- 3 Şubat 2012
- 827
- 770
- 303
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.361
ayyy inşallah işe yarar senin sorunun neydi canım yaaaa geçmişi okuyamadım. benim bir sorunum yok eşimdede yok ama olmuyor işteHmm tmmm işte bende böyle yaptım vay arkadaş yaaa birşeyin de etkisini görim yaaa neyse ben şimdi testere dişli aslan pençesi yapıyorum hayırlısı bklm
Benim çikolata kistim var canm ben onu tek etmek istiyorum ama o beni bi türlü terk etmedi hayatımdaki en vefalı şey birtürlü vazgeçmiyo benden Rabbim hepimizin kucağını doldursun oğluşumada bi kardeş nasip etsin inşalllahhhhhayyy inşallah işe yarar senin sorunun neydi canım yaaaa geçmişi okuyamadım. benim bir sorunum yok eşimdede yok ama olmuyor işte
Benim çikolata kistim var canm ben onu tek etmek istiyorum ama o beni bi türlü terk etmedi hayatımdaki en vefalı şey birtürlü vazgeçmiyo benden Rabbim hepimizin kucağını doldursun oğluşumada bi kardeş nasip etsin inşalllahhhhh[/QUOTE
Allah oğlunu sana bağışlasın benim olursa ilk olacak inşallah canım rabbim sanada tez vakitte 2. Bebeğini göndersin inşallah
Aaaa hayırlı olsun canmmm nasıl yaptın soğan kürünü ayrıntılı yazarmısınKızlar iki sene bebegimz olmadi aşılama yapilacak ay hamile oldugumu öğrendim ve soğan kuru denemistim ilk ayda tuttu sizde deneyin
Bende yapmadı canımArkadaşlar soğan kürü göğüslerinizde ağrı acıma yaptı mı? Bende bu ay 10 gün yaptım inanılmaz goguslerimde ağrı sizi oluyo.. merak ettim böyle olan varmi
Aaaa hayırlı olsun canmmm nasıl yaptın soğan kürünü ayrıntılı yazarmısın
Sorunun neydi cnm hamile kalamam sorunun tuplerin mi tikaliydi?? sogan kuru tup tikanikligina iyi geliyo mu acaba
Kizlar benm yasim 24,,3 sene once istenmeyen bir gebelik yuzundeb kurtaj oldum ve ogun bugundur hamile kalamadim birdaha suan nisanliyim nisan mayis gbide evlenicem nisanlimla 5 aydir korunmuyrz ama hamile kalamadim bnm kurtaj sonrasi brz skntili gecmisti kanamam 1 aya yakin surmustu parca kalma vs. olaylari iste fitil falan kullanmistim acaba tuplerimmi tikandi bilemiyrm cok korkuyrm icim icimi yiyo gidip kendm tek basima rahim filmi cektirmeyi dusunuyrm o radde yanisogan kuru iyi geliyomu tup tikanikliklarina?
Kizlar bu sogan kurunu uygularken bebek calismalarina devam ediyor musunuz kure devam ederken yani?cunku adetin 7.gunu baslaniyor ve 21.gun bitiyor.yumurtlama zamani da gecmis oluyor.bilgisi olan yazabilir mi...
Arkadaşlar soğan kürü göğüslerinizde ağrı acıma yaptı mı? Bende bu ay 10 gün yaptım inanılmaz goguslerimde ağrı sizi oluyo.. merak ettim böyle olan varmi
Herkese merhaba kızlar ben de yeni başladım bugün 3. gün. İlk gün akşam kahverengi akıntı başladı ara ara devam ediyor. Bazen de regl gibi bel ve karın ağrısı oluyor ve gaz yapıyor. Ben de yumurta kisti var inşallah etkili olur onun için ve fsh 12 çıktı inşallah onu da düşürür.
geçmiş olsun canım inşallah kist yoktur.Arkadaşlar benim göğüs ağrılarımin nedeni belli oldu... e2 değerim çok yükselmiş ben soğan kurüne bağlıyorum... sanırım yumurtalarım çatlamadi kist oldu... salı günü dr a gidecem bakalım durum ne.. ona göre tekrar içmeyi düşünüyorum..
inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize :) biz yaklaşık 2 yıllık evliyiz başından beri istiyoruz canım.inşallah canım . emeklerınız boşa cıkmasın ınsallah. ne kadar zamandır ıstıyorsunuz bebıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?