SOĞAN KÜRÜ

Sende sorun yoksa sen düzenli kuru incir ye düzenli yürüyüş yap eşinin tedavi olması gerekiyorsa o önemli canim olmalı..Allahım yüzümüzü güldürsün
Cnm esim ilk test yaptirdiginda hareketsizlik var dediler ek vitamin falan derken düzeldi hatta doktora birlikte gösterdik sizin çocugunuz olur dedi doktor hamilesin demis kadar mutlu olduk ikimizde ama gelgelim 6ay oldu test yaptirali hala olmadi ben inofolik kullandim buay cok iyi geldi erken yumurta oldu insallah tutturmusuzdur cnm ben spor yapiyorum her gün yürürüm ama yumurtadan sonra birakiyorum umit iste ya tutmussa diye

Cnm benim esiminde 150 milyon ama hareket cok önemli iste bizim olay tamamen kismet isi asilama yolu görünüyor bize hayirlisi olsun hakkimizda

Ben de hergün yürüyüp hafif tempo koşuyorum ayrıca ekmek makarna hamur işi şeker yemiyorum 2 ayda acayip kilo verdim belim inceldi pantolonlar düşüyo bacaklarım zayıfladı yüzüm küçüldü bugün doktor yumurtan çatlamış deyince eşime söyledim eve gittik sporu bırakayım die vicdan yaptım ya tutarsa ya spor yüzünden tutmazsa die umut işte

Cnm benim esiminde 150 milyon ama hareket cok önemli iste bizim olay tamamen kismet isi asilama yolu görünüyor bize hayirlisi olsun hakkimizda
Ben de sayı artınca sevinmiştim ama o ileri hızlılar artmadı tekrar tüp bebek yaptırmak istemiyorum kilo aldım hormon dengem bozuldu asabi ağlak oldum heryerim şiş şiş kafam dumanlı nasıl günlerdi ya kendimi bilmez gibi günüm geçsin idrar testi yapayım aaaaaa hamileyim die şaşırayım eşime süprizle haber vereyim falan istiyorum

Benim yumurtam bile çatlamış ama tertemiz çamaşırım akıntı yok hala..normalde normal miktarda olurdu..soğan kürü kuruttu mu ne
Ay çok sevindim ya yumurtan catlamis ne güzel inşallah bebis haberini de alırız camasirim temiz demişsin de bn şimdi soğan kürü icmedigim halde camasirim 2 güne bi değiştiriyorum sürekli beyaz sıvı kremsi gibi geliyor bu normal mi acaba hangisi iyi ki kuru mu olmalı

Allahım herkese evin neşesi şenliği bebisler versin ya bnde adet olmayı bekliyorum olunca hemen 15 gün soğan kürü içiçem..... bnim de düğünüme 2 ay kaldı yaşım 24 Hemen bebis istiyorum inşallah allahım aratmadan verir yaa

Adetin kaçıncı günü içeceksin soğan suyunu. Önümüzdeki ay bende baslicam kismetse

amin senin de gönlündeki olsun Allah evlat nasip etsin Canım normalde benim de normal seviyede ıslaklığım akıntım olurdu bu kürden mi neden bilmem çamaşırım yeni giymiş gibi tertemiz kupkuru ve bu kuruluk kaşıntı yapıyor ara ara..bence nemli olması daha sağlıklı ...bide yumurtam çatladı die eşimle bugünü değerlendirdik bolca ama oldu mu olur mu bilmem bir yumrtam daha gelişmiş çatlamaya yakın heralde soğan kürü bereketli geldi gerçi ben kuru incir de yiyorum hergün... ben iyi durumdayım görünen Allahım eşime de sağlık versin

