SOĞAN KÜRÜ

merhaba kıslar soğan kürünü kesinlikle öneriyorum ben 5 yıl önce çektirdiğim rahim filmimde sol tüp tıkalı ve sağ yapışıktı geçen sene soğan kürü yaptım adetlerim düzene girdi veeee salı günü tekrar 5 yıl aradan sonra rahim filmi çektirdim tüplerim açık çıktı ben soğan kürünün yararı olduğunju düşünüyorum kesinlikle deneyin

Bende rahim filmi cekindim sag tupum kpali cikti inanmiyorum ama icimde bi kurt var kac gun kullandin sogan kurunu ac karnina yapamam tok olsa olur mu

Sogan kurunu kullanıp buraya da yazmıştım. Maalesef ne gebeyim ne de zamanında adet olabildim. Olmam gereken tarihe göre 7 gün gecti. Haziranda dondurulmuslar la yola devam edecegim için bu ayı adet olmadan gecirmemeliyim pko lu oldugum için kendi haline de bırakmam aylarca olmuyor. O nedenle tarlusal kullanarak adet olacağım. Anlayacaginiz soğan kurunun bana hiçbir katkısı olmadi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsaallah. ..

bende 12 sene pco tedavisi gördüm.son 1 yıldır.diena kullanmıyorum hamilelik için.ne zman bıraksam dienayı adet görmezken,ilk kez testere dişli ile adetlerim düzenli sayılır.3-5 gün oynuyor ama her ay oluyor.kesinlikle tavsiye ediyorum.bu ay 3 gün önce oldum malesef hamilelik yok yine.

slmmmm bende pko lu olduğumu söyledi doktor,2 ay doğum kontrol ilacı kullandım sonra bıraktım.ilacı bıraktıktan sonra ilk 1 -2 ay düzenli oldu adetim,bu ay 9 gün geçti daha yok,soğan kürüne başlasam mı ? yoksa adet olduktan sonra mı başlasam bilemedim,yardım ederseniz sevinirim

arkadaşlar merhaba bende 2 aşılamadan sonra tedaviyi bıraktım ve hastalığım bitince soğan kürü yaptım ama kafadan da biraz olsun atmaya çalıştım sonra ovulasyon testleri ve hamileliği kolaylaştırıcı jel aldım adet olmamı beklemeye başladım sabırsızlamyrdm aldıklarımı kullanmak için sonra günüme yakın ovulasyon testinden bi tane yaptm ve ikinci çizgi silik çıktı anormal olan bişi vardı normalde çizgi çıkmaması gerekyrdu sonra gebelik testi yaptım varla yok arası ikinci çizgi vardı. heyecan yapmaya başladım ve adet günüm yaklaştıkça hergün yaptım ve hep çizgi vardı silikte olsa adet günüm gelince dayanamayp kan testine gittik ve sonuç pozitifti ama çok erkendi doktorum 2 gün sonra tekrarla demişti çünkü 2 günde 2 katına çıkyrmş değerler yine gittik ve değerim atmıştı çoooook şükürrr rabbim nasip etti doktorumda herşy yolunda dedi çok uzattım ama uzun süre uğraştıktn sonra dualarla ve soğan kürüyle hamile kaldım rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin...

slm.ben 12 senedir pco tedavisi görüyorum.diena35 ile adet oluyorum.onu kullanmadım mı 2 ay düzenli sonra olmuyor.7 aydır kullanmıyorum.testere dişli içiyorum adetlerim 4-5 gün oynuyor ama her ay oluyorum.12 senedir ilk defa bu otla çare buldum.sizede tavsiye ederim.pco zor.

Herkese merhaba . Benimde çikolata kistim var iki yumurgaligimda da var. Ameliyat dedi doktor . Önce bir müddet cocuk deneyin dedi . Suan hiç bi ilac kullanmıyorum. . Bende soğan kurune başlamayı düşünüyorum.

Herkese merhaba . Benimde çikolata kistim var iki yumurgaligimda da var. Ameliyat dedi doktor . Önce bir müddet cocuk deneyin dedi . Suan hiç bi ilac kullanmıyorum. . Bende soğan kurune başlamayı düşünüyorum.
soğan kürü çok güzel.ben yaptım.yumurtalıkları iyi temizliyor.11 gün adet kanamam sürdü.güzel temizledi.tavsiye ederim.

ben adet bittikten sonra başlamıştım.şuan yaparsanız adet kanamanızı da erken getirir diye düşünüyorum

bence hemen basla kiste birebir saracoglu öyle dedi ve birsürü örnek insanlar var ise yaramis hakinda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…