SOĞAN KÜRÜ

Çok teşekkür ederim :) ama ikinci kuru anlamadım 5 veya 7 gün içeceksin dedin ya onu anlamadim.

Çok teşekkür ederim :) ama ikinci kuru anlamadım 5 veya 7 gün içeceksin dedin ya onu anlamadim.
Canım ben cevaplayım, araştırdığıma göre şimdi ben bu adet bitiminde 15 gün sabah aksam bu kürü içicem ya, sonra regl olmayı beklicem yine regl olunca regl bitcek bidaha nezaman regl olcağımı hesaplıcam ve tekrar regl olmadan 10 gün öncesini hesaplayıp o gün tekrar bu küre başlıcam sabah akşam ya 5 gün yada 7 gün içicem bu sefer ve bidaha 6 ay bu kürü içmicem

Yani anladigim kadariyla adetin bitti ya hemen 7 gün içinde başlıycan diğer adetin gelmeden 15 gün boyunca hergun sabah akşam yemekten 10 dk önce bi bardak icicen diğer adetine 5 gün 7 gün kala kürü bitirmiş Olcan sonra 6 ay sonra tekrar icebilirsin. .

Kızlar bugün kürün 7. Günü belim ağrıyor özellikle sol tarafı karnım değişik ağrıyo regl olma sancısı çekiyorum gibi iyi değilim

Iyi değilim kızlar midemmmm belimmmmkarnımmmm az önce tuvalete gittim taret alırken elim yandı resmen alt taraf 40 derece olmuş heralkaç gündür kuruluk çekiyorum ilk defa akıntı geldi ama az kaldi sancidanistifra edicem ter attim resmen

Canim ya vala soğan kürü ters mi etki etti anlamadım bide çocuk istiyorsun bnce içme artık ya kuruluk iyi değil sanırım

Canim ya vala soğan kürü ters mi etki etti anlamadım bide çocuk istiyorsun bnce içme artık ya kuruluk iyi değil sanırım
Soğan kürüne devam ediyorum canm tam ortasindayim kürün belki işe yaradığı için öyle olmustur dün gece az az başladı ağrım sabah çok ağrı ile uyandım öğlene kadar kıvrandım şimdi yok bisi şükürerken adet olcam sandım ama yok bisi...

İyi çok sevindim bnde mesajını görünce korktum kür ters etki yaptı sandım ağrıda varsa hersey olumlu diye düşünüyorum çünkü herkes ağrı yaptığını yazmış

Bugün 9. Gün sol kasığımda ve belimin sol tarafında ara ara ağrı gibi bişi oluyor ve içtiğim kürün rengini andıran akıntım geliyor bugünbuarada regl olmam gereken tarih 9 yada 10 haziranbakalım neler olacak daha kür sayesinde

bugün kürde 13. günümdü dün geceden beri belim bayaa regl olacakmışım gibi ağrıyor buarada kuruluğum bitti Herkese Hayırlı Ramazanlar

Arkadaşlar bişey soracaktım ben marketten soğan aldım. En dış kabuğu kahverengi ama.ici bembeyaz. Annem de bunlar beyaz soğan dedi gitmiş pazardan başka soğan almış ama dışı mor gibi ama.bunlar kuru soğan şuan taze olduğu için dışı kahverengi olmamış dedi. Ben de anlamadım mor soğan nasıl oluyor peki kafam karıştı. Sadece kuru soğan olmalı yazıyor cunku

canım ben de ibrahim saraçoğlunun falan videosunu izledim orda da dışı kahverengi içi gayet beyaz soğan kullanıyorlardı. Benim içtiğim soğanların da içi gayet beyaz ben temizse kabuğu , kabuğu ile kaynattım, kabuğu kirli ise ince kabuğu soydum kaynattım

Cok.sagol canım. Benim aldığım soğanın en dış kabuğu sadece kahverengi tek katman şeklinde. Ama kışın aldığımız soganlarin iki.uc katman kabuğu kahverengiydi o yüzden ikilemde kaldım. Teşekkürler canim

bugün kürde 13. günümdü dün geceden beri belim bayaa regl olacakmışım gibi ağrıyor buarada kuruluğum bitti Herkese Hayırlı Ramazanlar
Bende hala adet olmadım 10 gün geçti bi olsaydım da baslasaydim küre off iyi kurulugun da bitmiş canım ya inşallah Hayırli haberlerini de alırız sanada hayırlı ramazanlar

bişi deil canım kullandığım bazı soğanların tek kat kahverengi dış kabuğu kiminin iki üç kat kahverengi dış kabuğu ama içi beyaz...Hakkında hayırlısı son iki günümdü benim sahurda içtim yattım şimdide iftarda içicem yemekten önce yrn son gün işte kısmetse...bir iki gündür belim ağrıyor şalla sarıyorum belimi geceleri.. kür fayda etmiştir inşallah sana da fayda eder inşallah ne için kullanacaksan

Bende hala adet olmadım 10 gün geçti bi olsaydım da baslasaydim küre off iyi kurulugun da bitmiş canım ya inşallah Hayırli haberlerini de alırız sanada hayırlı ramazanlar
amin inşallah faydasını görürüm kürün sende yumurtlama yada rahim kalınlaşması sorunu mu var regllerin gecikmeli oluyoradetinin 3. günü kadın doğumcuya git hormon testi yaptır bide yumurta takibi yaptır canım evlenmeyi beklemeden karından da bakarlarhadi bi gelsin de kürün faydasını gör inşallah sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…