- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.041
bende 12 sene pco tedavisi gördüm.son 1 yıldır.diena kullanmıyorum hamilelik için.ne zman bıraksam dienayı adet görmezken,ilk kez testere dişli ile adetlerim düzenli sayılır.3-5 gün oynuyor ama her ay oluyor.kesinlikle tavsiye ediyorum.bu ay 3 gün önce oldum malesef hamilelik yok yine.Sogan kurunu kullanıp buraya da yazmıştım. Maalesef ne gebeyim ne de zamanında adet olabildim. Olmam gereken tarihe göre 7 gün gecti. Haziranda dondurulmuslar la yola devam edecegim için bu ayı adet olmadan gecirmemeliyim pko lu oldugum için kendi haline de bırakmam aylarca olmuyor. O nedenle tarlusal kullanarak adet olacağım. Anlayacaginiz soğan kurunun bana hiçbir katkısı olmadi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ınsaallah. ..
slm.ben 12 senedir pco tedavisi görüyorum.diena35 ile adet oluyorum.onu kullanmadım mı 2 ay düzenli sonra olmuyor.7 aydır kullanmıyorum.testere dişli içiyorum adetlerim 4-5 gün oynuyor ama her ay oluyorum.12 senedir ilk defa bu otla çare buldum.sizede tavsiye ederim.pco zor.slmmmm bende pko lu olduğumu söyledi doktor,2 ay doğum kontrol ilacı kullandım sonra bıraktım.ilacı bıraktıktan sonra ilk 1 -2 ay düzenli oldu adetim,bu ay 9 gün geçti daha yok,soğan kürüne başlasam mı ? yoksa adet olduktan sonra mı başlasam bilemedim,yardım ederseniz sevinirim
soğan kürü çok güzel.ben yaptım.yumurtalıkları iyi temizliyor.11 gün adet kanamam sürdü.güzel temizledi.tavsiye ederim.Herkese merhaba . Benimde çikolata kistim variki yumurgaligimda da var. Ameliyat dedi doktor . Önce bir müddet cocuk deneyin dedi . Suan hiç bi ilac kullanmıyorum. . Bende soğan kurune başlamayı düşünüyorum.
ben adet bittikten sonra başlamıştım.şuan yaparsanız adet kanamanızı da erken getirir diye düşünüyorumslmmmm bende pko lu olduğumu söyledi doktor,2 ay doğum kontrol ilacı kullandım sonra bıraktım.ilacı bıraktıktan sonra ilk 1 -2 ay düzenli oldu adetim,bu ay 9 gün geçti daha yok,soğan kürüne başlasam mı ? yoksa adet olduktan sonra mı başlasam bilemedim,yardım ederseniz sevinirim
Yumurtaliklari kistler varken temizlese ise yarar mi ne bilimsoğan kürü çok güzel.ben yaptım.yumurtalıkları iyi temizliyor.11 gün adet kanamam sürdü.güzel temizledi.tavsiye ederim.
Ne üzücü şeyler of ofsoğan kürü çok güzel.ben yaptım.yumurtalıkları iyi temizliyor.11 gün adet kanamam sürdü.güzel temizledi.tavsiye ederim.
amaç zaten kistleri temizlemek.kesinlikle etkili diyorum.Yumurtaliklari kistler varken temizlese ise yarar mi ne bilim
maalesefNe üzücü şeyler of of
bence hemen basla kiste birebir saracoglu öyle dedi ve birsürü örnek insanlar var ise yaramis hakinda hayirlisiHerkese merhaba . Benimde çikolata kistim variki yumurgaligimda da var. Ameliyat dedi doktor . Önce bir müddet cocuk deneyin dedi . Suan hiç bi ilac kullanmıyorum. . Bende soğan kurune başlamayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?