SOĞAN KÜRÜ

xxferidexsürdüst: 40112987 .!.:
evet soğan kürü iyi temizliyor.benim 11 gün sürmüştü.
Adetin mi 11 gun sürdü. Ben daha adet olamadim ki. Sogan kuruni yaptigimda 4. Gunden sonra basladi akintim krem kivaminda 15 gun uyguladim. Ama hala adet olmadim. Goguslerim cok hassas uçları falan cok acıyor belimde ağrıyor ama hala adet gelmedi. Denemelik ovulasyon testi yaptim daha idrar ilerlerken 2. Cizgi kopkoyu çıktı. 45gunu gecti adet olamamam sanirim yumurtlama doneminde degilimdir.

[QUOTEkürünuridexx, post: 40127510, member: 668949"]size ne diyecekler merak ettim.ama bence iyi çıkacak sonuç.cevabını bekliyorum.yaz mutlaka.[/QUOTE]
Sogan kürünu kullanirken bahsettigim akintidan sende olmadi mi? Sogan kurunden sonra aslan pencesine gectim hemen sabah aksam iciyorum bugun 4. Gunum 1 ay kullanicam. Sobra yine sogan kuru var ama niye adet goremedim anlayamiyorum fayda mi etmiyor bana

aktardan aldım taze değilmidir
Yani insallah tazedir ama saracoglu ozellikle soyledi dinlemistim aktardakiler eski olabiliyor guvendiginiz yeni mahsul olan bir yerden alin demisti. Bende sirf bundan sebep saracoglundan aldim direk. Cunku bi kere baharatcidan aldim hic etki gormedim

ya ben samsunda oturuyorum nasıl direk ondan alabilirim peki bir bilgin varmı?? bide sende etkisi oldumu

ya ben samsunda oturuyorum nasıl direk ondan alabilirim peki bir bilgin varmı?? bide oldumu
Ben istanbulda oldugum icin yerinden aldim ama internet siteside var. Kullanali 4. Gun muhakkak etkisini rabbimin izniyle goruruz diye dusunuyorum. Ben kolay hamile kalma setini aldım. Her sabah uzum cekirdagi yaginida iciyorum.

Ben istanbulda oldugum icin yerinden aldim ama internet siteside var. Kullanali 4. Gun muhakkak etkisini rabbimin izniyle goruruz diye dusunuyorum. Ben kolay hamile kalma setini aldım. Her sabah uzum cekirdagi yaginida iciyorum.
Internet sitesi guvenilirmı canım

Kıstın ne durumdaaaa
fazla bi yorum yapmadı.benim gittiğim yer izmir ege üniversitersi prof.dr.ege hanım.ilk kez gördüm.alttan muayene etti.yanındaki doktora da gösterdi.rahim filmim iyiydi.iltihap varmı diye bakmış alttan.sordum.yok dedi.peki bi sorun yoksa bebek niye yok dedim.güldü.bilmem dedi.bir dahaki ay adetin 1.günü arayacakmışım.durumum hakkında bilgi vereceklermiş.artık ne yapacaklarsa.bende beklemekten sıkıldım.başka bi kadın doğuma da gidiyorum.oraya infertilite bölümüne gittiğimi söylemedim.fsh ve lh iyi çıkınca 21.günü progesterona bakalım dedi.7 nisan 21.günü adetin.gidip baktırıcam.hatta iğne yapıacak durumdaysa istiycem.infertilite bölümüne beklersek vay halimize.sonuçlarım iyi.eşiminkide iyi.hiç bişey çıkmıyor.ne yapayım.deliricem.cuma günü amh tahlili vermeye gidicem.hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
evet adetim 11 gün sürdü.soğan kürünü yapınca.temizledi bayağı.sonra incir ve havuç kürü yaptım.şimdi de testere dişli içiyorum.hamile kalamadım ama hormonlar dengede en azından belki o da olur.inşaallah.

Hayırlısı olur ınsallah uzulme canım emınımm bebısın olucak senındee

Arkadaşlar ya bana yardim edin lutfen ben pco oldugum icin adet olamadim 6 martta sogan kurune başladım. 15 gun yaptiktan sonra 5 gundur aslan pencesi iciyorum. Dun bisey beni durttu ovulasyon testi yaptım. Daha idrar ilerlerken pozitifi gördüm. Bu ara goguslerimde aşırı hassasiyet ve ara ara olan mide bulantilarim vardi. Bugun hamilelik testi aldim. Hem ovulasyon hem gebelik testini yaptim. Ikiside pozitif. Hamile olabilirmiyim yoksa kurlerden hormonlar mi salaklaştı

Canim kürlerle alakali olduğunu zannetmiyorum. Allahın izniyle hamile sin ınsaallah. Hemen doktora git benceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…