Inşallah canım, hakkında hayırlısı, ilk sene doktorlar bir sene dolsun bekleyin dedi ilgilenmediler, sonra eşimde varikosel varmış 2 taraflı çoğu ameliyata gerek yok dedi ilaç dayadılar zaman geçti, ben araştırıp bir profesöre götürdün eşimi kesin ameliyat dedi uzun süreli varikosel dna hasarı verir dedi zaten canlı yok gibiydi sayı olsa ne olur dedi...ameliyata karar verme süreci ameliyat sonrası iyileşme süreci derken baktık fazla düzelme yok hadiii tüp bebek..2 başarısız sonrası hormon dengem bozuldu regl düzenim bozuldu ...anlatmak istediğim evlenmeye bırakmayın yada 1 sene dolmasını beklemeyin..doktorların tuzu kuru..hep git bekle yapıyorlar habire...nişanlın gidip sperm testi yaptırabilir bi hastanede fazla vaktini almaz...bizim muayenemizden kolay onlarınki...varikosel falan varsa spermi azsa tedaviye zaman kaybetmeden baslasın..sen de evlenip biraz zaman geçince alttan baktır rahme adetken hormon testi var bunlara en olarak troid şeker de baktır...git 3 ay sonra gel, git 1 ay sonra gel derken 4 seneyi geçti 5 olacak ...her bebek isteyen yeni evlenene söylüyorum zaman kaybetmeyin

Kaçıncı günü yani 7 . Mi
Canım herkesin regli farklı süre sürebilir..senin bitince lekelenmen falan da bitince, bir günü temiz geçir ertesi sabah basla istersen...belli bir gün yok Araştırdığım kadarıyla..regl bitince 7 gün içinde başlamalısın deniyor genelde...ideali reglin bitince temiz oldugun 2. Yada 3. Gün başlaman deniyordu..

Anladım . Benim 4 gün sürüyor ozaman 7. Gunü başlayacağımı

Bugün 4. Günümdü kuruluktan olsa gerek kaşıntım var yolcam az kaldı

Kür mideme dokunur die korkuyordum aşağısı aklıma gelmediydi

Adetin kaçıncı günü içeceksin soğan suyunu. Önümüzdeki ay bende baslicam kismetse
Hamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.
Canım Saraçoğlu bu şekilde söylemiş bekleyen16 arkadasimizda sana söylemiş zaten ama bn genede internetten bulup seninle paylaşmak istedim.. bn bekar olduğum için hemen adet olur olmaz başlıycam zaten gene gecikti adetim hayırlısıyla bi olsaydım çok rahatsizim

Amin canım allah sanada eşine de sağlık versin güzel haberlerini bekliyorum inşallah sana dua ettim ikizleriniz olsun yuvaniz şen olsun bu arada kaşımak zarar verebilir biraz dişini sık da kaşıma görüldüğü üzre sana soğan suyu sana fayda etti bnde bi adet oluyum basliycam hep gecikiyor adetim inşallah banada fayda verir de düzenli olurum artik puf

Şimdi nisanlima Sperm testi yaptir nasıl derim imkansız direk karşı çıkar eminim gitmez yani bnim de hersey ewlendikten sonraya kalcak kesinsenin dediğin testleri bn yaptircam inşallah bi ara kadin doğuma adet düzensizliği için gittim bana hormon bozukluğu var dedi doğum kontrol hapı verdi bi ay içtim sonra bıraktım herkes olumsuz şeyler yazmış korktum kullanmaya acaba hormon bozukluğu engelmidir hamile kalmaya

Haklısın zor nişanlını yollamak teste ben eşimi evlendikten sonra zor yolladım o gayet canavar gibiyim diyordu...keşke söz dinlese de gidiverse sorunsuzca...eşim 4 sene geçince şimdi çok pişman ben zorlarken kendi direnip gitmediği günler için...şimdiki akıl ozamanı satın alamıyor geri getiremiyor...inşallah sizde sorun olmaz bir bakmışsın hamilesin aaaaaa dersin süprizle haber verirsin eşine, güzel huzurlu mutlu çocuklu evliliğiniz olur insallah, ama baktın 6 ay oldu hamile değilsin sözümü hatırla doktorlar çok sallıyor zamanı...her testi hemen yaptırın tedaviye hemen başlayın... buarada soğan kürünü erken başlaman iyi olmuş ben geç öğrendim bu kürü

İnşallah yaa hemen istiyorum bebis inşallah allahım hemen verir senin dediğin gibi 6 ay geçtikten sonra hemen gideceğim doktora allahım sizede tez zaman da versin inşallah yaa herkeze versin aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…