- Konu Sahibi hedef 2016
-
benim fsh ile prolaktinim seninkinden daha yüksekbu ay 21.günü 7 nisan da progesterona bakılacak.o zman anlaşılıyormuş sanırım.tüp bebek merkezine 4 ay önce başvuru yaptım.istedikleri herşeyi getirdim. sonuçlar temiz.ama daha tüp bebek merkezinden hiç cvp alamadım.yarın çağırdılar muayeneye gidicem rahim filmi de iyi.bu ayki adetin 3.günü
FSH:5,10
LH:8,88
PROLAKTİN:23,50
Canım bende çikolata kisti vrdı 2,5cm bugün doktora gittim kist yok dedi yani bana ii geldi kist falan varsa kesin kullan ben tadından rahatsız falanda olmadımkızlarrr soğan kürü sizde fayda ettimi
bana pco var dediler sence etkisi olurmu sendeki kist ne zamandan beri vardıCanım bende çikolata kisti vrdı 2,5cm bugün doktora gittim kist yok dedi yani bana ii geldi kist falan varsa kesin kullan ben tadından rahatsız falanda olmadım
testere dişli aslan pençesi içiyorum hergün bir bardak sende iç.hormonları dengeye sokuyor.yaşınız kaç bu arada.benim fsh ile prolaktinim seninkinden daha yükseknasıl indiricem bilmiyorum
fsh9.67
prolaktin30.01
kesinlikle bir kezde olsa deneCanım bende çikolata kisti vrdı 2,5cm bugün doktora gittim kist yok dedi yani bana ii geldi kist falan varsa kesin kullan ben tadından rahatsız falanda olmadım
yaşım 22 gerçekten dengeye sokuyor mu hormonları benim kanamam az oluyor her ay aynı gün oluyorum ama kanamam aztestere dişli aslan pençesi içiyorum hergün bir bardak sende iç.hormonları dengeye sokuyor.yaşınız kaç bu arada.
yaaa çok sağol denicem inşallah işe yararkesinlikle bir kezde olsa dene
valla ben kullandım.şaşırdım.soğan kürü 11 gün adet kanaması yaptı parça parça attı valla.testere dişli aslan pençesi de hormonları dengeliyor.dengeleme se ben şuan adet olmazdım diye düşünüyorum.çünkü diena kullanmıyorum ve düzenli sayılır bence her ay adet oluyorum.normalde olmaz dı.bunları uygulayınca oldu.demek ki var faydası zaten bitkisel sende dene.bişey kaybetmezsin.zararı da yok üstelik sağlıklı.sende pco varmı?yaşım 22 gerçekten dengeye sokuyor mu hormonları benim kanamam az oluyor her ay aynı gün oluyorum ama kanamam az
Sana cok dua edıcem vallaa cok sagol canısııvalla ben kullandım.şaşırdım.soğan kürü 11 gün adet kanaması yaptı parça parça attı valla.testere dişli aslan pençesi de hormonları dengeliyor.dengeleme se ben şuan adet olmazdım diye düşünüyorum.çünkü diena kullanmıyorum ve düzenli sayılır bence her ay adet oluyorum.normalde olmaz dı.bunları uygulayınca oldu.demek ki var faydası zaten bitkisel sende dene.bişey kaybetmezsin.zararı da yok üstelik sağlıklı.sende pco varmı?
kesinlikle kullan.bende de pco var.çok güzel temizliyor.denemelisin.bana pco var dediler sence etkisi olurmu sendeki kist ne zamandan beri vardı
inşaallah faydasını görürsün canım.sağol.allah bir sağlıklı bebek nasip etse.isteyen herkese de bana da inşaallah.bence faydasını göreceksin.kolay gelsin.kullan bana da haber ver sonra.:)Ayyy
Sana cok dua edıcem vallaa cok sagol canısıı
bence yarayacak.inanılmaz bişey bu soğan.ibrahim saraçoğlunun soğan kürüyle ilgili yorumlarını internetten dinle bak.nelere faydası var.süper ya.ben uyguladım.gördüm.inşaallah sana da yarar.yaaa çok sağol denicem inşallah işe yarar
am canım haber verıcem kendıne ıyı bak ıyı geceler:)inşaallah faydasını görürsün canım.sağol.allah bir sağlıklı bebek nasip etse.isteyen herkese de bana da inşaallah.bence faydasını göreceksin.kolay gelsin.kullan bana da haber ver sonra.:)
sende iyi geceler.a.e.oTa
am canım haber verıcem kendıne ıyı bak ıyı geceler:)
evet aynen inşaallah benimde olsa süper olur valla.allah nasip eder inşaallah isteyen herkeze bizlere deBencede problemi olan yada olmayan her kadın denemeli bu kürü insanın rahimle ilgili sıkıntılarına mutlaka bi etkisi oluyor hemde bitkisel yani bi zararı yok tam tavsiye edildiği şekilde kullanılırsa ben de faydasını gördüm bi de doktora gidip kistciğimin durumu ne halde ögrenseydm daha da rahat edecem bide bebiş olursa ohhhh değmeyin keyfime valla öpüldünüz
Haber ver mutlakaa:)çıkolata kıstım için yapıyorum sogan kurunu bakalım faydası oldumu yarın doktora gıdıcem işllah bır faydası olmuştur
ben yeni geldim.gayet iyi dedi.Lütfen sogan küründen sonra doktora giden arkadaşlar bizlerle de sonuçlarınızı paylaşın öpüldünüzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?