- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.001
bekliycem canim dua et banada senin nekadarlik oldu arkadasiminsan sabredemiyo canım ama erken yapıncada bu sfer kimyasal gebelik olabiliyo sabredebiliyosan bekle derim yok aklımda kalmasın dersen bi kan ver
Bugun itibariylle 4+4 canim ins en kisa zmanda seninde hayirli haberlerini alirizbekliycem canim dua et banada senin nekadarlik oldu arkadasim
ins canim kasiklarim belim cok agriyo benimde sogan suyunda 8. gune basliycamBugun itibariylle 4+4 canim ins en kisa zmanda seninde hayirli haberlerini aliriz
hayır malesef duzenli degil polikistik over var evet 4 gun unuttum toplamda ıkı gun kahverengi akıntı geldi kesiidı bugun doktora gidecem bakalım ne dicekcanim normalde dogum kontrel icince adet olmann lazim bence bekle 4 gun icmedinmi normalde adetlerin duzenlimi
normalde iltihabın var mı canım iltihabı olalarda hem akıntı yapıyormus hemde kasık agrısı bende yoktu bi şey şükür ama bebiş olmuyodu artık bu ay rahim filmi cektircektim ama sükür gerek kalmadı. bi yerde okudum tüpü tıkalı yada yapısık olanlardada soğan suyu işe yarıyomus sanırım işe yaradı bende de valla net bilgiler değil ama işte inanıyoruz okuduklarımızains canim kasiklarim belim cok agriyo benimde sogan suyunda 8. gune basliycam
benimde intihapim var canim ama oyle cok degil di tüplerimde acik cok sukur sadece tek problem pco luyum agir indanim ilacsiz adet olamiyorum sivilceliyim kıllar cikti her yerimde rabbim sabir versin insnormalde iltihabın var mı canım iltihabı olalarda hem akıntı yapıyormus hemde kasık agrısı bende yoktu bi şey şükür ama bebiş olmuyodu artık bu ay rahim filmi cektircektim ama sükür gerek kalmadı. bi yerde okudum tüpü tıkalı yada yapısık olanlardada soğan suyu işe yarıyomus sanırım işe yaradı bende de valla net bilgiler değil ama işte inanıyoruz okuduklarımıza
bencede canim dr git bende merak ettim damla seklinde kahverengi gelip sonra devam etmemesi cok ilginc olmus bakalim dr ne diycek haber edermisin canim merak ederimhayır malesef duzenli degil polikistik over var evet 4 gun unuttum toplamda ıkı gun kahverengi akıntı geldi kesiidı bugun doktora gidecem bakalım ne dicek
hayırlısı canım inşş şifa olur güzel haberlerini alırız en kısa zamanda:)benimde intihapim var canim ama oyle cok degil di tüplerimde acik cok sukur sadece tek problem pco luyum agir indanim ilacsiz adet olamiyorum sivilceliyim kıllar cikti her yerimde rabbim sabir versin ins
saol canim cok stresli gunler geciyoruz babam hasta kaybetme riskimiz var cok üzuluyorumhayırlısı canım inşş şifa olur güzel haberlerini alırız en kısa zamanda:)
allah babanada acil şifalar versin canım senin ruh halin karmakarısıktır allah yardımcın olsunsaol canim cok stresli gunler geciyoruz babam hasta kaybetme riskimiz var cok üzuluyorum
amin arkadasim cok saol evet psikolojim bozuldu resmenallah babanada acil şifalar versin canım senin ruh halin karmakarısıktır allah yardımcın olsun
canim benim arkadasiminda oyle olmusdu hamileymis haberi yokmus sende bi test yaptir istersenKzlar bişi sorcam adetim bitti bugün ondördüncü günüm ama hala çookk az kahverengimsi akıntım ver ilk defa böyle bişey basıma geliyor normal adet oldum ama hiç böyle akıntım olmazdı ve sağ kasığım acayip ağrıyo cevap verirseniz sevinirim
cnm bence kan tahlili yaptirAma normal adet oldummmm ya varya hamileysem dile benden ne dilersen inan adresine kadar kargolarm yani ayyy gerçekten olabilirmi yaaa miğdem 10 q15 gündür çok kötü ama günü gününe adet oldum normalde 1 hafta yada 8 gün sürer ama bu defa kahve rengi akıntm 14 gün oldu halla devam ediyo az az umutlanmakta istemiyorum bilmiyorum biraz daha bkliyim bklm bugün kesildi ağrım akşama doğru ama dün çok feciii kasık ağr8m vardı olabilirmi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?