sogan kürüyle alakali bir soru

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Arkadaslar benim son 4-5 aydir cok az geliyor adetim,dün doktoruma gittim ve dedi 3 cm kistin var

adetten sonra gel tekrar bakalim gitmis mi.

o zaman tüplerine bakilmasi icin kararda veririz dedi,

simdi ben sogan suyunu sabah aksam icsem öyle,adete falan uymadan iyi gelir mi?

arkadaslar benim son 4-5 aydir cok az geliyor adetim,dün doktoruma gittim ve dedi 3 cm kistin var

adetten sonra gel tekrar bakalim gitmis mi.

O zaman tüplerine bakilmasi icin kararda veririz dedi,

simdi ben sogan suyunu sabah aksam icsem öyle,adete falan uymadan iyi gelir mi?

bildiğim kadarıyla soğan kürü uzun vadede sonuç veriyor..benimde gecikmem ve az gelmesi olmuştu tüplerimde yapışıklıklar çıktı.tabi rahim filmi veya laparaskopi yapıyolar..benim dr. Laparaskopi yaptı .bunları korkutmak için sölemiyorum..gerçekten kolay bir operasyon hiç korkma..sonuçları kesin oluyor..bebek istiyorsanızda gebe kalma olasılığın yüksek oluyor..şimdiden geçmiş olsun..allah şifa versin..:29:

bildiğim kadarıyla soğan kürü uzun vadede sonuç veriyor..benimde gecikmem ve az gelmesi olmuştu tüplerimde yapışıklıklar çıktı.tabi rahim filmi veya laparaskopi yapıyolar..benim dr. Laparaskopi yaptı .bunları korkutmak için sölemiyorum..gerçekten kolay bir operasyon hiç korkma..sonuçları kesin oluyor..bebek istiyorsanızda gebe kalma olasılığın yüksek oluyor..şimdiden geçmiş olsun..allah şifa versin..:29:

Doktor 6-7 adet kistim olduğunu gördü ultrasonda..Öğrendiğim gibi soğan kürü yaptım..Diğer ay doktora gittim.Kist gözükmedi..

yok canim saglikli olayimda

olsun baksinlar tüplere.

dedim gibi zaten bakalim bir daha kine kesin diyecegim lütfen bakin tüplere.

Back
X