SOĞAN KÜRÜ

merhaba canlar
bende bugün kist için soğan kürüne başladım ..
adetim biteli 10 gün oldu ancak başlayabildim 2 hafta devam edicem etkisi olur mu sizce biraz geç kaldım sanırım

merhaba canlar
bende bugün kist için soğan kürüne başladım ..
adetim biteli 10 gün oldu ancak başlayabildim 2 hafta devam edicem etkisi olur mu sizce biraz geç kaldım sanırım

İnşallah olur tabi sadece en etkili dönem adet sonrası zaten düzenli adet olmayanlar hemen başlasın diyor ıbrahim saracoğlu sıkıntı olmaz yani

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için sen soğan kürüyle mi hamile kaldın
Merhaba gulcan. Cok sık girmiyorum foruma gec verdim cevabini. Sogan kurunu donem donem yaptim. Son ay aşılama yaptirdim ve tutmadı. Dr um kistim oldugu icin dogum kontrol hapi verdi ama ben almadim dogum kontrol hapini ve sogan kuru yaptim. O ay vazgectigim aydi aslında hamile kalmak icinde bisey yapmadim iki ay sonra da tup bebek yaptirmaya karar verdik. Yani kafam iki ay rahat edecekti ve bebek sıkıntısı yasamayacaktim. O ay malum sogan kuru yaptim yumurtlama tarihimde bi arkadasim sogan kurunu biraktirdi bana ne olur ne olmaz diye. Hakkaten hamile kalmisim o arad. Ama olay ne kist ne de sogan kuru. Vazgecmistim gulcan kendimden de bebekten de.. allahim gonlunun istedigi gibi bi bebek nasip etsin sana da..

Sağol canım biliyorum iş orada bitiyor bi atabilsem aklımdan, yüregimden daha kolay olacak belki ama yapamıyorum beynimi kemiriyo resmen aklım hep bebekte .çok uğraşıyorum görünüşte vazgeçmiş gibi oluyorum ama değil tam vazgeçemiyorum.neyse duan için çok sağol reglime 3 gün var Allah büyük.sende bebegini sağsalim alırsın inşallah kucagına..

Seni anliyorum canımm iki yıl yaşadim.. sen kalbini ferah tut dua et. Allah en uygun zamanını bekliyor ve en guzel zamanda nasip ediyor. Buna inan. Tez vakitte gebe kal insallah. Bebis oldugunda bana mutlaka yaz..

Merhaba arkadaşlar, bende yeni katılıyorum aranıza. Soğan kürünü bu ay 9 gün uyguladım ve yumurtlama dönemimde olduğum için içim rahat etmedi bıraktım. varmı başka kullanan? ins Rabbim her isteyene nasip eder

Kizlar Merhaba bana bi doktor pco var demişti 7 gün çok onemsemeden soğan suyu içtim adetlerimdede azalma mevcuttu başımdan 1 kürtaj geçti bu arada doktora gittigimde kist falan yoktu ayrıca adet miktarim eskisi gıbı olmasada düzeltmeye başladı bal tarçın f alanda tükettim hangisinin etkisi bilemiyorum ama gerçekten ise yariyor galiba mutlaka denemelisiniz birde günde 2 3 lt şu ictim

Bugün ultrason muayenesinde dr um sağ overde 1.7 cm lik kist olduğunu söyledi. kist için soğan kürü uygulasam olur mu diye sordum. dr um soğan kürü kist yapıyor, uygulama dedi. soğan suyunun kist üzerine etkilerini okudum. kararsız kaldım. uygulamalı mıyım uygulamamalıyım kafam karıştı. kullanan arkadaşlara soruyorum. sonrasında kist oluşumu oldu mu? yada kist oluşturdu mu? dr umun dediği doğru mu?

Canim bana var demişlerdi içtim yok oldu yani doktor yok dedi

soğan kürüyle mi yok oldu? dr uma hayıt içtiğimi söyledim. çok faydalı olduğunu, devam etmemi söyledi. ama soğan suyunu sorduğumda direk kist yapar diyince o yüzden kafam karıştı.

Öncelikle geçmiş olsn cnm.inşallah en yakın zamanda geçer.bende soğan kurunu uyguladm fakat bende görünür bi problem yoktu yumurtalıklri büyütüyor die yaptım.ayrıca sadece kist yok etme değil dedigm gibi hamile kalmayı kolaylastrma gribi önleme doğal antibiyotik sivilcelri yok etme gibi birsürü faydası varms.tabi bünyeye göre gastrt ve ülseri olanlra tavsiye etmiolar.
Doktorunn dediği kist yapar muhabbetini ilk defa duyuyorm.Ben bu doktorlrn karatay ve saracogluna kin güttüğünü dusunuyrm ve zıt olma sebebyle dediklrni düşünüyorum.hayt i kabul eden neden soğanı kabul etmesn.saracoğlu yıllarını verms bunu ortaya çıkarmak için ne kadar kolay kist yapar diyor.acaba ne kadar arastrdi kaç deney yaptı sormak lazım.
Benm arkadsmda pco vardı 1 seneye yakın tedavi oldu kist yok oldu fakat hamile kalamiyrdu.1.5 sene daha uğraştılar.En sonunda soğan kuru yapti o ay hamile kaldı.tabi herşey sebep olablr ama soğan kuru kist tedavsnde kullanlyr fakat rahim temizleme ve yumurtalıklra etkisndn dolayı hamile kalmak isteyenlrde uygulyr ve her sağlıklı kadinn da 6 ayda bir yapması tavsiye ediliyor.

Tercih senin cnm biraz daha arastr istersn ama o pco su hamile olan arkadsm bugün yarın doğum yapck inşallah da kisti tekrarlamz yani bilemiyrm.karar seninbenm bildklrm soyleyblcklrm bu kadar insallh yardmci olmstr

Çok sağol cnm karar verdim deneyeceğim. dr hakkımda o kadar ümitsiz konuştu ki belki soğan kürü zayıflayan yumurtalıklarımdaki yumurtaları güçlendirir.

yumurtlama dönemınde bırakılıomu adetın kacıncı gunu basladın

Merhaba kızlar, öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin.
Ben soğan kürünü 2 defa uyguladım ve ikisindede hamile kaldım. İlki ocak 2015, harfiyen uydum ve bingo, şubatta gebe olduğunu öğrendim ancak martta kalbi durdu bebeğimin..
Eylülde tekrar yaptım ve yine bingo ekimde gebe kalmışım kasımda öğrendim. Şu an 9 haftalık hamileyim Allah'ın izniyle.
Çok inanarak yaptık, pes etmedim inanın. Allahım ol derse olur.. Bol dua, stres yok lütfen. Bebek düşüncesini kafanızdan atarak ilişkiye girin. Gerisi kısmet.
Dualarım isteyen herkesle.. Siz de bana dua edin, bu sefer alayım kucağıma sağlıkla bebeğimizi... :)

Cnm umarm Rabbim evladını sana senide evladına bağışlasn bende yaptm soğan kürü hemde çok inanarak yaptm ama yok olmadı hala uğraşıyorum cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…