- 23 Aralık 2014
- 106
- 87
- 48
- 34
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.241
Gerçekten dediğin gibi en son Allah'ın takdiri tüp bebek bile olmadı olmazsa olmasın dedim bıraktığım Zaman oldu stres çok etkiliMerhaba kızlar, öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin.
Ben soğan kürünü 2 defa uyguladım ve ikisindede hamile kaldım. İlki ocak 2015, harfiyen uydum ve bingo, şubatta gebe olduğunu öğrendim ancak martta kalbi durdu bebeğimin..
Eylülde tekrar yaptım ve yine bingo ekimde gebe kalmışım kasımda öğrendim. Şu an 9 haftalık hamileyim Allah'ın izniyle.
Çok inanarak yaptık, pes etmedim inanın. Allahım ol derse olur.. Bol dua, stres yok lütfen. Bebek düşüncesini kafanızdan atarak ilişkiye girin. Gerisi kısmet.
Dualarım isteyen herkesle.. Siz de bana dua edin, bu sefer alayım kucağıma sağlıkla bebeğimizi... :)
Maşallah subhanallah :) sağlıkla doğsunlar inşallahGerçekten dediğin gibi en son Allah'ın takdiri tüp bebek bile olmadı olmazsa olmasın dedim bıraktığım Zaman oldu stres çok etkili
Allah sizin bebişinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin isteyen herkese versin RabbimMaşallah subhanallah :) sağlıkla doğsunlar inşallah
Hayıt suyu nedir acaba ben ilk defa duydumkızlar hayıt suyu çok faydalı bayanlar için ben çok şükür hayıt suyu vesilesiyle hamile kaldım
aktarlarda satılıyor hayıt suyu hamile kalmaya adet ağrılarına falan iyi geliyor internetten araştırın isterseniz ben Allaha şükür faydasını gördüm şimdi gördüğüm herkese tavsiye ediyorumHayıt suyu nedir acaba ben ilk defa duydum
Çok çok teşekkür ederim yarın aktara gideceğim hemen :)aktarlarda satılıyor hayıt suyu hamile kalmaya adet ağrılarına falan iyi geliyor internetten araştırın isterseniz ben Allaha şükür faydasını gördüm şimdi gördüğüm herkese tavsiye ediyorum
inşAllah faydasını görürsünüz dua edin birde
Çok çok teşekkür ederim yarın aktara gideceğim hemen :)
Ah etmez miyim 4444 duası yaptık 15 gün önce şimdi adetime 1 hafta var bekliyorum öyle hep Bi bekleyiş..inşAllah faydasını görürsünüz dua edin birde
evet Allah isteğinize hayırlısıyla kavuştursunAh etmez miyim 4444 duası yaptık 15 gün önce şimdi adetime 1 hafta var bekliyorum öyle hep Bi bekleyiş..
bu soğan kürü ne işe yarıyor acaba iyise bende yapayım bende bebiş istiyorumBende 5 gündür soğanı kabuğuyla 5 dakka kaynatıp ılık içiyorum ama tadı kokusu berbat çok zorlanıyorum rengı de kırmızı ile kahve rengi arası birşey oluyor inş şifa olur bakalım.
Valla bildiğim kadarıyla rahimi temizliyor kısırlığa iyi geliyor rahimde iltihap varsa söküyor vsbu soğan kürü ne işe yarıyor acaba iyise bende yapayım bende bebiş istiyorum
hım anladım bence maydonoz içmek daha güzel oda temizliyo rahmi yumurtalıkları iltihapı enfeksiyonuValla bildiğim kadarıyla rahimi temizliyor kısırlığa iyi geliyor rahimde iltihap varsa söküyor vs
ve bir formüldaha incir ve keçi boynuzu kaynat 20 gün iç oda rahim duvarını güçlendiriyorhım anladım bence maydonoz içmek daha güzel oda temizliyo rahmi yumurtalıkları iltihapı enfeksiyonu
soğan kürünün faydasını gören arkadaşlar yrn reglimin 5. günü soğan kürüne başlasam olur mu? Azaldı bitmek üzere ama tamamen bitmesini mi beklemeliyim ? Bide soğanı kabukla mı kaynatayım
çoookk teşekkürler canım, bende hsg çekildim doktor dolum defekti var gibi dedi, sonra vajinal ultrasonla baktı hsgden hemen sonra dolum defekti yok gibi dedi, ne diyo bu adam die netten araştırdım, miyom polip bişiler yazıyor, soğan kürü temizliyor diye okudum, bidahaki doktor randevuma kadar kullanayım bu kürü dedim.Bilgilerin yardımın için saolCanım regl bittikden 3 gun sonra yada 1 hafta sonra basliyorsun (ben 1 hafta sonra baslamistim) 15 gun sabah aksam devam ediceksin sogan dis kabuk u acik kahverengi olandan olacak beyaz yada mor sogan olmayacak 1 tane orta boy soganin ince kabugunu soyduktan sonra kaynamis olan 2 su bardagi suyun icine (hazir suyu kaynatman gerekiyor cesme suyu degil ) sogan o 4 e bolup kaynayan suya atiyorsun ve 5 dakika agzi kapali kaynatiyorsun sonra suzuyorsun ve ilidiktan sonra iciyorsun ac karnina sabah aksam ben akinti icin uygulamistim gayet de memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?