- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.341
Canım ben yapılan tüm kürleri çok soğumadan içmek gerek diye biliyorum. Ne kadar sıcak içersen o kadar faydalı çünkü soğudukca özelliğini kaybediyor. Ben de dikkat ettim soğan kürünü sıcak içtiğimde akıntım fazlalasiyordu. Soğan suyu içerken akıntının artması iyi diyorlar iltihabı sokuyormusSoğan kürüne dewam ediyorum da bugün biraz geç hazırladım soğan kürünü. .. ezan okunur okunmaz hemen içtim sonra yemeği yedim içtiğim de baya sicakdı hemen yemeği yiyim diye ılımasini bekleyemedim şimdi de adet ağrısı gibi ağrım var acaba sıcak içince zararı mi olduki anlamadım
Ya öyle mi çok sevindim gerçekten içimi rahatlattin biyerde ılık die okumuştum acaba böyle zararimi oldumuki diye endişe yaptım bayada akintim var inşallah hemen gününde olurum adetimiCanım ben yapılan tüm kürleri çok soğumadan içmek gerek diye biliyorum. Ne kadar sıcak içersen o kadar faydalı çünkü soğudukca özelliğini kaybediyor. Ben de dikkat ettim soğan kürünü sıcak içtiğimde akıntım fazlalasiyordu. Soğan suyu içerken akıntının artması iyi diyorlar iltihabı sokuyormus
Merhaba kızlar bende sogan kürü yapıyorum çikolata kisti için ama hiçmi hiç akıntım falan olmuyor bugün 4. gün olmasına rağmen hiç akıntım falan olmadı nedendir acaba yaa sizlerde de böyle bi durum oldumu hiç
Malesef kist var bende hemde en çikloatalısından bugün 5. günüm ama ne gelen var ne giden hicccc akıntım yok normalde hep akıntım olurdu adetime yakın ama bu defa hiçbir şey yok hayırlısı bakalm cvp içinde sağolCnm benimde dediğin gibiydi.Hatta 9-10.gün birakmstm.Ben kist falan yoktur Die akıntı olmamstr Die düşünmüştüm ama kesin bilmiyrm
Bende bu ay denedim adet belirtilerim var canım karnım ağrıyor. Ama adetlerim düzensiz ne zaman olacağımı bilmiyorum 28. Günüde bitirdim 29. Günümdeyim bakalım adet olacak miyim. İnşallah olmayizKızlar sogan kürü adet gecikmesi yaparmı gerci tam olarak gecikme demiyelim ama 10 olmam gerekiyordu bugün 12 si hala gelen yok olmasında zaten ama adet belortilerim var malesef kür yapıp geciken oldumu hiç aranızda acill cvp bekliyorum
Malesef adet oldum yine ama birgün adet oldum sonra damla damla ve bitti ilk defa böyle birşey oldu sanırım bu soğan kürü bana pek yaramadı yaaa Rabbim şifa versin hepimizeBende bu ay denedim adet belirtilerim var canım karnım ağrıyor. Ama adetlerim düzensiz ne zaman olacağımı bilmiyorum 28. Günüde bitirdim 29. Günümdeyim bakalım adet olacak miyim. İnşallah olmayiz
Bende adet oldun malesef belki seninki yerleşme kanamasidir test yapsanaMalesef adet oldum yine ama birgün adet oldum sonra damla damla ve bitti ilk defa böyle birşey oldu sanırım bu soğan kürü bana pek yaramadı yaaa Rabbim şifa versin hepimize
Yoookkk ben o test mevzusunu kapadm ve maalesef 100 de 10000000 eminim o kadar imkansz yaniBende adet oldun malesef belki seninki yerleşme kanamasidir test yapsana
hayırlısı sabretmek lazım bende incir kürünü yapıyorum bakalım bugün 6. gün inşallah işe yarar.Yoookkk ben o test mevzusunu kapadm ve maalesef 100 de 10000000 eminim o kadar imkansz yani
Hadi inşallah ne bilim yaa herkes yazmış akıntım ccoğaldı adetim cok oldu falan die bende tam tersi oldu hiccc akıntı falan olmadl şimdi testere dişli aslan pençesi içiorum adetime 10 gün kala tekrar soğan yapıcam bklm gelişmeleri yaz olurmuhayırlısı sabretmek lazım bende incir kürünü yapıyorum bakalım bugün 6. gün inşallah işe yarar.
Hadi bakalım kolay gelsin benimde 2 gündür acaip akıntı yapmaya başladı iç çamaşırım da çok islaklik oluyorHadi inşallah ne bilim yaa herkes yazmış akıntım ccoğaldı adetim cok oldu falan die bende tam tersi oldu hiccc akıntı falan olmadl şimdi testere dişli aslan pençesi içiorum adetime 10 gün kala tekrar soğan yapıcam bklm gelişmeleri yaz olurmu
Hadi yaaa bende nie böyle birşey olmadı aceba yaaa nasıl yapıyosun soğan kürünü bi anlatabilirmisin sana zahmet Rabbim şifa versinHadi bakalım kolay gelsin benimde 2 gündür acaip akıntı yapmaya başladı iç çamaşırım da çok islaklik oluyor
Canim ben incir kürü yapıyorum soganda benim akintim pek olmadı ama 2 defa idrarımı yapmış gibi islaklik vardı bende ama idrar değildi eminim bem beyaz şu gelmiş kokusuz annem iltihap varsa döktün dedi ama. Bu arada sığan kürünü ben 15 gün boyunca uyguladım adetim in 7. Günü başladım ve kaynamış suya orta boy soğanı 4 e bölüp attım yemeklik olacak. 5 dk kaynattim hafif iliyinca içtim canım soğan kürünü birakma adetin başlarsa da hemen incir kuru ne başla. Rabbim nasip eder bütün isteyenlere inşallahHadi yaaa bende nie böyle birşey olmadı aceba yaaa nasıl yapıyosun soğan kürünü bi anlatabilirmisin sana zahmet Rabbim şifa versin
Hmm tmmm işte bende böyle yaptım vay arkadaş yaaa birşeyin de etkisini görim yaaa neyse ben şimdi testere dişli aslan pençesi yapıyorum hayırlısı bklmCanim ben incir kürü yapıyorum soganda benim akintim pek olmadı ama 2 defa idrarımı yapmış gibi islaklik vardı bende ama idrar değildi eminim bem beyaz şu gelmiş kokusuz annem iltihap varsa döktün dedi ama. Bu arada sığan kürünü ben 15 gün boyunca uyguladım adetim in 7. Günü başladım ve kaynamış suya orta boy soğanı 4 e bölüp attım yemeklik olacak. 5 dk kaynattim hafif iliyinca içtim canım soğan kürünü birakma adetin başlarsa da hemen incir kuru ne başla. Rabbim nasip eder bütün isteyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?