık bu kutlama yaparızevet canım bende çalışıyorum bi reklam şirketinde ön muhasebeye bakıyorum ama kendime tuhafiye dükkanı açıcam kısmet olursa yaza doğru
e yani dimi yakışırİnşallah canim hayırlısıyla acarsin. E artık bu kutlama yaparız
Canım senin ikinci kür bitti mi? Benm ikinci kürde sanki kahvemsi gibi çooook hafif lekeler var gibi gibie yani dimi yakışır
benim geçen cuma günü bitti cnm bende hiç bi değişklik yapmadı zaten adet oldumCanım senin ikinci kür bitti mi? Benm ikinci kürde sanki kahvemsi gibi çooook hafif lekeler var gibi gibiacaba iltihap vardi da yeni mi etki ediyor ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?