SOĞAN KÜRÜ

hoşgeldin canım inş. faydasını görürsün benimde 7,günüm soğan küründe bende akıntı falan olmuyo sennde nasılsı bi değişiklik oldumu ?

merhaba canım, sağol inşallah faydasını görürüz. ben ilk yaptığım günlerde (sanırım 3.gün) çook hafif bi pembe akıntı oldu ama sadece bir kere öyle bi akıntı geldi, sonrasında akıntım olmadı hiç. 15 gün uyguladım, içtiğim son gün adet ağrısı gibi bir ağrı yaşadım. hatta erken adet oluyorum sandım ama o ağrı da iki gün sürdü sadece. şimdi hiç bir ağrı yok. adet belirtisi de yaşamıyorum. 3-4 gün kaldı adetime. beklemedeyim :)

hoşgeldin canım bende ilk kez yapıyorum 8.günümdeyim bende bi değişklik yapmadı seninki kistten olabilir

merhaba canım hoşgeldin demekki soğan suyu gerçekten kistlere çok iyi geliyo

bugun 2.günümdeyim kızlar..şu 15 gün nasıl geçecek yahuu.acaba sonu nasıl olacak? inşallah yaptığımıza değer.

Bugün tekrar genel cerrah, gastro ve kadın doğum gördü. Kist yok. Gitmiş. Bugün pıhtıdan farklı siyah birşey düştü. Kadın doğum doktoru kist kanala girmiş olabilir dedi.
Sonuç: eğer küçülmezse ameliyatla alınması düşünülen kistim gitmiş :) ağrı ondan olabilir mi diye sorduğum doktorlar kesin ondandır demiyorlar. Ama bence soğan suyu neden oldu hepsine.

Doktorların evet soğan suyundan dır diyeceğini hiç sanmıyorum. Onlar tıbben tedaviden yana.biz evde kendi başımıza yapıyoruz bizi destekleyecek bi söz söylemezler. Soğan kürü nün birçok kistin düşürdüğünü okudum canım. Herşey doğada ve elimizin altında

ne kadar güzel çok sevindim canım

gözünaydın canım bak kistten kurtulmuşsun

günaydın canım nasılsın benim 9. günüm akşamdan beri kasıklarım ağrıyo ya üşüttüm yada yumurtlama günlerim

ya ben dün içemedim

üşüttün tabii soğuk yerde durdun akşama kadar ondan olmuştur.

yumurtlama günü benim cumartesi seninde tahmini cuma yada perşembe olabilir büyük ihtimalle ..

bende herhangi bir değişiklik yok sanırım kist filan yok bende..yada son günlere girerken yoğunluk artabilir..

benim bu güne gösteriyo yumurtlama günümü ama bilmiyorum zaten yarıyı geçtik bakalım neler olacak merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…