- Konu Sahibi hedef 2016
-
soğan kürü yapıyorsan karbonat ta iç günlük 1 -2 çaykaşığı sulandır 2 su bardağı suya. mideni korur. belki kistede iyi gelir.ben yapıyorumbenim başka bir sorunum var kızlar. Yumurtalığımda kist var ve soğan kürünü denemek istiyorum ama gastritim de var. İbrahim Saraçoğlu gastriti olan bu kürü yapmasın diyor. Acaba mide koruyucu ile içilebilir mi diye iternete baktım ama birşey bulamadım.
Arkadaşlar benimde çikolata kistim vardı2.5cm 15gün soğan suyu içtim bugün doktora gittim ve kist mist yok dedi yokolmuş yani herkeZe tavsiye ederimBen adet olunca hemen basliycam çok duydum kız iyi açtın bu topigi aslında şu maydanoz falan bizim için olan tüm kürleri paylaşalım bence
Benimde kasıklarım çok ağrumıştı soğan kürğnden sonra çok ümitliydim hatta adetim bile gecikti ama adet oldum malesefArkadaşlar merhabalar... 2.5 yıllık evliyim pko uyum. 8 ay önce tüp bebekle olan gebeliğim kalbi durduğu için kurtajla sonlandırıldi. Haziranda dondurulmuslar transfer edilecek. Ben de bu ay hem transfer öncesi kistler temizlensin diye hem de acaba hamile de kalabilirmiyim diye soğan kürü yaptım. Adetimin 3. Günü başladım ve bu gün sonuncusunu yani 15. Sini yaptım ve kuru tamamladım. Kuru 5. Gününden itibaren bayagi akıntı oldu şeffaf. Bu akıntı yaklaşık 7-8 gün sürdü. Son iki gündür de belimde kasiklarim da ağrı ve batmalar oluyor. Bakalım Rabbim nasibime yazmış mi bu ay... Rabbim hepimizin yüzünü guldur sun insaallah...
Ben de çok fazla bir beklenti içinde değilim ama Rabbim den ümit kesilmez. Hayirlisi ile kavusalim ınsaallah kuzularimiza...Benimde kasıklarım çok ağrumıştı soğan kürğnden sonra çok ümitliydim hatta adetim bile gecikti ama adet oldum malesef
İnş canınBen de çok fazla bir beklenti içinde değilim ama Rabbim den ümit kesilmez. Hayirlisi ile kavusalim ınsaallah kuzularimiza...
slm soğan kürünü bende uyguladım.kistleri temizlediği için ağrı oluyor sanıırm.11 gün parça parça gelmişti.ilk defa bu kadar uzun sürdü.tam temizledi diyecem ama hala hamile kalamadım.Benimde kasıklarım çok ağrumıştı soğan kürğnden sonra çok ümitliydim hatta adetim bile gecikti ama adet oldum malesef
evet soğan kürü iyi temizliyor.benim 11 gün sürmüştü.gerçekten mi? ondan mıdır? ben saraçoğlunun kür setini aldım ona devam edeceğim. ben adet olunca kistlerin döküleceğini sanıyorum
sanırım kist var o yüzden düzensiz.benimde öyleydi.testere dişli aslan pençesi iç.hormonları dengeye sokuyor.3-5 gün oynadı bende 4 aydır adetim.1 hafta içinde olursun sanırım yeniden regly düzensizse olmayadabilirsin
muhtemelen. soğan suyunu iç.hemen üstüne su iç.ben öyle yapmıştım.Benimde bugün sogan kurunde 2. Gunum. Midem cok bulaniyor sogan suyuyla alakali olabilir mi ?
4 aydır 3-5 gün oynuyor ama düzenli sayılır yine.sanırım kist var o yüzden düzensiz.benimde öyleydi.testere dişli aslan pençesi iç.hormonları dengeye sokuyor.3-5 gün oynadı bende 4 aydır adetim.
slm.adet bittikten 2 gün sonra başlanıyor diye biliyorum soğan kürüne.adetliyken içme bence.kanamayı arttırıyor.Merhaba kizlar
Ben bu ayda kirmizi karti yedim. Olmadi yine.
3 gunde gecikmisti. Nasil umutlanmistim.
Napalim hayirlisi.
Bugun adetimin ilk gunu. 3. Gun bende deneyecegim sogan kurunu insallah faydasi olur.
güzel temizliyor.11 gün parça parça attı bende.kızlarrr soğan kürü sizde fayda ettimi
canım adetin düzenlimi peki ban doktor pco demişti ama inanmıyorum istenmeyen bir gebelik yaşadım prolaktinim biraz yüksekgüzel temizliyor.11 gün parça parça attı bende.
benimde pco 12 senedir diena35 kullanıyorum.ne zman bıraksam adet olmam.ama 4 aydır bu kürlerle düzene girdi desem olur.3-5 gün oynuyor ama oluyor çok şükür.18 martta adetin 3. günüydü tahlil yaptırdım prolaktin 23,50 çıktı benimde fazla biraz.canım adetin düzenlimi peki ban doktor pco demişti ama inanmıyorum istenmeyen bir gebelik yaşadım prolaktinim biraz yüksek
canım yumurtlamanda bir problem varmı peki progesteronun kaçbenimde pco 12 senedir diena35 kullanıyorum.ne zman bıraksam adet olmam.ama 4 aydır bu kürlerle düzene girdi desem olur.3-5 gün oynuyor ama oluyor çok şükür.18 martta adetin 3. günüydü tahlil yaptırdım prolaktin 23,50 çıktı benimde fazla biraz.
bu ay 21.günü 7 nisan da progesterona bakılacak.o zman anlaşılıyormuş sanırım.tüp bebek merkezine 4 ay önce başvuru yaptım.istedikleri herşeyi getirdim. sonuçlar temiz.ama daha tüp bebek merkezinden hiç cvp alamadım.yarın çağırdılar muayeneye gidicem rahim filmi de iyi.bu ayki adetin 3.günücanım yumurtlamanda bir problem varmı peki progesteronun kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?