SOĞAN KÜRÜ

Bana hiç kokmadı soğan kürü öyle iğrendirmedi çok şükür Allah kolaylığını verdi içiyorum 10 dk sonra feln yemek yiyoruz zaten . Bende adet bitiminin 7. günü başladım aman dikkat et adetin 1. günü başlaman tehlikeli olabilir çünkü adet olduğunda ve hamile olduğunu anladığında hemen bırakman gerektiğini okudum ben . Ama bilmiyorum yinede hayırlısı Allahtan soğan suyunun faydaları o kadar çok ki zaten okunduğunda.

Bu sefer ben de zorlanmadım zaten soğanın çiğ halini de çok seviyorum evet başlama günleri hakkında farklı günler var en sağlıklısının adet bittikten sonraki yedi gün olduğunu okudum ben de ama kendi kendime adetle belki daha kolay sökülür kistler diye düşündüm inşallah bir zararı olmaz böyle yapanlar da olmuş

İnş olmaz dediğin gibi sen gönlünü kalbini ve inancını ferah tut Allahın izni ile Rabbim yüzümüze gülecek hayırlı bir bebek ile inanıyorummmmmm..... Dua Dua en önemliside bu DUA

İnş olmaz dediğin gibi sen gönlünü kalbini ve inancını ferah tut Allahın izni ile Rabbim yüzümüze gülecek hayırlı bir bebek ile inanıyorummmmmm..... Dua Dua en önemliside bu DUA
Evet kesinlikle öyle rabbim her şeyin en hayırlısını versin bu incir kürünü iki soğan kürü arasında mı yapmak lazım bu konu hakkında bilgin var mı

Evet kesinlikle öyle rabbim her şeyin en hayırlısını versin bu incir kürünü iki soğan kürü arasında mı yapmak lazım bu konu hakkında bilgin var mı

Benim bilgim yok ben sadece soğan kürü yapıcam.Nrmalde sogan kürünü 4 ay kullandıktan sonra aslanpençesi otunun çayını içilmesi gerektiğini duydum ama incir ile ilgili bilgim yok.sen yinede araştır bak sonunda sıkıntı olmasın derim bene aman Allah korusun dikkat et kendine

canım incir kürünü soğan kürün bittikden sonra yapıcaksın saraçoğlu öyle diyo

aa adet gunlerimiz aynı. Bnde yarın başliyim. Haberdar olalım birbirimizden. Canm iki kere beş ay arayla yaptım. İkisindede hamile kaldım. Ole işte
cok heyecanlandm şimdi yaa. İnş bnde hamile kalırım bu ay bugün basldm hayırlısı insallahh. Takipleşelim

Merhaba kızlar bende ikinci soğan kürümün 5. günündeyim işallah hepimiz için hayırlı olur çikolata kistine biraz etkisi zormuş ama yinede yapıyorum bklm hayırlısı...

merhaba kizlar.ben yeni katildim buraya sogan kurunu gunde kac defa uyguluyorsunuz?deneyipte hamile kalan varmi?

M
ikinciyi yapmıştım üçüncüyüde belki yaparım ay sonunda bakalım sen ya vasi dua grubuna katılmamışmıydın
Katılmıştım cnm.hatta 2 günde okudum.haftasknu zor olur ara verelim giren çok olamaz dedim ki haftasonu yoğun oluyorum okuyamiyorum. Pzt hemen çıkarmışlar. .bende bişey demedim.

M

Katılmıştım cnm.hatta 2 günde okudum.haftasknu zor olur ara verelim giren çok olamaz dedim ki haftasonu yoğun oluyorum okuyamiyorum. Pzt hemen çıkarmışlar. .bende bişey demedim.
bende hafta sonu okuyamıyorum hatırlatsaydın keşke bi yanlışlık olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…