- 16 Mayıs 2015
- 850
- 479
- 103
- 34
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.261
çoookk teşekkürler canım, bende hsg çekildim doktor dolum defekti var gibi dedi, sonra vajinal ultrasonla baktı hsgden hemen sonra dolum defekti yok gibi dedi, ne diyo bu adam die netten araştırdım, miyom polip bişiler yazıyor, soğan kürü temizliyor diye okudum, bidahaki doktor randevuma kadar kullanayım bu kürü dedim.Bilgilerin yardımın için saol
Canım bildiğim bir konu değil ama çamur gibi gelmesi belki rahmi temizlemesindendir işe yaramıştır belki...tekrar 15 gün yapsan mı bilemedim ama ben yapardım, soğanı zaten hep yiyoruz bişi olmaz derdim ama 15 günü busefer kesin tamamlardım..sonra da 6 ay yapmazdım..hakkında hayırlısı canımBen geçen ay yarım yamalak 1 hafta sadece aksamlari içtim günde 1 bardak sonra dewam etmedim şimdi tekrar baştan başlayıp 15 gün sabah akşam icsem zararı olurmu sizce ne yapmalıyımadetim düzensizdi gecikiyordu o içtiğim dönem erkenden geldi ama genelde koyu kahve çamur gibi geldi bu soğan kürü faydami etti zarar mi bilemedim bi yol gösterin kızlar adetim düzenli olsun istiyorum
Sağol canım ya bnde içimi temizledi diye düşündüm çünkü içtikten sonra adetim düzenli geldi şimdi tekrar dediğin gibi 15 gün düzenli kullancam 6 ay SONRA tekrar edicem soğan ve sarımsak her derde deva işte allahın lütfu bizlereCanım bildiğim bir konu değil ama çamur gibi gelmesi belki rahmi temizlemesindendir işe yaramıştır belki...tekrar 15 gün yapsan mı bilemedim ama ben yapardım, soğanı zaten hep yiyoruz bişi olmaz derdim ama 15 günü busefer kesin tamamlardım..sonra da 6 ay yapmazdım..hakkında hayırlısı canım
Kokutmasalar bol bol yicez deSağol canım ya bnde içimi temizledi diye düşündüm çünkü içtikten sonra adetim düzenli geldi şimdi tekrar dediğin gibi 15 gün düzenli kullancam 6 ay SONRA tekrar edicem soğan ve sarımsak her derde deva işte allahın lütfu bizlere
evet şükür bize verdiği nimetlereSağol canım ya bnde içimi temizledi diye düşündüm çünkü içtikten sonra adetim düzenli geldi şimdi tekrar dediğin gibi 15 gün düzenli kullancam 6 ay SONRA tekrar edicem soğan ve sarımsak her derde deva işte allahın lütfu bizlere
İnşallah yaa aminnnnnnn Rabbim isteyen herkeze aratmadan versinKokutmasalar bol bol yicez de
evet şükür bize verdiği nimetlerehayırlısıyla evlat da nasip eder inşallah
İnşallah faydasını görürsün canım temizlenir rahminbenim bu ay soğan kürünü 4 sene içinde 3.yapışım bgün doktordan geldim miyomum var o gitmiyor zaten kistler duruyor bakalım adetken gel dedi doktor gidicekmi kistler yazarım buraya doktor bir de adetken gel deyince kesin gibi konuştu bu ayda olmadı galiba
İlk günler de baya akıntı gelmişti bnde ama zamanla çoğalıyor sanirimBugün 3. Günümdü kürde, kupkuruyum akıntı falan yok...ağrı sızı yok...
İnsallah cnm doktora 4 senedir cocugumuz olmuyor deyince anormal bi durum görünmüyor esinin testlerini getir dedi rahim filmi de cektirdim tuplerim acik zaten doktor adetinin 3 günü gel dedi ama ben sehir disinda olucam galiba adetim sasmazsa gittigim yerde yaptirsam olurmu acaba gelince doktora göstersemİnşallah faydasını görürsün canım temizlenir rahmin
Cnm benim 15 gün boyunca hic akintim olmadi yumurtlama dönemi disinda agrimda olmadi adete 4 gün var hala normal bi akinti var şeffaf kokusuzBugün 3. Günümdü kürde, kupkuruyum akıntı falan yok...ağrı sızı yok...
Canım benimde 4 sene geldi geçti yok bebiş...eşimde varikosel vardı ameliyat oldu pek düzelmedi bende de büyük ihtimal sağ tüp tıkalı..2 başarısız tüp bebek...Allahım hakkımızda hayırlısı ise evlat nasip etsin boynu bükük bırakmasınİnsallah cnm doktora 4 senedir cocugumuz olmuyor deyince anormal bi durum görünmüyor esinin testlerini getir dedi rahim filmi de cektirdim tuplerim acik zaten doktor adetinin 3 günü gel dedi ama ben sehir disinda olucam galiba adetim sasmazsa gittigim yerde yaptirsam olurmu acaba gelince doktora göstersem
Benim yumurtam bile çatlamış ama tertemiz çamaşırım akıntı yok hala..normalde normal miktarda olurdu..soğan kürü kuruttu mu neİlk günler de baya akıntı gelmişti bnde ama zamanla çoğalıyor sanirim
Amin cnm amin insallah ikiz olur diye dua ediyorum hep hayirlisi tabi en önemlisi rahim filmi cektiriken ben cok aci cektim cok zor oldu ve ben artik muayene olamiyorum dün cok zor oldu ama kendimi ikna ettim gittim doktora .doktorsuz olmayacak sanirim kendimce her yöntemi denedim insallah tez zamanda güzel haberler veririz birbirimize cnmCanım benimde 4 sene geldi geçti yok bebiş...eşimde varikosel vardı ameliyat oldu pek düzelmedi bende de büyük ihtimal sağ tüp tıkalı..2 başarısız tüp bebek...Allahım hakkımızda hayırlısı ise evlat nasip etsin boynu bükük bırakmasın
Sende sorun yoksa sen düzenli kuru incir ye düzenli yürüyüş yap eşinin tedavi olması gerekiyorsa o önemli canim olmalı..Allahım yüzümüzü güldürsünAmin cnm amin insallah ikiz olur diye dua ediyorum hep hayirlisi tabi en önemlisi rahim filmi cektiriken ben cok aci cektim cok zor oldu ve ben artik muayene olamiyorum dün cok zor oldu ama kendimi ikna ettim gittim doktora .doktorsuz olmayacak sanirim kendimce her yöntemi denedim insallah tez zamanda güzel haberler veririz birbirimize cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?