- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.301
Çok teşekkür ederim :) ama ikinci kuru anlamadımHamile kalmak isteyenler de soğan suyu kürünü korkmadan deneyebilirler. Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürü, gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlamalıdır. Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan suyu kürü bitiminde incir kürüne başlamalısınız.
Canım Saraçoğlu bu şekilde söylemiş bekleyen16 arkadasimizda sana söylemiş zaten ama bn genede internetten bulup seninle paylaşmak istedim.. bn bekar olduğum için hemen adet olur olmaz başlıycam zaten gene gecikti adetim hayırlısıyla bi olsaydım çok rahatsizim
Canım ben cevaplayım, araştırdığıma göre şimdi ben bu adet bitiminde 15 gün sabah aksam bu kürü içicem ya, sonra regl olmayı beklicem yine regl olunca regl bitcek bidaha nezaman regl olcağımı hesaplıcam ve tekrar regl olmadan 10 gün öncesini hesaplayıp o gün tekrar bu küre başlıcam sabah akşam ya 5 gün yada 7 gün içicem bu sefer ve bidaha 6 ay bu kürü içmicemÇok teşekkür ederim :) ama ikinci kuru anlamadım5 veya 7 gün içeceksin dedin ya onu anlamadim.
Yani ard arda iki regl dönemi bu kürü yapıcaz, ilk dönem 15 gün ikinci dönem 5 ayda 7 günÇok teşekkür ederim :) ama ikinci kuru anlamadım5 veya 7 gün içeceksin dedin ya onu anlamadim.
Aminnnnİnşallah yaa hemen istiyorum bebis inşallah allahım hemen verir senin dediğin gibi 6 ay geçtikten sonra hemen gideceğim doktora allahım sizede tez zaman da versin inşallah yaa herkeze versin aminnnnnnn
Yani anladigim kadariyla adetin bitti ya hemen 7 gün içinde başlıycan diğer adetin gelmeden 15 gün boyunca hergun sabah akşam yemekten 10 dk önce bi bardak icicen diğer adetine 5 gün 7 gün kala kürü bitirmiş Olcan sonra 6 ay sonra tekrar icebilirsin. .Çok teşekkür ederim :) ama ikinci kuru anlamadım5 veya 7 gün içeceksin dedin ya onu anlamadim.
Canim ya vala soğan kürü ters mi etki etti anlamadım bide çocuk istiyorsun bnce içme artık ya kuruluk iyi değil sanırımIyi değilim kızlar midemmmmbelimmmm karnımmmm az önce tuvalete gittim taret alırken elim yandı resmen alt taraf 40 derece olmuş heral kaç gündür kuruluk çekiyorum ilk defa akıntı geldi ama az kaldi sancidan istifra edicem ter attim resmen
Soğan kürüne devam ediyorum canm tam ortasindayim kürünCanim ya vala soğan kürü ters mi etki etti anlamadım bide çocuk istiyorsun bnce içme artık ya kuruluk iyi değil sanırım
İyi çok sevindim bnde mesajını görünce korktum kür ters etki yaptı sandımSoğan kürüne devam ediyorum canm tam ortasindayim kürünbelki işe yaradığı için öyle olmustur dün gece az az başladı ağrım sabah çok ağrı ile uyandım öğlene kadar kıvrandım şimdi yok bisi şükür erken adet olcam sandım ama yok bisi...
İyi çok sevindim bnde mesajını görünce korktum kür ters etki yaptı sandımağrıda varsa hersey olumlu diye düşünüyorum çünkü herkes ağrı yaptığını yazmış
canım ben de ibrahim saraçoğlunun falan videosunu izledim orda da dışı kahverengi içi gayet beyaz soğan kullanıyorlardı. Benim içtiğim soğanların da içi gayet beyazArkadaşlar bişey soracaktım ben marketten soğan aldım. En dış kabuğu kahverengi ama.ici bembeyaz. Annem de bunlar beyaz soğan dedi gitmiş pazardan başka soğan almış ama dışı mor gibi ama.bunlar kuru soğan şuan taze olduğu için dışı kahverengi olmamış dedi. Ben de anlamadım mor soğan nasıl oluyor peki kafam karıştı. Sadece kuru soğan olmalı yazıyor cunku
Cok.sagol canım. Benim aldığım soğanın en dış kabuğu sadece kahverengi tek katman şeklinde. Ama kışın aldığımız soganlarin iki.uc katman kabuğu kahverengiydi o yüzden ikilemde kaldım. Teşekkürler canimcanım ben de ibrahim saraçoğlunun falan videosunu izledim orda da dışı kahverengi içi gayet beyaz soğan kullanıyorlardı. Benim içtiğim soğanların da içi gayet beyazben temizse kabuğu , kabuğu ile kaynattım, kabuğu kirli ise ince kabuğu soydum kaynattım
Bende hala adet olmadım 10 gün geçti bi olsaydım da baslasaydim küre offbugün kürde 13. günümdü dün geceden beri belim bayaa regl olacakmışım gibi ağrıyorbuarada kuruluğum bitti Herkese Hayırlı Ramazanlar
bişi deil canımCok.sagol canım. Benim aldığım soğanın en dış kabuğu sadece kahverengi tek katman şeklinde. Ama kışın aldığımız soganlarin iki.uc katman kabuğu kahverengiydi o yüzden ikilemde kaldım. Teşekkürler canim
amin inşallah faydasını görürüm kürünBende hala adet olmadım 10 gün geçti bi olsaydım da baslasaydim küre offiyi kurulugun da bitmiş canım ya inşallah Hayırli haberlerini de alırız sanada hayırlı ramazanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?