SOĞAN KÜRÜ

Canım ben yapılan tüm kürleri çok soğumadan içmek gerek diye biliyorum. Ne kadar sıcak içersen o kadar faydalı çünkü soğudukca özelliğini kaybediyor. Ben de dikkat ettim soğan kürünü sıcak içtiğimde akıntım fazlalasiyordu. Soğan suyu içerken akıntının artması iyi diyorlar iltihabı sokuyormus

Ya öyle mi çok sevindim gerçekten içimi rahatlattin biyerde ılık die okumuştum acaba böyle zararimi oldumuki diye endişe yaptım bayada akintim var inşallah hemen gününde olurum adetimi güzel yorumun için çok teşekkür ederim

arkadaşlar biraz acil bir durum bilgisi olan varsa doğum kontrol hapıyla birlikte aynı zamanda soğan kürü uygulasam zararı olur mu?Bide polikistik over için soğan kürü uygulamaya adetimin kaçıncı gününde başlamalıyım

Merhaba kızlar bende sogan kürü yapıyorum çikolata kisti için ama hiçmi hiç akıntım falan olmuyor bugün 4. gün olmasına rağmen hiç akıntım falan olmadı nedendir acaba yaa sizlerde de böyle bi durum oldumu hiç

Cnm benimde dediğin gibiydi.Hatta 9-10.gün birakmstm.Ben kist falan yoktur Die akıntı olmamstr Die düşünmüştüm ama kesin bilmiyrm

HANIMLAR MERHABA BENDE SOĞAN KÜRÜ YAPIYORUM BUGÜN 14. GÜNÜM SABAH KALKTIĞIMDA ALTIMI ISLATMIŞIM ŞOK OLDUM. BENDE BUNU SOĞAN KÜRÜNE BAĞLADIM ACABA BÖYLE BİR SORUNU OLAN VAR MI. KENDİ KENDİME ACABA DİYORUM İDRAR YOLLARIM FALAN MI GEVŞEDİ YADA NE BİLEYİM ARTIK ÇOK UTANIYORUM.

Cnm benimde dediğin gibiydi.Hatta 9-10.gün birakmstm.Ben kist falan yoktur Die akıntı olmamstr Die düşünmüştüm ama kesin bilmiyrm
Malesef kist var bende hemde en çikloatalısından bugün 5. günüm ama ne gelen var ne giden hicccc akıntım yok normalde hep akıntım olurdu adetime yakın ama bu defa hiçbir şey yok hayırlısı bakalm cvp içinde sağol

Arkadaşlar ben kaç kez denedim bu kürü. Polikistigim. Hiçbir işe yaramadı. Üstelik bozuk olan adet duzenimin iyice felegi şaştı. Hormonlarinizi alt üst etmeyin derim.

Arkadaşlar bir zamanlar bu forumu bir çözüm bulabilmek ümidiyle okuyordum. Şimdi ise çözümler sunmak için yazıyorum

Rabbim isteyen hiçbir kulunu evlat kokusundan mahrum bırakmasın.Çok zor bir şey çok iyi biliyorum aynı yoldan bende geçtim. Sebepsız olmadı birkaç yıl.İki kaybım oldu sonrasında.Tüp bebek hariç bütün tıbbi aşamalardan geçtim.Ama olmadı...Sonrasında doğal yöntemlere başvurdum ve çok şükür..

ŞİMDİ....farklı kaynaklardan okuyarak,araştırarak, eğtimler alarak artık bu konuda uzmanlaştım çok şükür sonuç çok çok iyi...

KAYSERİ ve ÇEVRESİnde yardım isteyen arkadaşlarım özelden iletişime geçebilirler...

sperm azliği yada hareketsizliği de dahil…ve diğer kadın hastalıkları

Kızlar sogan kürü adet gecikmesi yaparmı gerci tam olarak gecikme demiyelim ama 10 olmam gerekiyordu bugün 12 si hala gelen yok olmasında zaten ama adet belortilerim var malesef kür yapıp geciken oldumu hiç aranızda acill cvp bekliyorum

Bende bu ay denedim adet belirtilerim var canım karnım ağrıyor. Ama adetlerim düzensiz ne zaman olacağımı bilmiyorum 28. Günüde bitirdim 29. Günümdeyim bakalım adet olacak miyim. İnşallah olmayiz

Bende bu ay denedim adet belirtilerim var canım karnım ağrıyor. Ama adetlerim düzensiz ne zaman olacağımı bilmiyorum 28. Günüde bitirdim 29. Günümdeyim bakalım adet olacak miyim. İnşallah olmayiz
Malesef adet oldum yine ama birgün adet oldum sonra damla damla ve bitti ilk defa böyle birşey oldu sanırım bu soğan kürü bana pek yaramadı yaaa Rabbim şifa versin hepimize

Malesef adet oldum yine ama birgün adet oldum sonra damla damla ve bitti ilk defa böyle birşey oldu sanırım bu soğan kürü bana pek yaramadı yaaa Rabbim şifa versin hepimize
Bende adet oldun malesef belki seninki yerleşme kanamasidir test yapsana

hayırlısı sabretmek lazım bende incir kürünü yapıyorum bakalım bugün 6. gün inşallah işe yarar.
Hadi inşallah ne bilim yaa herkes yazmış akıntım ccoğaldı adetim cok oldu falan die bende tam tersi oldu hiccc akıntı falan olmadl şimdi testere dişli aslan pençesi içiorum adetime 10 gün kala tekrar soğan yapıcam bklm gelişmeleri yaz olurmu

Hadi bakalım kolay gelsin benimde 2 gündür acaip akıntı yapmaya başladı iç çamaşırım da çok islaklik oluyor

Hadi bakalım kolay gelsin benimde 2 gündür acaip akıntı yapmaya başladı iç çamaşırım da çok islaklik oluyor
Hadi yaaa bende nie böyle birşey olmadı aceba yaaa nasıl yapıyosun soğan kürünü bi anlatabilirmisin sana zahmet Rabbim şifa versin

Hadi yaaa bende nie böyle birşey olmadı aceba yaaa nasıl yapıyosun soğan kürünü bi anlatabilirmisin sana zahmet Rabbim şifa versin
Canim ben incir kürü yapıyorum soganda benim akintim pek olmadı ama 2 defa idrarımı yapmış gibi islaklik vardı bende ama idrar değildi eminim bem beyaz şu gelmiş kokusuz annem iltihap varsa döktün dedi ama. Bu arada sığan kürünü ben 15 gün boyunca uyguladım adetim in 7. Günü başladım ve kaynamış suya orta boy soğanı 4 e bölüp attım yemeklik olacak. 5 dk kaynattim hafif iliyinca içtim canım soğan kürünü birakma adetin başlarsa da hemen incir kuru ne başla. Rabbim nasip eder bütün isteyenlere inşallah

Hmm tmmm işte bende böyle yaptım vay arkadaş yaaa birşeyin de etkisini görim yaaa neyse ben şimdi testere dişli aslan pençesi yapıyorum hayırlısı bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…